Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מבחינת SQ ומבחינת SPL?

ובכלל איך ההתרשמות מהJBL ממי ששמע?

מי שלא יודע הJBL הוא 15אינץ' והיוניר 12 כל אחד

ודרך אגב כמה RMS הJBL?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
מה עדיף מבחינת SQ ומבחינת SPL?

ובכלל איך ההתרשמות מהJBL ממי ששמע?

מי שלא יודע הJBL הוא 15אינץ' והיוניר 12 כל אחד

ודרך אגב כמה RMS הJBL?

לחבר שלי יש

שתי סאבים "JBL GTI 10

והם ממש לא SQ

הם SPL עצבניים סאב שמפרק את כל האוטו!!!!

אני אישית אהבתי את הצליל שהסאב מוציא

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=W10GTI&ser=GTI&cat=SUB

עם 2 סאבים של 10" אני מבטיח לך שהאוטו שלך מתפרקקק!!

קח בחשבון שאם אתה רוצה סאב של 15" אתה צריך תיבה ענקית ממש

ומגבר שיורד לאום 1

סאב 15" הוא 800 RMS

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=W15GTI&ser=GTI&cat=SUB

בכללי סאב רוצח ויקר....

אין בכלל מה להשוות לפיונייר

מקווה שעזרתי

פורסם

נראה לי הוא התכוון ל JBL GT/GTO ולא ל W15GTI) W15GTI -זה אחד הסאבים היותר טובים בשוק האודיו ואין מה להשוות אותו לפיוניר 304C)

פורסם

FSOUND אתה יכול לתת קישור נתונים משהו?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

א.הדגם הואGTI1500 ולא כל מה שאמרתם,אני יצרף קישור.

ב.ההתלבטות הייתה כי היה לי החלפה והוספה של כסף (מוסיפים לי 200),בסוף החלפתי ונשאר לבנות תיבה,מקסימום לא מספק אני יקנה אינפיניטי קאפה פרפקט וזהו (חייל....לא הכל זמין כרגע)

ג.עכשיו נשאר ההמלצה לתיבה,פתוחה או אטומה?(בהתחשב בנתונים שאני יצרף) כי אני ממש לא יודע מה להחליט אבל ניראה לי אטומה.

ודרך אגב עברתי מ2 של 12 ל1 של 15 כי אני רוצה יותר SQ מאשר הSPL שהיה,אבל גם שיהיה יותר SPL מ12 אחד אז הלכתי על אחד 15 שנחשב יחסית SQ.

ובקישור שצירפתי כתוב שהוא 600RMS,אבל בתיבה אטומה כמה לדעתכם הוא אמור לקבל כדי ש"יספיק לו"?

ואחרון חביב,מי יכול להמליץ לי על נפח לתיבה אטומה (אם זה מה שמומלץ עבורו)

פורסם

אחלה סאב לפי הביקורות שנותנים לו .

יש שם אחד שיש לו 6 סאבים כאלה :screwy:

זה האתר http://www.cardomain.com/item/JBLW15GTI

עריכה : אני הייתי שם אותו בתיבה עם פורט, ביגלל שירדת מ 2 סאבים 12"לאחד של 15" ואתה מעוניין בעוצמה .

גם סאבים בתיבה פתוחה יכולים להישמע מאוד איכותים ,בתנאי שהתיבה מותאמת להם כמו שצריך.

פורסם

בניתי לו היום תיבה אטומה בנפח 67 ליטר.

רק שאלה קטנה,היה בריחהקטנה של אויר מהסביב לסאב אז אטמתי עם סיליקון מסביב לסאב,זה לא יגרום נזק בהמשך נכון?ואם יש שיטה טובה יותר?

פורסם

גם אני ראיתי שה FREE AIR לא אופציה, וזה גם לא מה שהבחור רצה .

חוץ מזה סאב שהוא מוגדר כסאב FREE AIR הוא סאב שלא צריך תיבה, הוא עובד על הנפח הטיבעי של הפגש כמו רמקול 6/9 כאשר הוא נותן בס ללא תיבה .

• תוכן חדש...