Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 400 ש"ח לקנות רמקולים 6.5 לדלתות בכב שלי (גולף מודל 2001). אני רוצה לקנות את הסט הזה: "6.5 Magnat BP2160 דגם 2005, הבנתי שהוא הכי ממולץ.

השאלה שלי היא האם הוא יתאים בדלתות האחוריות של הרכב? (כרגע אין שם רמקולים, רק 2 כבלים :) ), את הטוויטר אני רוצה להתקין במקום המיועד לו (בדלת יש גם חור לטוויטר ליד המתג של החלון.. למי שמכיר VAGים) האם זה אפשרי? איפה אני שם את הקרוסאובר (מה הגודל שלו בערך?). אני לא מתכוון להגביר את הסט הנ"ל, האם זה יהיה בעייה? (יש לי HU של קנווד שנותן 4X50).

אני רוצה גם להתקין זוג רמקולים 6X9 בפאנל האחורי שלי, הבנתי שרק צריך לעשות חיתוך, זה נכון? האם אני יכול לחבר את כל הרמקולים האלו למערכת או שאני אצטרך להביא גם מגבר קטן? והיה והייתי קונה מגבר של 200W, עדיף לחבר את הקומפוננט אליו או את הרמקולים? (240W של פיוניר).

בנוסף, יש לי יציאה של חשמל (כמו של המצת) בתא המטען, האם המגבר יכול להתחבר לשם?

אני יודע ששאלתי המון שאלות, אני דיי חדש בכל התחום וכל מה שאני רוצה זה שישמעו טוב באוטו :), תודה רבה!

פורסם

בשביל המחיר שמבוקש על הסט הזה היום - לא הייתי ממליץ, אלא את המורל פולס, ב 50 ש"ח יותר,

אבל שווה כל שקל יותר, ולדעתי (ואחרים) איכותי בהרבה יותר.

לא חייבים הגברה, אבל תמיד מומלץ בשביל לקבל איכות טובה יותר.

לגבי תאימות 0 אני לא יודע, רצוי שתפרק את הדלת ותבדוק פיזית.

אם אתה מביא מגבר של 2 ערוצים בלבד - לדעתי עדיף להגביר את הבמה הקדמית שהיא החשובה

יותר, ולא את האחורית.

להוסיף 6X9 מצריך חיתוך בלבד, וניתן לחבר כרגיל לרדיו דיסק.

המגבר לא מתחבר כמו מצת לרכב, אלא מצריך חיבור אחר, מפורט יותר (ראה FAQ)

גל

פורסם

1) המחיר של הבול פאוור הוא 260 שקל מה שרשום בצ'יפר הוא מחיר מוגזם מאוד בדקתי עם המתקין שלי...

2) לפני שבועיים בערך התקנתי את הסט הזה קדימה אצל חבר באוטו ביחד עם מגבר שתי ערוצים מאוד מאוד פשוט עניין של 600 שקל לא כולל חוטים להתקנה אני לפחות די אהבתי את התוצר ביחס להשקעה הקטנה שהייתה באוטו..

אם תוכל לגרד את אזור ה 1000 שקל לכל העניין כולל חיווט הייתי ממליץ לך להתקין את הסט והמגבר (אני חושב שזה היה רד אטק של מאק אודיו) שהתקנתי אצל החבר ורמקולים אחוריים של פיוניר 240 אני חושב שיהיה שילוב די מוצלח..

מכאן והלאה אלה שיקולים כספיים שלך ויהיה מאוד מומלץ לתת תקציב לפעם הבאה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
בשביל המחיר שמבוקש על הסט הזה היום - לא הייתי ממליץ, אלא את המורל פולס, ב 50 ש"ח יותר,

אבל שווה כל שקל יותר, ולדעתי (ואחרים) איכותי בהרבה יותר.

לא חייבים הגברה, אבל תמיד מומלץ בשביל לקבל איכות טובה יותר.

לגבי תאימות 0 אני לא יודע, רצוי שתפרק את הדלת ותבדוק פיזית.

אם אתה מביא מגבר של 2 ערוצים בלבד - לדעתי עדיף להגביר את הבמה הקדמית שהיא החשובה

יותר, ולא את האחורית.

להוסיף 6X9 מצריך חיתוך בלבד, וניתן לחבר כרגיל לרדיו דיסק.

המגבר לא מתחבר כמו מצת לרכב, אלא מצריך חיבור אחר, מפורט יותר (ראה FAQ)

גל

הבנתי. תודה רבה.

רק להיות בטוח ב100%, אני יכול לחבר גם 6.5" קדמיים, גם קומפונטט אחוריים וגם את ה6*9?

אני מתאר לעצמי שזה יפגע בכוח שהרמקולים מקבלים, לכן האם כדאי לי לוותר על רמקולים בדלת האחרוית, להעביר את הקומפוננט לדלתות הקדמיות ולשים 6*9 בפאנל האחורי?

פורסם

לא אמרתי לחבר 6 רמקולים - אתה בהחלט תפגע באיכות/עוצמה הכללית...

רדיו דיסק מאפשר לך לחבר רק 4 רמקולים, אז תלך על מה שנראה לך הכי הגיוני ואיכותי:

מקדימה - חובה (לא? :) )

מאחור - או בדלתות, או על המגש...

אם אני הייתי עושה - לא הייתי שם מאחור כלום, אבל אם הייתי חייב, הייתי שם על המגש ולא בדלתות.

גל

פורסם

אני הייתי מעדיף את הפולס על מגנאט.....למגנאט תחום תדרים מאוד מאוד מוגבל המידים שלו מתים וחנוקים ולא צלולים כמו של הפולס..... עדיף הכבר הפולס עם מגבר קטן ונחמד והם יעבדו ממש יפה....

פורסם
לא אמרתי לחבר 6 רמקולים - אתה בהחלט תפגע באיכות/עוצמה הכללית...

רדיו דיסק מאפשר לך לחבר רק 4 רמקולים, אז תלך על מה שנראה לך הכי הגיוני ואיכותי:

מקדימה - חובה (לא? :) )

מאחור - או בדלתות, או על המגש...

אם אני הייתי עושה - לא הייתי שם מאחור כלום, אבל אם הייתי חייב, הייתי שם על המגש ולא בדלתות.

גל

אחלה אז אני אקנה את הפולס ו6*9 של פיוניר. אולי בעתיד אני אוסיף למגבר וסאב, תלוי מה יהיה המצב הכלכלי :)

פורסם

שלום לך....

גם ברשות אמא שלי יש גולף ואני ממליץ לך להתקין שם את אותה המערכת כמו שהרכבתי אני שהיא מקדימה קומפוננט מוראל פולס ומאחורה(הכוונה בדלתות מאחורה) עוד קומפוננט למרות שגם רמקול רגיליהיה בסדר....

אני ממש לא ממליץ על 6*9 מכייון שזה גם לא טוב מבחינה אקוסטית וגם זה מעין קריצת עין לגנבים ואני גם מכיר גנב או שתיים ואני מבטיח לך שברגע שלא רואים רמקולים מאחורה כמעט בטוח שלא גונבים...

אז שיקול שלך...

יום טוב

פורסם
שלום לך....

גם ברשות אמא שלי יש גולף ואני ממליץ לך להתקין שם את אותה המערכת כמו שהרכבתי אני שהיא מקדימה קומפוננט מוראל פולס ומאחורה(הכוונה בדלתות מאחורה) עוד קומפוננט למרות שגם רמקול רגיליהיה בסדר....

אני ממש לא ממליץ על 6*9 מכייון שזה גם לא טוב מבחינה אקוסטית וגם זה מעין קריצת עין לגנבים ואני גם מכיר גנב או שתיים ואני מבטיח לך שברגע שלא רואים רמקולים מאחורה כמעט בטוח שלא גונבים...

אז שיקול שלך...

יום טוב

טוב אז אני אלך המורל מקדימה, ואולי קומפוננט זול מאחורה. עכשיו קיבלתי עוד קצת כסף ואני רוצה גם לקנות מגבר וסאב צנועים.

התקציב שלי הוא 1500 לשניהם, אני לא מחפש משהו מפוצץ מדי ואני רוצה משהו איכותי - במסגרת התקציב, למישהו יש המלצות בשבילי?

• תוכן חדש...