Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב סיבות כלכליות, נאלצתי היום להקפיא את הרישיונות של האולדסמוביל שלי, אני לא יכול להרשות לעצמי להחזיק 2 רכבים ולמכור במצב השוק של היום זה לא כדאי.

שאלתי היא האם ניתן יהיה באיזושהיא צורה להתחמק בעתיד מהצורך של בדיקת מכון התקנים ואם לא מהם ההשלכות של בדיקה כזו (עלויות, קשיים וכו').

נ.ב.: אני מתכוון לשמר את הרכב במצב נסיעה ולהניעו מידי מספר ימים ולהחליף שמנים וכו'.

תודה,

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שלום עמית!!!

אינך מציין את שנתון הייצור של הרכב,אבל בכללי במידה ולא תעלה את הרכב לכביש

עד אשר ימלאו לו 30 שנה,אתה פטור ממכון התקנים,אינך נדרש לשלם אגרות שחלפו

מיום ההפקדה,אלא רק את האגרה האחרונה,ולגשת לטסט רגיל.

אם תחליט שלפני שימלאו לרכב 30 שנה,אתה מעלה אותו לכביש,עליך כן לעבור מעבדה

מוסמכת,לשלם את כל האגרות,ולאחר מכן לגשת לטסט.

קח גם בחשבון שבדיקת המעבדה עולה משהו בסביבות ה800 ש'.

פורסם

אם הרשיונות ישארו מוקפאים עד היות הרכב רכב אספנות, לא תהיה מחוייב לעשות בדיקה של מכון התקנים.

אם תרצה להעלות את הרכב חזרה על הכביש לפני כן:

1) אם הרכב הוא בן פחות מ-19 רק צריך לעשות טסט.

2) אם הרכב זקן יותר - אזי אחרי פספוס של שני טסטים רצופים הרכב יחוייב בבדיקה של מכון התקנים.

פתרון אפשרי:

העבר את הרכב טסט פעם בשנה ותקפיא מיד בחזרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב הוא אולדסמוביל קטלס סופרים קופה שנת 1987

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם
נ.ב.: אני מתכוון לשמר את הרכב במצב נסיעה ולהניעו מידי מספר ימים ולהחליף שמנים וכו'.

מה אני עשיתי ? :wink:

פורסם

בחודשים האחרונים אולדסמובילים כמו שלי נמכרו בפחות מ-10 אלף ש"ח וזה כולל כמה אקזמפלרים די יפים.

תסתכל על ההודעה מלמעלה של שחרוש, ביואיק ריגל קופה עם קווים יפים, מנוע חזק ועם פוטנציאל ולמרות מחיר יחסית נוח עדיין אין קונים (אני מאחל לשחרוש שימכור אותה במחיר גבוה ככל האפשר).

בנוסף יש לי כמה בעיות חשמל ברכב שאצטרך לסדרם בשביל למכור.

אבל הסיבה העיקרית שאני ממשיך להחזיק אותה היא התקווה שתוך זמן מה אוכל שוב לחזור אליה כרכב ראשון.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

• תוכן חדש...