Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזרקת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בימים אלו אני מתכנן את ההזרקת דלק של המנוע שלי , למי שלא יודע מדובר במנוע VW

TYPE4 , הבעיה היא כרגע להתאים גוף מצערת (שתיים למעשה) לסעפות.

מה שאני חשבתי לעשות זה לקנות סעפות רגילות לקרבורטורים כפולים למשל WEBBER שמתאימות לחיבור על הראשי מנוע שיש לי ,ולחפש אוטו מוזרק דלק שיושב על אותה צורת סעפת כביכול , המכונית היחידה שאני יודע שהיו עליה קרבורטורים WEBBER היא ALFA סוד , השאלה שלי בעצם היא האם ישנם בארץ או היו אלפות עם הזרקת דלק? האם הם היו הזרקות כפולות ? והאם הם ישבו על סעפות דומות לשל הקרבורטור.

תודה

throttle body.JPG

פורסם

לאלפא 33 היה הזרקת דלק בשנת 94,היות ומשנה זו חוייבו כל המכוניות הפרטיות בממיר קטליטי.

הן אמנם הגיעו עם הזרקה רב נקודתית,אבל בספק גדול אם הסעפות יתאימו למנועה של החיפושית.

אגב 33,בשנת 92 הגיעו מכוניות כאלו עם הזרקת דלק(והגה כוח)שיועדו לשוק הספרדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה על הטיפ

אני רק צריך את הגוף מצערת ,במידה והחלק התחתון שלו שאמור להתחבר לסעפת הוא באותה דוגמה כמו החלק התחתון של קרבורטור WEBER IDF44 חסכתי לעצמי כמה מאות דולרים...

פורסם

מה עם 914 עם מנוע 2L?

אני מאמין שאתה יכול למצא מערכת כזו עובדת בחו"ל...

למה לך להיכנס לקטע של מער' הזרקה ישנה...

לא עדיף קרב'?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני בונה מנוע של פורש 914/VW TRANSPORTER , אני מודע לזה שהיו חיפושיות עם הזרקה וגם פורש 914 עם הזרקה , אבל אני מחפש הזרקה נקודתית,הכוונה היא שלכל בוכנה יש מזרק משלה.

אפשר לקנות בחו"ל קיט של זוג סעפות וזוג בתי מצערת , הבעיה היא שאין לי 1600$ לשים על זה, ולכן כמו כל ישראלי אני מנסה למצוא קומבינה.

אני מתכוון להשתמש במחשב הזרקה של MEGASQUIRT ולהתאים את כל הסנסורים ומזרקים ממכוניות אחרות כי פשוט חבל על הכסף זה יצא לי יותר זול מאשר לקנות קרבורטורים כפולים שאותם אני יצטרך לכוון לפני כל נסיעה, מה שנשאר כרגע זה הקטע של המצערות.

פורסם

שכחתי להגיד ,שאני חייב הזרקה נקודתית או זוג קרבורטורים כפולים בגלל שמדובר במנוע משופר עם קאמשאפט שדורש את זה עפ"י הנחיות יצרן.

רק כדי לסדר לכם את החשיבה מדובר במנוע בוקסר ואני יצרף תמונה של מערכת הזרקת דלק על מנוע כזה.

100_2277.jpg

פורסם

רם,

כמו שחן כבר אמר האלפא 33 באה עם הזרקה, ובחלק מהדגמים כבר בשנת 92 (דגם IE).

אל תפוס אותי במילה כי אני לא בטוח ב-100%,

במנועי 1.5 ו-1.7 8 שסתומים היה פרפר מצערת אחד עגול בכניסה לסעפת יניקה,

ואילו ב-1.7 16V היה פרפר מצערת נפרד לכל צילינדר אבל החיישן אוויר (AFM) היה מרכזי.

מה שהייתי מציע לך זה להיכנס לפורום של אלפא רומיאו הישראל www.iaroc.org.il ולשאול שמה.

ד"א יכול להיות שהזרקה של 145/146 עם מנוע בוקסר גם מתאימה.

צחי.

No worries 8)

פורסם

פשוט חבל על הכסף זה יצא לי יותר זול מאשר לקנות קרבורטורים כפולים שאותם אני יצטרך לכוון לפני כל נסיעה, מה שנשאר כרגע זה הקטע של המצערות.

רם,

1. קצת הגזמת, כיוון לפני כל נסיעה? בא נגיד שנתפשר על כיוון פעם בחודשיים.

2. יותר זול? אתה קונה 2 ווברים של 33 בגרוש וחצי.

יש כל מיני מוסכים שהתעסקו עם האלפות או מכוני קרבורטורים ששוכבים אצלם עשרות קרב' כאלה.

יש לחבר מוסך בעילבון, יש לו אולי איזה 40 כאלה (נשבע לך שאני לא מגזים).

אם אתה מעוניין אני אשאל אותו כמה הוא דורש על זוג.

בנוסף, זרוקה לו 33 שלמה (לאחר תאונה צידית קשה) בחצר, לשאול אותו אם היא הזרקה?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רם,

1. קצת הגזמת, כיוון לפני כל נסיעה? בא נגיד שנתפשר על כיוון פעם בחודשיים.

2. יותר זול? אתה קונה 2 ווברים של 33 בגרוש וחצי.

יש כל מיני מוסכים שהתעסקו עם האלפות או מכוני קרבורטורים ששוכבים אצלם עשרות קרב' כאלה.

יש לחבר מוסך בעילבון, יש לו אולי איזה 40 כאלה (נשבע לך שאני לא מגזים).

אם אתה מעוניין אני אשאל אותו כמה הוא דורש על זוג.

בנוסף, זרוקה לו 33 שלמה (לאחר תאונה צידית קשה) בחצר, לשאול אותו אם היא הזרקה?

בברכה,יניב

1. הלכתי לינקו-קרבורטורים בחולון והוא אמר לי שאם אני קונה כאלה שאני לא יעיז לבוא אליו לכיוון כי הם קרבורטורים בעיתיים

2. אני צריך WEBER IDF 44 ולא 40 כמו שיש על האלפות(תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה שאני יצטרך להחליף את כל הדיזות בשביל שהוא יעבוד כמו שצריך על המנוע שלי.

סט של קרבוטורים עם סעפות מוט מקשר לגז פילטרים ודיזות למנוע שלי עולה 850$.

יכול מאוד לעזור לי אם תשאל את חבר שלך את השאלה הראשונה שלי , אם הבית מצערת יושב על אותה סעפת כמו הוואברים/דלאורטו IDF

תודה רבה

• תוכן חדש...