Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, אני מדבר על ה2 דגמים: קליפורניה אדום והצהוב שהם הדגמים הלא מוצלחים היחידם כנראה

שלום, לפני כמה חודשים קניתי קליפורניה בום, אכן לא פירסמתי את הדעות האמיתיות של על הרמקול שהייה לי (אדום)

אז ככה, הרמקולים (הצהובים והאדומים) מגיעים יחד עם חוט של כמה מטרים והוא בעצם הכבל של הרמקול הוא מאוד דק (ולכן מומלץ לקנות עבה יותר בשביל האיכות) והחיבורים עשויים מפלסטיק זול (פחדתי שישבר אם אני ישתמש קצת בכוח

אז לא נורא קונים חדש כמה שקלים, אחרי חיבורם הרמקולים נשמעו בעלי צליל עמוק ובאס נעים, ככה זה עד החצי, אם מגביהים יותר, אז הוא מתחיל לזייף אבל ממש (אלא אם תוריד את הבאס למינימום ותמשעו רק את ה mid וה high-שזהאומר ה"קול" עצמו ו הטוויטר

אם מגביהים שומעים את הרמקול צורח וזה לא נעים לאוזן, לצערי הרב, אמרו לי תנסה לחבר למגבר, סבבה חיברתי מגבר קניתי חלקים (בלי שום קשר לקליפורניה) הרכבתי כיוונתי, וכאמור מגבר של 2 ערוצים עם 50rms לערוץ, עד החצי (25RMS) הם נשמעו טוב, אם מגביהים יותר , שוב מקרטע ועושה בעיות

או קי, אם אתם שואלים למה קניתי קליפוניה בום, אני יגיד לך , כי שמעתי את הדגם השחור, והוא הדגם המוצלח , שמעתי אותו בכמה מקומות ואני אומר שבו שומעים יותר ברור ונקי מ2 ה"צבעים " האחרים (אדום וצהוב)

הלכתי לחנות הראתי לגברת ה"נחמדה" מה הבעיה, והיא אמרה צריך להחליף רמקולים ,אבל, אני יבדוק קודם אצלי

(יש להם רדיו דיסק של קליפורניה שמתחבר לחשמל מין" תצוגה", שבה בודקים את האיכות אצלם,גם שם לא שמעו טוב)

היא חיברה (המוכרת ה" נחמדה" ) את הרמקולים וגילתה שלא שומעים טוב, כנ"ל לגבי הצהובים מהאריזה, גם לא שמעו טוב

אני יגיד לכם למה, כי אני כיוונתי לפול בס, וב שלוש תרבע עוצמה אפילו פחות (60 מצתוך 100) שמעו את הקירטועים (כנ"ל לגבי הצהובים)

Suzuki Jimny

פורסם

עכשיו היא לא הבינה מה קרה (בגלל ששמתי מקסימום באס), היא בדקה ב2 סוגי קליפורניה שונים וראתה שגם שם הבעיה, אופס, עכשיו היא חושבת שהרדיו דיסק לא בסדר, כנראה גם הוא נדפק, או קי החליפה ל 2 מהתצוגה דגם אחר

עכשיו היא קראה לספק מהמחסן ובעצם הוא גם שבר את הראש 45 דקות ושאל מעניין מה קורה פה? מישהו שיחק עם הבאס?

אמרתי לו אני !

הוא אומר, אהה אין פלא ששומעים ככה שמת מלא בס

אמרתי ו הבאתי רמקולים חדשים שהרדיו מוציא אפילו לא חצי ממהספק שלהם והוא אומר לי " אם אתה רוצה מלא בס תיקח סרווין ווגה" אמרתי לא , לא רוצה, אני קניתי קליפורניה ואני רוצה שיהיה באס טוב, הוא אומר יש לך בעיה, אמרתי לו , לא הבעיה ברמקולים ה *** שלכם בקיצור התוכחנו ובסוף הוא הלך התעצבן ,

דיברתי עם "המזכירה" הנחמדה וכאמור בחבילה היו אמורים להיות 6 רמקולים של קליפורניה, קיבלתי 2 רמקולים של 6 וחצי והיא ידעה ישר שלא שומעים טוב, היא אמרה שאין מה לעשות חוץ מ להחזיר את מלוא הכסף ששולם או שנחליף לך הכול, העדפתי לקבל את הכסף בחזרה, אמרתי לה במחיר הזה אני קונה פיונר יותר טובים מה *** שלכם

בקיצור מה שבאתי לאמר ש 2 הדגמים אדום וצהוב הם צעצוע, בניגוד לזה, הרמקולים השחורים והזולים יותר (שנגמרה להם המלאי מהם) נשמעים הרבה יותר טוב ובכלל עולם אחר ! (כמו במערכת של אסף ששומעים מעולה !)

לסיכום

קליפורניה ברררררררר (מקרטעים)

(אדומים וצהובים)הדגם השחור מעולה

Suzuki Jimny

פורסם

עידו המגבר שלך 50*2 פיק ולא 50*2 RMS סה"כ לא עשית כלום שחיברת את המגבר הזה הוא נותן תפוקת הספק זהה לזו המופקת מפאנל רגיל של 50*4 [במיקרה שלך זה הפאנל של JVC] ככה שלא עשית כלום בזה שהוספת את המגבר הנ"ל הוא סיפק להם את אותה עוצמה ולכן התחיל לעוות שהגברת וחתכת לנמוך .

בלי שום קשר אני מסכים איתך בזה : ה 6*9 ה"אדומים" וה "צהובים" באמת על הפנים ומקבילים באיכותם וברמתם לזו של פירלס אדומים . הקליפורניה השחורים [מה שיש לי] הם הדגם האיכותי והחזק היחיד של החברה בקטגוריית 6 על 9 כמו שנוכחת לשמוע .

בהצלחה:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחלה חו"ד... יש משהו שאנחנו לא יודעים ?

בלי קשר כל כך לדעותי על החברות הסיניות.... את הידע המקצועי שלך לגבי כתיבה על התרשמות מרמקולים והסבר כל כך לא מקצועי (בלשון המעטה, אבל לא בא בטענות אליך).

לא כל כך הייתי לוקח לצומת ליבי. אתה לוקח מגבר ומגביר רמקולים ע"י כיוון מאוד מציאותי של הרדיו דיסק. אתה שם "פול באס" ע"פ דבריך... ומצפה לאיכות. (גם אני אם אני ישים "פול באס" ברדיו דיסק שלי ה FNQ יחנקו מהר מאוד.... ).

נו טוב... אתה יודע יש מגבלות לכל דבר. וחו"ד אמיתי זה ממש לא.

יום טוב. ולהבא תשתדל קצת לקרוא ממה שרשום כאן על כיווני מערכת ושאר ירקות כדי שתוכל עוד איך שהוא לרשום חו"ד קצת יותר מקצועי.

פורסם
אחלה חו"ד... יש משהו שאנחנו לא יודעים ?

בלי קשר כל כך לדעותי על החברות הסיניות.... את הידע המקצועי שלך לגבי כתיבה על התרשמות מרמקולים והסבר כל כך לא מקצועי (בלשון המעטה, אבל לא בא בטענות אליך).

לא כל כך הייתי לוקח לצומת ליבי. אתה לוקח רדיו דיסק מגביר רמקולים אתה שם "פול באס" ע"פ דבריך... ומצפה לאיכות.

נו טוב... אתה יודע יש מגבלות לכל דבר. וחו"ד אמיתי זה ממש לא.

יום טוב. ולהבא תשתדל קצת לקרוא ממה שרשום כאן על כיווני מערכת ושאר ירקות כדי שתוכל עוד איך שהוא לרשום חו"ד קצת יותר מקצועי.

אם לא הבנת שמתי פול באס רק כאשר לקחתי אותם לחנות

ברמה נורמלית אני שם על הרמה הרגילה של הבאס

Suzuki Jimny

פורסם

לא עקרוני כל כך , אני דיי מבולבל מההסבר שנתת על כל התרחשות האירוע, אבל שיהיה.

בכל אופן , רוצה באס ממש אבל ממש טוב... תקנה סאב. את תרגיש את זה הכי טוב שיש (ואת זה אני לא אומר באירוניה כל שהיא ).

פורסם

שידאג קודם כל למגבר טוב ואחרי זה שיחשוב בכיוון של סאב כי סאב תמיד אפשר להוסיף אבל מגבר תמיד רצוי שיהיה באוטו במקום הגברה רגילה של HU. [עידו דחוף להעיף את המגבר המוזר שראיתי אצליך ..זה לא מגבר זה גוייאבה]

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שמספיק לדבר כבר על קליפורניה בום. יש לי כבר בומים בראש.

לא חושב שיש עוד מה לחדש ולומר על החברה הזאת ולא צריך להיסחף זה לא איזה אלמנט גורלי ששווה ליפתוח בישבילו 1001 ת'רדים.

שיהיה לכולם ערב בום בום.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

ואני חייב לציין שהיא אמרה שאני הלקוח היחיד שבא והתלונן...מעניין

ממש מוזר..

אי הייתי הלקוח הכי "קשה" איתה והכי עקשן כי אני שונא רקמולים שנשמעים רע

כי אני שונא את הדגמים האלו, מסקנה:

תתעקשו רק על השחורים למרות שנגמר להם המלאי ואמור להיות להם אותו ב 30 לחודש הזה (נגמרו כולם , נשאר רק בתצוגה??!!)

Suzuki Jimny

פורסם

להתעקש על קליפוניה בום זה לא דבר שאנשים יעשו !

ישנם המון חברות שמיצרות רמקולים בסגנון ואני לא חושב שצריכים להתעקש על קליפורניה בום.

פורסם

היום אפשר לקנות 6X9 של פיוניר בסביבות ה 200 שקל....

למה לעזאזל שמישהו יקנה קליפורניה בום?

רק בישראל אפשר לראות כאלה דברים...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

ישראלים רואים זול ישר מתפתים :wink:

עכשיו אני רוצה לקנות משהו טוב כמו פיונר/קנווד/גי וי סי/סוני/איווה

או כל אחד אחר בסכום

Suzuki Jimny

פורסם

עידו בהיתחשב בנסיבות. נסה סוני או קנווד 6*9 בהצלחה

אני אדבר איתך בלילה אני זז ללמודעכשיו למתכונת בעוד יומיים