Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל JVC יש אחלה רדיו דיסקים עם MP3 סביב ה 700-750 שקלים. אם תתעניין תמצא שכל חנות שמוכרת JVC מחזיקה את המכשירים הללו. בנוסף לזה אתה יכול לרכוש גם זוג רמקולים של פאיוניר שהם נשמעים טוב ונותנים תמורה יפה למחיר. אם אני לא טועה הדגם היה TSG13.... ואז עוד כמה ספרות.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

אם התקציב הזה הוא רק לרדיו דיסק + רמקולים קדמיים אז אני ממליץ על רדיו דיסק של JVC (MP3)

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=2010&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap

אם לא MP3 אז אפשר ללכת על הפיוניר 1650 או 1600 הבדל של כמה שקלים

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=6

ורמקולים שהרי אין מגבר אז לא ינוצלו יותר 20-25RMS לרמקול אז כדאי משהו פשוט , חשבתי על קנהוד או פיוניר , אבל אם יהיה מגבר בעתיד אז המורל פולס יהיו אופציה טובה.

לינקים :

pioneer

kenwood

morel pules (כמובן במידה והמגבר יגיע בהמשך)

פורסם

אם הוא רוצה גם 6*9 (צריך לבדוק האם יש מגש עם חורים או שצריך להכין)

אז שוב אני חוזר שהסידרה ששימשה את ה5ורבע יכולה לשמש את ה6*9 גם הפיוניר וגם הקנהוד

זה מספיק בהחלט לטעמי . (ללא מגבר)

פורסם

אני רוצה 4 רמקולים..

קדמיים 5.25 אחוריים 9'6, לא צריך MP3 ברדיו דיסק

ואם אני קונה רדיו דיסק שיכול לתת 45-50W למה לקחת רמקולים של פחות?

ואני חשבתי שעדיף להשקיע ברדיו דיסק טיפה פחות, 450-550 שקל, ויותר ברמקולים, לא?

עוד המלצות והארות\הערות ייתקבלו בברכה, ותודה למי שהגיב עד עכשיו..

פורסם

בקשר לרדיו דיסק הייתי ממליץ לך על פיוניר 1600R ממש מעולה למחיר עם יחסית הרבה כיונונים ביחס למחיר שלו עובד מעולה וגם 25W RMS X4 עולה בסביביות ה600 שקל.

רמקולים אתה יכול לקחת או פיוניר או קנווד כמו שהציעו לך פה זה בערך אותה רמה.

לי אישית יש את הפיוניר 240W 6*9 עלו לי 240 אם תחפש תצליח גם ליקנות במכיר הזה ואפילו פחות.

קדמיים את ה5 ורבע שהמליצו לך פה זה אחלה, אפילו שאין בהם טויטרים אתה בטח תקבל זוג טויטרים מתנה אם תקנה באינטרנט.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
אני רוצה 4 רמקולים..

קדמיים 5.25 אחוריים 9'6, לא צריך MP3 ברדיו דיסק

ואם אני קונה רדיו דיסק שיכול לתת 45-50W למה לקחת רמקולים של פחות?

ואני חשבתי שעדיף להשקיע ברדיו דיסק טיפה פחות, 450-550 שקל, ויותר ברמקולים, לא?

עוד המלצות והארות\הערות ייתקבלו בברכה, ותודה למי שהגיב עד עכשיו..

50-45 WMAX , הנתונים שאני דיברתי איתך הם RMS .

50 -45 WMAX זה כ 20-25 וואט RMS.

לעוד הסברים: FAQ

פורסם

לפי דעתי קח את הרדיו של פיוניר 1600 שזה 600 שקל

אחוריים של פיוניר 240 וואט שזה עוד 200 שקלות

קדמיים של מאק אודיו קומפוננט:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=101&CatCode=

זה עוד 200 בערך...

אם תהיה מוכן לוותר על אחוריים קח מגבר 2 ערוצים לקומפוננט ותעלה קצת ברמה של הקומפוננט לפי דעתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אבל הרי כמעט כל הרדיו דיסקים שנמכרים הם בהספק 45-55 בממוצע..

אז בעצם אם אני אקנה רמקולים של 30RMS או של 100RMS הם יישמעו אותו הדבר בלי מגבר?

פורסם

ההספק שהרמקולים יקבלו תלוי במערכת\מגבר(במידה והוא מחובר) , ברמקול ההספק הוא לא הדבר היחידי שקובע את האיכות , החומרים וגודל המגנט הם לא פחות חשובים .

לרוב רמקול שהוא 100RMS הוא יותר מועדף מרמקול שהוא 30RMS אבל זה תלוי במקרה שלך הרמקולים שהצעתי לך הם מספיקים דיי ויותר לאור העובדה שאתה לא עובד עם מגבר .

פורסם

ככול שההספק של המגבר(במקרה שלך המגבר של הרדי דיסק) יותר קרוב להספק של הרמקול כך אתה תנצל יותר את הרמקול וסביר להניח שישמעו גם טוב יותר מאשר ברמקול שצורך הספק גבוה על מנט להפיק מימנו את המיטב.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הצעתי לך את הקומפוננט עם הספק די גבוה כי זה הקומפוננט היחיד שלא מחברת מדבקה סינית וכולי שיתן לך אחלה תמורה לכסף ושהכי קרוב להספק המערכת שלך...

המאגנט קצת יותר חזק נראה לי מזה הקומפוננט הזה הוא צעצוע חמוד למי שעובד בלי מגברים אני חושב שהוא יעבוד טוב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...