Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בבית סאב +תיבה, של חברה לא ידועה, וסביר להניח שהתיבה לא מותאמת במיוחד לאלמנט, והמידות שלה נשלפו סתם ככה .

לאחי באוטו יש מונובלוק 500W של SPL

עם סאב של SPL 450RMS

שומעים אצלו מפוצץ אוזניים, שובר חלונות, או איך שתרצו לקרוא לזה... פשוט מדהים.

הכל מדויק, הסאב שלו יורד נמוך נמוך והכל נשמע הרמוני לחלוטין...

חיברנו את הסאב שיש אצלי בבית (הוא סאב של רכב במקור!)

הסאב לא ירד נמוך כמו ה SPL, תווח התדרים שלו לא היה רחב כמו ה SPL.

אני מוזיקאי, לכן השמיעה שלי מפותחת יותר מאשר האוזן הממוצעת ולכן אני שם לב בבירור להבדל בין הסאבים.

השאלה שלי, האם אפשר לשנות את התדרים של הסאב שיש אצלי על ידי שינוי נפח התיבה שלו? אולי על ידי סגירת הפיר (הוא גדול מדי..)? האם על ידי שינוי בקרוס שעל המגבר..?

אשמח לתשובות מאנשים רציניים ולא תשובות כמו "תחליף לSPL" או משהו בסגנון.

אין לי בעיה לשמוע עם הסאב גם ככה, כי הוא מספיק פאנצ'י, אבל אם אפשר לשפר אותו, למה לא..?

תודה, נאור.

יש לציין שעוד לא הרכבתי את הסאב אצלי באוטו. חיברנו את הסאב אצל אחי כדי להשוות אותו לסאב שלSPL.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

בתור התחלה , השיפור הטוב ביותר יהיה לבדוק את הנתונים שהיצרן מצהיר עליהם , נתוני נפח לתיבה , כמתאימים ל SPL עבור הסאב שלך ...

אם אתה רואה שהתיבה שלך חורגת בהרבה מהמידות ( הרבה = +/- 10% ) , אז תשקול לבנות תיבה חדשה (הערכת מחיר כ 150 ש"ח ) , כמובן בתנאי שאתה מגיע למסקנה שהסאב שלך שווה תיבה חדשה בעלות והשקעה כזו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

Guest תמיר .א.
פורסם
אני מוזיקאי, לכן השמיעה שלי מפותחת יותר מאשר האוזן הממוצעת ולכן אני שם לב בבירור להבדל בין הסאבים..

ראשית הייתי חייב להגיב על המשפט המגוחך הזה...

זה שאתה מוזיקאי זה לא אומר שלך יש פחות ריבה באוזן מבן אדם אחר לכן אתה שומע יותר טוב...

יש אנשים שבא להם טיבעי את העניין של "מה להאזין כדי לחוש בהבדל"

ויש כאילו שפשוט לא יודעים בדיוק במה להתמקד אז לא חשים בדבר, אין זה אומר שהם לא שומעים מה שאתה אומר, להפך הם יוכלים לשמוע יותר טוב מכיוון שהם ניקו אוזניים יום לפני, עכשיו נהייה רציניים,

מי שלא יודע למה להקשיב, אם הוא ילמד למה להקשיב ולהיות מרוכז גם הוא יוכל לשמוע בדיוק מה שאתה שומע....

אני יתן לך פסוק מהתנ"ך אתה תפרש לי אותו כמו הפרשנים?... לא ולא, המוח שלהם לא יותר מפותח משלך, אבל עם קצת תירס וקצת לימודים, אתה תדע לפרש כול משפט כמו גדול......

אז סידרנו את הנושא הזה. ?! ...יפה

2. בשביל שנדע מה הבעיה הבעייתית של הסאבוופר שלך אנחנו נצטרך לדעת מה נפח התיבה שלך,

אם היא אוטמה או פתוחה ואם כן אז מה מידות של הפורט או יש או שיש רק חור כדי שנדע את תדר הכיוון של התיבה שלך, ואם תוכל לתת יותר פרטים על הסאבוופר שלך זה יהיה משמח לשמוע, כך נוכל לעזור לך יותר.

תמיר

• תוכן חדש...