Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לשים 6*9 באוטו ויש לי תקציב דל ומה שאני יכול לקבל בכסף הזה זה קליפורניה בום הייתי רוצה לשמוע למי יש ואיך הם נשמעים,למי שבאזור אשקלון ויש לו שיגיד לי כי אני אשמח לשמוע אותם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

you get what you pay for

מכיר את המשפט?

אם חשוב לך עוצמה, איכות ואתה לא מתפשר על הגרוע מכל (כי זה - הגרוע מכל, ביחד עם פרוסאונד)

אז תחסוך עוד קצת ותקנה משהו יותר נורמלי...

פורסם
you get what you pay for

מכיר את המשפט?

אם חשוב לך עוצמה, איכות ואתה לא מתפשר על הגרוע מכל (כי זה - הגרוע מכל, ביחד עם פרוסאונד)

טנקס......... הקטע שאני חוסך הרבה זמן חחחח כי אני גם קונה פאנל אבל של חברה טובה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
you get what you pay for

מכיר את המשפט?

אתה שמעת פעם קליפורניה שאתה יכול לשפוט? אל תדבר סתם:twisted:

לפתוח השרשור יש לי את הדגם האדום

אני ממליץ לך על הדגם השחור הוא נשמע מצוין

אתה מוזמן לבוא לראשון ולשמוע או פשוט ללכת לאוטו אם

Suzuki Jimny

פורסם

כן, אני שמעתי פעם, ועוד פעם, ועוד פעם...

ותפסיק לקשקש או לחשוב שהרמקולים איכותיים - כי הם לא, נקודה.

הם עולים כ- 170 עד 350 ש"ח, ובמחירים אלו, ניתן לקנות רמקולים של חברה אמיתית (לשם שינוי)

ולא של חברת מדבקה שאין לך מושג אפילו היכן מיוצרים הרמקולים.

פורסם

גם לי היו קליפורניה בום ושמעו בהם מאוד איכותי .נקודה

עד שקניתי מוראל וגיליתי מה זה איכותי .נקודה ,פסיק !סימן קריאה

קיצר וותר על הקליפורניה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מוראל אני מבין שובים יותר אז השאלה שלי אחרת :

האם הם שווים את המחיר הנמוך יחסית שלהם? והרמקולים http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=32066 משתווים לפיונר 6*9 280W ? ממי שיש לו קליפורניה

פורסם

אם אין לך אפשרות ליקנות מותג אז קנה את השחורים החיקוי של אלפיין הם מנגנים מצויין ביחס למחיר, ראיתי אותם ב130 באנטרנט. כל מי שאומר שהם נשמעים גרוע הוא צודק אם להשוות אותם לרמקולים של 500 שקל ומעלה אבל במחיר של 100 וקצת לא תמצא יותר טוב.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
אם אין לך אפשרות ליקנות מותג אז קנה את השחורים החיקוי של אלפיין הם מנגנים מצויין ביחס למחיר, ראיתי אותם ב130 באנטרנט. כל מי שאומר שהם נשמעים גרוע הוא צודק אם להשוות אותם לרמקולים של 500 שקל ומעלה אבל במחיר של 100 וקצת לא תמצא יותר טוב.
תודה אחי אני אשקול את זה

פורסם
מוראל אני מבין שובים יותר אז השאלה שלי אחרת :

האם הם שווים את המחיר הנמוך יחסית שלהם? והרמקולים http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=32066 משתווים לפיונר 6*9 280W ? ממי שיש לו קליפורניה

יש לי אותם באוטו הם פחות מוצלחים ,שוב, קח את השחורים,

ולמר מזדה

שמעתי מלא דגמים של הקליפורניה ותאמין לי אם היית בא למפגש היית מבין מזה קליפורניה

אתה מוזמן לשמוע אותם אצלי

הנה שלי:

http://gallery.mafteah.co.il/main.php?g2_view=core:ShowItem&g2_itemId=1242

Suzuki Jimny

פורסם

אני לא צריך לבוא למפגש להבין מה זה קליפורניה.

זה שיש לך עוצמה ברכב, לא אומר שיש לך איכות.

אז התלהבו מהעוצמה אצלך, אז מה? זה אומר ששומעים clear as bells?

יכול להיות שבשביל שמה ששילמת - אתה מרוצה, אבל להמליץ עליו לאחרים?

אם יש דברים אחרים, קצת יותר אמינים, קצת יותר מגובים בחוות דעת ואחריות ונתונים אמיתיים אז למה לא?

פורסם

תודה על התגובות......... החלטתי לחסוך עוד ולקנות מותג טוב למרות שאני לא מזלזל בכלל במותג קליפורניה בום הייתי רוצה לשמוע אותם בשביל לדעת מה זה

פורסם
אני לא צריך לבוא למפגש להבין מה זה קליפורניה.

זה שיש לך עוצמה ברכב, לא אומר שיש לך איכות.

אז התלהבו מהעוצמה אצלך, אז מה? זה אומר ששומעים clear as bells?

יכול להיות שבשביל שמה ששילמת - אתה מרוצה, אבל להמליץ עליו לאחרים?

אם יש דברים אחרים, קצת יותר אמינים, קצת יותר מגובים בחוות דעת ואחריות ונתונים אמיתיים אז למה לא?

אחי אני מעדיף לא להתווכח איתך ובכל מקרה אם תרצה, תבוא ותשמע אותם ב 15 בפ"ת

ותחליט לבד

Suzuki Jimny

פורסם

לא צריכים להתווכח.

אני נוטה להאמין שאתה מרוצה מה setup שלך, וטוב שכך.

גם אני אוהב להשאר בתקציב נמוך, ולא להשתולל.

אבל, יש הבדל בין להיות מרוצה ממה שיש לך לבין להמליץ על זה בעוד שיש דברים אחרים.

ואם תשים לב להודעה הראשונה שלי, רשמתי לו בפירו שאם אינו מוכן להתפשר, שיקנה משהו אחר.

לא חסרים 6 על 9 זולים אחרים, שגם אתה היית מתרשם מהם יותר מהקליפורניה אם היית נותן להם הזדמנות... כגון מספר דגמים של PYLE, ויש פיוניר ישנים יותר וטובים, קנווד וגם המורל.

(כן - קצת חרגתי בתקציב לקראת סוף הרשימה)

• תוכן חדש...