Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ל vw bus

גרצמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני חדש בפורום -ברשותי מזה כמה חודשים פולקסווגן טרנספורטר 2000 סמ"ק מודל 78 (עם טסט) - אני בתהליכי שיפוץ מתקדמים .

אני מחפש בנרות חלקים לרכב - מראות מקוריות , פנסים , חלקים מכניים וכו'

אשמח אם תשאירו לי מידע לגבי רכבים כאלה נטושים/עומדים שאתם מכירים- בכל אזור בארץ ובכל מקום .

בתודה מראש -גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
שלום! אני חדש בפורום -ברשותי מזה כמה חודשים פולקסווגן טרנספורטר 2000 סמ"ק מודל 78 (עם טסט) - אני בתהליכי שיפוץ מתקדמים .

אני מחפש בנרות חלקים לרכב - מראות מקוריות , פנסים , חלקים מכניים וכו'

אשמח אם תשאירו לי מידע לגבי רכבים כאלה נטושים/עומדים שאתם מכירים- בכל אזור בארץ ובכל מקום .

בתודה מראש -גרצמן

מושב אלישמע (ליד כ"ס/הוד-השרון) בכניסה למושב לאחר 500 מצד שמאל, רואים את הרכב חונה בתוך חצר עם חלקו האחורי לכיוון הכביש.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

המון תודה -רשמתי לעצמי

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

אנא היכנס לשירשור הדביק של "ענתיקות בחצרות ובדרכים" ועבור שם על ההודעות.

יש סיכוי רב שמישהו דיווח על אחת זרוקה/נטושה.

בהצלחה בשיפוץ!

משכנתא זה קל

פורסם

אני דיווחתי לפחות על 2!

חפש בשרשור הנ"ל.

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

יש המון אתרים שניתן להשיג גם חלקי חילוף חדשים כמו כן אתר מוביל בנושא thesamba.com או שתקליד בגוגל vwt2 או vw bus תימצא אין ספור אתרים בנושא אתה יכול ליצור קשר בפרטי לעוד מידע . בבעלותי כארבעה טרנספורטרים כולל t2 t3 t4 מורעל אמיתי בהצלחה כפיר 78

פורסם

אם אתה מוצא אחד שעוד יכול לחזור לכביש תודיע לי?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פספרטו-תודה רבה - ראיתי את הדיווחים- יום טוב גרצמן

פורסם

כפיר תודה רבה - אני מכיר אתרים אלה - בעזרתם רכשתי בין השאר ספר רכב.

למרות זאת אני מחפש גם חלקים מפרוק בארץ,

ואומי - אם אתה מעוניין עומדת בשכונת בת גלים בחיפה טרנספורטר vestefalia(!) משנות השבעים - נסעה עד לא מזמן(שנה-שנתיים)

פורסם

תגיד גרצמן,אתה במקרה הבחור עם הלבנה מהמפגשים?

בכל מקרה אני אשמח לפרטים על הוסטפיליה(ככה בעיברית?)בתקווה שהמחיר סביר .

אני מהדרום כך שאם תוכל לברר בישבילי לפני שאני חוצה את המדינה אני מאוד אשמח.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אם אתם מדברים על הווסטפליה הלבנה אז היא לא למכירה.

הסיבה שהיא נצפית כל פעם עומדת לזמן ארוך (חודשים) באותו מקום היא שבעל הרכב נותן כבוד למטרה שלשמה האוטו נבנה, הוא גר בתוכו.

כל פעם שהוא מוצא איזה עבודה חדשה, האוטו נמצא במיקום חדש למשך חודשים, עד שהבן-אדם מחליף עבודה.

לא מזמן הלך לו מנוע (1600) ועזרתי לו למצוא אחד חלופי.

אין מה לדבר על מכירה, לא מסיבות סנטימנטליות רגשיות, אלא מכיוון שאם הוא מוכר את הרכב, הוא עובר לישון על ספסלים בגנים ציבוריים!

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אתם מדברים על הווסטפליה הלבנה אז היא לא למכירה.

הסיבה שהיא נצפית כל פעם עומדת לזמן ארוך (חודשים) באותו מקום היא שבעל הרכב נותן כבוד למטרה שלשמה האוטו נבנה, הוא גר בתוכו.

כל פעם שהוא מוצא איזה עבודה חדשה, האוטו נמצא במיקום חדש למשך חודשים, עד שהבן-אדם מחליף עבודה.

לא מזמן הלך לו מנוע (1600) ועזרתי לו למצוא אחד חלופי.

אין מה לדבר על מכירה, לא מסיבות סנטימנטליות רגשיות, אלא מכיוון שאם הוא מוכר את הרכב, הוא עובר לישון על ספסלים בגנים ציבוריים!

בברכה,יניב

אתה מתכוון לווסטפליה הלבנה שיטנה ליד בית התותחן בזכרון בחודשיים האחרונים?

פורסם

חיובי. הוא מזכרון במקור והוא חזר לכאן למשך זמן מה.

עד שיצר הנדודים יתקוף אותו שוב.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב אז לא מכירה -החלפה שיקח ת'חדר שלי +הקיבוץ המציק הזה ויתן לי את הוסטפיליה.

• תוכן חדש...