Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב הילמן מינק או הנטר בשנים 69 עד 71 או 73 לפני שאני מיבא רכב כזה לארץ אני מעדיף לחפש אחד כזה בארץ

wa7184b.jpg

f7_1_b.jpg

untitled.jpg

הנטר.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
מחפש רכב הילמן מינק או הנטר בשנים 69 עד 71 או 73 לפני שאני מיבא רכב כזה לארץ אני מעדיף לחפש אחד כזה בארץ

אני חושב שראיתי אחת כזאת לא מזמן בהוד השרון. נראה כאילו לא נסעה הרבה שנים אך במצב טוב. אם תרצה פרטים והכוונה, ה"פ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני עדין מחפש הילמן מינקס או הנטר שנת 68 73

פורסם

תודה למי שהפנה אותי לרכבים אבל הם לא למכירה ואני עדין מחפש הילמן הנטר או מיקס לפרוק בשנים 68 73

פורסם
תודה למי שהפנה אותי לרכבים אבל הם לא למכירה ואני עדין מחפש הילמן הנטר או מיקס לפרוק בשנים 68 73

חוץ מאחת שלמכירה אבל לא לחלקים...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...