Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40 שנה לפז'ו 204

darkooli
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן פתחתי את האלבום המשפחתי, מסתבר שהיו לנו (כלומר לדודים) מצד אימי שלל פיג'ואים (3 במספר) 304 ו-204, כולן אדומות.

האם הסיבה להעלמותן מהכביש נעוצה בעובדה שהיו פיג'ו? וגם הן היו חביבות על הבני דודים מאחר והציעו אופי+יופי וכמובן אמינות מופלגת של סדרה 4?

מי מארגן טיול לשטחים? :-P

בכל מקרה, תודה על התמונות. מחמם את הלב.

אולי אני אסרוק בערב את התמונות שמצאתי.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

ה 204 היתה מכונית ההנעה הקדמית הראשונה של פיג'ו,ואחת המכוניות הראשונות שבהם מוקם המנוע לרוחב תא המנוע,למרות שהגיר היה מתחתיו ולא לצידו(כמו המבנה המקובל היום).

בנוסף היא היתה הפיג'ו הראשונה שעשתה שימוש במיתלה אחורי המורכב ממוט פיתול+בולמי זעזועים,מבנה ששימש את פיג'ו שנים רבות לאחר מכן(עד ה 406!).

ב69 הצטרפה אליה ה 304 שדמתה לה,רק רבועה וגדולה יותר,והציעה מנוע 1300(ל 204 היה מנוע בנפח 1130 סמ"ק.).

שניהם יוצרו בגירסאות קופה וקבריולט חביבות,וה 304 הציעה מנוע 1.3 עם 75 כ"ס וביצועים די טובים.

ב 77 הן הוחלפו על ידי ה 305 ששמרה על המיבנה הבסיסי של ה 304 והשתמשה גם במנוע שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מישהו ראה איך הרצועות במנוע ממוקמות?

משהו זוועה... יש רצועה שממוקמת באלכסון (אם אני לא טועה זה ב204) ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פיג'ו רצו לחסוך שימוש במאוורר חשמלי לרדיאטור(כמו שהיה ברנו 16 או בסימקה 1100)והישתמשו ברצועה מפותלת שהניעה את המאוורר.

מיבנה הרצועה המשיך הלאה גם ב 305.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אחרי שראיתי את התמונות נזכרתי שלגילה החברה של צ'רלי מצ'רלי וחצי היה רכב כזה בצבע ירוק.:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
עוד אחת (אבל עם רישוי יהודי :wink: ) לשטוף את העיניים:
זה אוטו יפה, אבל הוא 304 ולא 204.

האם הסיבה להעלמותן מהכביש נעוצה בעובדה שהיו פיג'ו? וגם הן היו חביבות על הבני דודים מאחר והציעו אופי+יופי וכמובן אמינות מופלגת של סדרה 4?

לכל דגמי הפז'ו בתקופה ההיא היה מוניטין טוב בארץ, אבל לא כמו ה 404 שהיתה לאגדה. לכן גם ה 404 הפכה לחביבת הפלסטינאים בתור אוטו אמין וזול כמשומש. ה 204 וה 304 נשארו לרוב בידיים יהודיות עד למגרש הגרוטאות.

נמרוד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו מכיר 304 למכירה בארץ?

לפני או אחרי שיפוץ.

"או שיתן לנו הגברים מעט יותר שכל, או שיעשה בנו ניתוח. שאם לא כן, האמינו לי, מחוסלים אנחנו" (זורבה היווני)

פורסם

תודה, קובי.

אבל לא בסטיישן עסקינן...

אם יש לך מידע על 204 למכירה זה יכול גם להתאים.

"או שיתן לנו הגברים מעט יותר שכל, או שיעשה בנו ניתוח. שאם לא כן, האמינו לי, מחוסלים אנחנו" (זורבה היווני)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מי שמחפש 204 לשיפוץ (מצבה לא ממש ברור לי , היא מוחבאת בין ערימות חול לחומרי בניין , צבע תכלת דהוי משהו ):

נבלט , חומרי בניין ואספקה טכנית - מושב בית נחמיה (ליד שדה התעופה בן גוריון) , טל. 03-9733238.

בעל הרכב הינו אבי המשפחה , אדם חביב בשנות ה-60 שלו , שמו זרח מפרחוני.

• תוכן חדש...