Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה באיבי

marc oknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה להזמין מאיבאי אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33643&item=7970461062&rd=1

יש למישהו הערכה כמה משלוח יעלה פה ?

ואיך בדיוק מתבצע ההזמנה זאת פעם ראשונה ואין לי שום חשבון פאי פל או משהו כזה

מכס הבנתי שאני לא ישלם

וזהו תודה לכל העוזרים

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

הוא שולח לקנדה וארצות הברית אין מחיר אתה יכול לשאול אותו אם הוא מוכן לשלוח לארץ וכמה יעלה אני לא חושב שזה יעלה יותר מ 80 שח

זה מה שאני שילמתי על ספר מאנגליה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תשובות בגוף השאלה:

היי

אני רוצה להזמין מאיבאי אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33643&item=7970461062&rd=1

יש למישהו הערכה כמה משלוח יעלה פה ? אני מעריך שמקסימום 10$. הכי פשוט זה לשאול אותו - יש אופציה של Ask Seller a question.

ואיך בדיוק מתבצע ההזמנה זאת פעם ראשונה ואין לי שום חשבון פאי פל או משהו כזה אז תפתח מהר... זו הצורה הכי קלה ומהירה לתשלום, ופתיחת חשבון היא פרוצדורה פשוטה (בהנחה שיש לך כרטיס אשראי בינ"ל). אם לא, תצטרך לבקש ממנו את פרטי חשבון הבנק שלו כדי לעשות העברה בנקאית. זה יותר מסובך, ויש גם עמלה.

מכס הבנתי שאני לא ישלם. כנראה שלא - זה יגיע מקסימום ל- 30-40 דולר כולל הובלה. החבילה פשוט תגיע לבית הדואר הסמוך למקום מגוריך.

וזהו תודה לכל העוזרים

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היי מרק

אם עדיין יש לך צורך תוכל לטלפן אלי 3535970-052 ואעזור לך.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...