Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 124 ספיידר המשך שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהסרן האחורי מורכב!

מהיכן השגת את הגומיות שמחברות את מוטות הרדיוס למרכב?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יפה מאוד! אני אוהב לראות עבודה יסודית שמתחילה מפירוק מלא וממשיכה בהרכבה מחדש עם חלקים חדשים. אם תוכל לתת יותר אינפורמציה כתובה - אשמח. כמו למשל היכן קנית את החלקים וכמה עלו לך, באילו בעיות טכניות נתקלת, וכו. זה עוזר לצורך השוואות.

דרך אגב, נראה לי שאתה הולך בדרכו של הנרי פורד. כשהוא גמר לבנות את הקוואדריסייקל (שהיה הרכב הראשון שלו) בבית המלאכה, הוא גילה שאין לו כל דרך להוציא אותו משם. בלית ברירה הוא שבר את הקיר...

בהצלחה!

נמרוד

פורסם

wow!!a

graet paint

good luck

how is the bodyshoper - pahah?z

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

עבודה מדהימה. ממלא מוטיבציה, כיוון שמצב המכונית שלך בתחילת הדרך היה רע כמו מצבה של מכוניתי, אם לא יותר...

עברתי עכשיו בארכיון על כל התמונות שפרסמת מתחילת הדרך, וזה רק נותן פרספקטיבה עוד יותר טובה לדרך המרשימה שכבר עברת.

אם עוד לא הבנת את בקשות קודמיי... פירוט עלויות יועיל מאוד. מאיזה חנויות הזמנת, וכמה עלו החלפים ? האם הציר האחורי חדש מחו"ל, או מהארץ ?

כמה עלה פרויקט הפחחות (ששה חודשים ?) אצל הפחח והצבע ?

אם תרגיש משועמם בסיום הפרויקט, אפשר להעלות את ה 850 ספיידר שלי על הרמפה ולהתחיל מחדש. :p

בהצלחה !

• תוכן חדש...