Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרקורי מונטגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרקורי מונטגו יוצרה בין השנים 69-74 וצויידה המנועי 6 או 8 צילינדרים,בהספקים שנעו בין 96 כ"ס(4.1 6 צילינדר)ל 211 כ"ס ממנוע 7 ליטר 8 צילינדר.כמו כל מכוניות מרקורי היא היתבססה על מכוניות פורד,ובמקרה זה הגרנד טורינו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מישהו מכיר ויכול לתת פרטים או להעלות תמונה?
כשאותי מענין משהו אני מריץ חיפוש בגוגל וכך אני מקבל תשובות תוך שניות.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אתה לא צודק,משה.

כשמישהו שואל שאלה ומקבל תשובה,לעיתים מיתפתח דיון מעניין שפעמים רבות נותן להרבה מישתמשים תשובות.אם זה כך,אפשר לסגור את הפורום ולשלוח את כולם לגוגל...

פורסם

אגב שטנגה, באם יצא לך לראות את הפרק הראשון של הסדרה "מילואים", היית רואה שאותו רכב 1:1 השתתף באותו פרק בתור הרכב של הבחור האמריקאי שסוגד לזמרת אילנית (אלון נוימן).

נ.ב

מה נסגר עם הסובארו?

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אלו היו ההספקים המקובלים אצל היצרנים האמריקאיים בתקופה שלאחר משבר האנרגייה.חוסר היעילות של המנועים האלה היה משווע,וחוץ מלצרוך דלק בטירוף,הם לא ידעו לעשות מאום...

פורסם
אלו היו ההספקים המקובלים אצל היצרנים האמריקאיים בתקופה שלאחר משבר האנרגייה.חוסר היעילות של המנועים האלה היה משווע,וחוץ מלצרוך דלק בטירוף,הם לא ידעו לעשות מאום...
תשמע, גם מומנט בשרני שווה משהו, לא? לשייט בסל"ד שבו משפחתומטית מודרנית כולה רועדת ועומדת לכבות זה גם סוג של חויית נהיגה.
פורסם

שלום.

אתם מעצבנים אותי!!!!

לי היתה הרבה שנים פורד מונטגו MX שנת יצור 1969 עים מנוע 6 צילנדרים נפ"ח 4100 .

ואני לא יודע מה אתם רוצים מהאוטו? זו היתה מכונית נהדרת ששירתה אותי הרבה שנים היתה גדולה מאוד ונוחה מאוד ואני ומישפחתי 5 נפשות חרשנו איתה את כול המדינה . אגב היא היתה חסכונית בדלק ולא זללנית!!!

כמו כן הית מיתקדמת יחסית לשנתון לדוגמא היו דיסק ברקס מקדימה כאשר יתר האמרקאיות עוד עבדו עים דרמים מקדימה ורק בשנת 1974 עברו לדיסק ברקס מקדימה.

הלואי שהיתי מוצע אחת היום לשיקום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...