Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף מוסך ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני ואבא שלי רוצים לקחת מכונית ולשפץ אותה אבל אין לנו מקום בבית לזה ואנחנו לא רוצים ברחוב

אז רציתי לדעת אם יש מקום שאפשר לטפל שם במכונית (באזור המרכז)

אולי משהו בתשלום או כל דבר אחר שקיים

תודה

פורסם
שלום, אני ואבא שלי רוצים לקחת מכונית ולשפץ אותה אבל אין לנו מקום בבית לזה ואנחנו לא רוצים ברחוב

תודה

מכונית אמיתית ולא דגם צעצוע, משפצים בכל מוסך מורשה, משרד התחבורה,

ויש הרבה כאלה בתל אביב!

על איזה רכב מדובר?!

בהצלחה וחג שמח!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ויש הרבה שהגיעו לתוצאות מדהימות בבית על המדרכה....

ויש הרבה שהרכב נפל עליהם מהמגבה, כשתיקנו את הרכב על המדרכה ליד הבית....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לפי מה שראיתי בתמונות, הקורטינה הצהובה שופצה ברחוב. ראיתי אותה ביום שישי במפגש והיא במצב מדהים! הרבה יותר יפה ממה שניראת בתמונות.

פורסם

אפשר לעבוד בבית ללא כל בעיות אבל צריך לאתר את נ"ק הכשל ולהערך בהתאם .

ציינת ג"ק אני מסכים אתך זה אכן מסוכן מאוד אבל אם תאבטח את הרכב ע"י הכנסת 2 ג"נטים מתחתיו

עדיין זה מסוכן???

לכל דבר יש דרך.

אני חושב שמוסך שולל ממך את הכיף שבשיפוץ הרי בו נלך במקום זאת ונקנה רכב משופץ וזהו-זה לא זה!! זה לא מאתגר וזה לדעתי לא שווה.

אבל אדם שלא למד מכונאות לדעתי עליו לתת למכונאי מוסמך לבדוק את עבודתו הרי אנחנו לא מעוניינים לסכן את הסובבים אותנו בכביש ובמיוחד במ"ע בטיחות קרי בלמים היגוי וכו"

ליאו

נ.ב לשאלה המקורית יש חבר בפורום שהודיע שהוא פותח מוסך במיוחד למטרה שציינת {עבודה עצמית} תבדוק מ"ס דפים אחורה ותיצור איתו קשר.

פורסם
אפשר לעבוד בבית ללא כל בעיות אבל צריך לאתר את נ"ק הכשל ולהערך בהתאם .

ציינת ג"ק אני מסכים אתך זה אכן מסוכן מאוד אבל אם תאבטח את הרכב ע"י הכנסת 2 ג"נטים מתחתיו

עדיין זה מסוכן???

לכל דבר יש דרך.

אני חושב שמוסך שולל ממך את הכיף שבשיפוץ הרי בו נלך במקום זאת ונקנה רכב משופץ וזהו-זה לא זה!! זה לא מאתגר וזה לדעתי לא שווה.

אבל אדם שלא למד מכונאות לדעתי עליו לתת למכונאי מוסמך לבדוק את עבודתו הרי אנחנו לא מעוניינים לסכן את הסובבים אותנו בכביש ובמיוחד במ"ע בטיחות קרי בלמים היגוי וכו"

ליאו

נ.ב לשאלה המקורית יש חבר בפורום שהודיע שהוא פותח מוסך במיוחד למטרה שציינת {עבודה עצמית} תבדוק מ"ס דפים אחורה ותיצור איתו קשר.

ואפשר לקנות בוקים במחיר מצחיק. ובכל מיקרה אני מסכים איתך

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לפי מה שראיתי בתמונות, הקורטינה הצהובה שופצה ברחוב. ראיתי אותה ביום שישי במפגש והיא במצב מדהים! הרבה יותר יפה ממה שניראת בתמונות.

אני מניח שהתכוונת אליי,כי אני לא מכיר שום קורטינה צהובה אחרת:wink: .

אז תודה רבה, ואכן שיפצנו את כל המכניקה לבד.

חג שמח

לירון

פורסם

תודה

ואפשר גם לשכור מחסן, לא גדול, באחד המושבים, סגור, שם אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות ואף אחד לא יגע לך ברכב.

הנה המקום שאני שוכר.

zPCDV0028.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
ואפשר גם לשכור מחסן, לא גדול, באחד המושבים, סגור, שם אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות ואף אחד לא יגע לך ברכב.

הנה המקום שאני שוכר.

כמה זה עולה לך?

פורסם

השאלה איזה סוג עבודה צריך לעשות?

לשחרר מנוע "תפוס"?

בשביל זה לא צריך שטח סטרילי. ניתן לעשות את זה בחדר הזבל הקרוב לביתך.

להסיר בולמים? או כל עבודה שקשורה בתחתית הרכב?

עדיף לא להסתכן. כבר קרו מקרים שרכבים שלמים ששוקלים כמה טונות טובים (ואני לא מדבר על סוזוקי אלטו, למרות שגם זה לא נעים שנופל עליך...:bigcry: ) נפלו על אנשים, עשו להם וואחד דפורמציה והשאירו כמה סימנים כחולים למזכרת (במקרה הטוב...)

יש כללי זהירות שנכתבו בדם(!) ולא מעט דם נשפך על אנשים שחשבו שהם יכולים לעקוף את המערכת.:biglaugh:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

לשחרר מנוע "תפוס"?

עדיף לא להסתכן. כבר קרו מקרים שרכבים שלמים ששוקלים כמה טונות טובים (ואני לא מדבר על סוזוקי אלטו, למרות שגם זה לא נעים שנופל עליך...:bigcry: ) נפלו על אנשים, עשו להם וואחד דפורמציה והשאירו כמה סימנים כחולים למזכרת (במקרה הטוב...)

יש כללי זהירות שנכתבו בדם(!) ולא מעט דם נשפך על אנשים שחשבו שהם יכולים לעקוף את המערכת.:biglaugh:

נו באמת

הבן אדם רוצה לעבוד על רכב

מחסן, 4 בוקים ממוקמים נכון

בלטות לתמיכות נוספות

אל תעשו מזה יותר סיפור ממה שזה באמת

עם קצת זהירות זה ממש לא קשה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

לשחרר מנוע "תפוס"?

מלים כדרבנות!

כל הכבוד סובארו מאן!

חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם תיסתכל בתמונה של הבחור כמה הודעות מעליך אתה תיראה כי הרכב שלו עומד על חמורים שאני מאמין שיכולים לשאת מישקל פי 3 אם לא יותר ממשקל הרכב שנימצא עליו כרגע ולא יקרה כלום לכן אם עובדים כמו שצריך אפשר לעבוד הכל מקום.

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

• תוכן חדש...