Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סובארו 6-5-2005 !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש סובארו יתקים ב 6-5-2005 ביקום (במקום הקבוע)ברחבת החניה על יד קפה בונו.

מוזמנים כל אספני הסובארו ובעלי כל דגמי סובארו למיניהם!!!

המפגש יתקיים בשעה: 15:30 פרטים על השירה ( שתצא מצומת חולון!!!) בהמשך.

משה אזולאי.

מרכז מועדון סובארו.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה,

אני כבר מודיע לאורי את בני בע"מ שיכינו ת'קופה (ניקוי כללי, הברקת ג'נטים, ווקס קריסטלי, וכמה לירות לקפה...)

עליד קפה בונו יש מספיק מקום למפגש סובארו וגם למפגש אודי שתוכלו לקים בקרבתנו אז יאללה אסף תרים כפפה (היתי עושה זאת פשוט יש לי את מועדוני סובארו ופיאט 850 ספיידר שאני פעיל בהם) ובהצלחה.

Moshe Azulay

פורסם

עקב המפגש אני נאלץ לדחות את תחילת השיפוץ של הסובארו בשבועיים.

להתראות במפגש.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

אתמול התחלתי להכין את הנסיכה למפגש.

ליטפתי אותה בשכבה נדיבה של פוליש בעזרת צמר גפן, נתתי לפוליש להתיבש כחצי שעה ואז נגבתי כמובן בעזרת צמר גפן. היום ליטפתי את הנסיכה בשכבה נדיבה של וקס עם הספוג המצורף. וכשסימתי למרוח התחילה להתיבש השכבה שמרחתי. אז ניגבתי בעזרת צמר גפן סה"כ השתמשתי ב 3 חבילות צמרגפן קופסאת פוליש (משחה) של טרטל וקופסא וקס של פורמולה (משחה) . עבודה שערכה סה"כ כ-5 שעות ואת התוצאות יכלו לראות מי שהגיע למפגש. הנסיכה פשוט זוהרת משמחה.

עכשיו הנסיכה נכנסה לחדרה (לחניה) וכוסתה (נעטפה) עד ליום המפגש. ביום המפגש היא תכבל לקוסמטיקה אחרונה לפני המפגש.

(המלצה קטנה: למרוח את השמשות בוקס ואז לנגב הן יוצאות מבריקות עד שכמעט ולא ניתן להבחין בהן.)

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
(המלצה קטנה: למרוח את השמשות בוקס ואז לנגב הן יוצאות מבריקות עד שכמעט ולא ניתן להבחין בהן.)

משה אזולאי.

כמה שפחות שעווה על החלון יותר טוב.

תרסיס או נוזל לניקוי חלונות. מוסף דרושים (למובטלים שמבינינו מומלץ לנסות עיתון אחר) ניגוב סיבובי עם כיוון השעון והשמשה מבריקה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אתמול התחלתי להכין את הנסיכה למפגש.

ליטפתי אותה בשכבה נדיבה של פוליש בעזרת צמר גפן, נתתי לפוליש להתיבש כחצי שעה ואז נגבתי כמובן בעזרת צמר גפן. היום ליטפתי את הנסיכה בשכבה נדיבה של וקס עם הספוג המצורף. וכשסימתי למרוח התחילה להתיבש השכבה שמרחתי. אז ניגבתי בעזרת צמר גפן סה"כ השתמשתי ב 3 חבילות צמרגפן קופסאת פוליש (משחה) של טרטל וקופסא וקס של פורמולה (משחה) . עבודה שערכה סה"כ כ-5 שעות ואת התוצאות יכלו לראות מי שהגיע למפגש. הנסיכה פשוט זוהרת משמחה.

עכשיו הנסיכה נכנסה לחדרה (לחניה) וכוסתה (נעטפה) עד ליום המפגש. ביום המפגש היא תכבל לקוסמטיקה אחרונה לפני המפגש.

משה אזולאי.

תמונה לאחר הפוליש וקס...

DSCF4181.JPG

Moshe Azulay

פורסם

שיירה למפגש.

ביום שישי ה-6-5-2005 תצא שיירה מכיוון צומת חולון ליקום בשעה 14:50.

נא לדייק.

אלון א.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

שלום רב לכולם.

שיירה מהצפון מתוכננת לצאת מעתלית (תחנת האוטובוס שעל כביש חיפה-תל אביב) לכיוון יקום בשעה 2:10 בערך.

לכל המעוניין להצטרף ו/או לקבל פרטים ברורים יותר על נק' המפגש שיצור איתי קשר במס': 052-8724711

גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

גל אני מקווה שהפעם תביא איתך את כל הברנז'ה שהייתה חסרה במפגש הקודם

ובתקווה גם כי החבר'ה מהמרכז יראו נוכחות מרובה אף על פי שהמפגש האחרון

יצר טור יפה של הרכב בעל ששת הכוכבים.

פורסם

כרמל תודה תעשה גם אתה חיים ותשתדל להביא הוכחות

ולחברי סובארו הגאים מספר תמונות לחימום הלב לקראת המפגש

ובתקווה כי רוב הדגמים שבתמונות יראו נוכחות:

0Leone_gray.jpg

2_73__sedan.jpg