Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני לא מתכוון רישמית - כאילו אחרי 30 שנה או 25 או כל מספר שהוא.

אני מבקש הערכה זהירה ממתמצאים בתחום - מתי לדעתכם ל 205CTI1.9 יתחיל להיות ערך אספני - כלכלי - כלומר הרכב יתחיל לעלות בערכו משנה לשנה - בהנחה שישמר במצבו המעולה כיום.

מישהו יכול לזרוק גם מספר - כמה יכול להיות השווי? בלי התחייבות - בגדול...

הסיבה שאני שואל היא - כי, למיטב ידיעתי יש לי את הרכב הנ"ל היחיד בארץ שרשוי בצורה חוקית ועם המנוע D6B של 130 כ"ס (למיטב ידיעתי, בעולם שווקו הנ"ל עם מנוע 105 כ"ס מקורי ואין הרבה רשויות חוקית גם בחו"ל עם המנוע שקיים אצלי). אני מאוד רוצה להמשיך ולהחזיק את הרכב אבל מתלבט גם בקניית 106GTI ולא אוכל להחזיק בשניהם - יש לי הצעה עומדת טובה יחסית על הרכב ממישהו שמתקשר אלי כל כמה חודשים ואני רוצה לקבל אומדן כמה יכולה ה CTI שלי להיות שווה בעוד 10 שנים? 15 שנים? (בהנחה שהיא אכן היחידה בארץ ובמצב מקורי מושלם).

תודה מראש,

אלון.

נ.ב.

הודעה זו לא נכתבה במטרה לקדם מכירת הרכב - הוא אינו מוצע למכירה ונא לא לשלוח לי הודעות בנושא קניית הרכב! תודה שוב,

אלון

פורסם

אלון, הערכת מחיר כמו שאתה מבקש היא עסק לספקולנטים.

לא ניתן ממש לדעת, ואתה יכול מקסימום לקחת הימור.

שניינו יודעים ש GTI (מכל הדגמים) במצב טוב, מחירן כל הזמן רק עולה.

חוץ מזה, אם תציץ במחירון של מגזין CLASSIC & SPORTS CAR תגלה שה GTI כבר מצאה את דרכה אליו, כך שהם כבר הבינו שזאת קלאסיקה עתידית.

מצד שני... בא נגיד לשם העניין שעוד 15 שנים מחירה יהיה 70 אלף ש"ח.

האם נראה לך שהחזקה של האוטו הזה לעוד 15 שנים תכסה את ההפרש בין המחיר העתידי לנוכחי?

בקיצור, אם בא לך למכור, מכור.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשית אני מסכים עם יניב.

ואני אוסיף, ברגע שרכב שונה ממצבו המקורי (אפילו אם הדבר מהווה שיפור) אין בכך בדרך כלל להעלות את ערכו האספני - לרוב אפילו מדובר בהפחתת ערכו.

דרך אגב לפיזו 205 GTI/CTI יש כבר כיום ערך אספני בעולם (בתנאי שמדובר באקזמפלר במצב מעולה), וכמו שיניב ציין הוא כבר מופיע במחירונים בעולם המתייחסים לרכבים קלאסיים. אם תציץ באחד כזה (מחירון באחת מחוברות הקלאסיות) תראה שמחיריהן אינם גבוהים במיוחד היות ומדובר ברכב המוני וזול באופן יחסי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דעתי האישית (ואני לא מבין כלום באספנות) היא שבעוד כמה שנים אתה תיצטער על מכירת הרכב וזה לא יהיה קשור לערכו הכספי...

פשוט אוטו נדיר ומיוחד שנותן המון ,אבל המון מחדוות נהיגה שלפי הניראה לא נקבל מרכבים שייוצרו בעתיד

ועל זה אני בטוח שיבינו אותי בעלי הרכבים הישנים / אספנות למיניהם.

ועד כמה שאני אוהב את ה106,ל205 יש את המקום שלה אי שם בהתחלה.

כבר לא מייצרים מכוניות כמו פעם.נקודה.

פורסם

אלון, תתייחס למה שקורה עכשיו וזהו. אין טעם לשער שווי רכב כזה בעוד 15 שנים, עד אז יכולים להיות הרבה דברים. ובכל מקרה אני מבטיח לך שלא תתעורר יום אחד בבוקר והאוטו יהיה שווה מיליונים.

ומעבר לעניין הכספי, שיפורים ושינויים לא מוסיפים לביקוש רכב אספנות. אספנים מחפשים רכב במצב סטנדרטי לחלוטין, נאמן למקור.

ומהכרותי אם אנשים כמוך, נראה לי שאתה מאוד מאוד תתגעגע ל-CTI אם וכאשר תמכור אותה.

אתה בפלונטר :-)

חג שמח !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אלון, תתייחס למה שקורה עכשיו וזהו. אין טעם לשער שווי רכב כזה בעוד 15 שנים, עד אז יכולים להיות הרבה דברים. ובכל מקרה אני מבטיח לך שלא תתעורר יום אחד בבוקר והאוטו יהיה שווה מיליונים.

ומעבר לעניין הכספי, שיפורים ושינויים לא מוסיפים לביקוש רכב אספנות. אספנים מחפשים רכב במצב סטנדרטי לחלוטין, נאמן למקור.

ומהכרותי אם אנשים כמוך, נראה לי שאתה מאוד מאוד תתגעגע ל-CTI אם וכאשר תמכור אותה.

אתה בפלונטר :-)

חג שמח !

טוב, שלחתי לוטו - אולי אני אוכל להחזיק עוד רכב.

:wink:

דיי החלטתי - שכל עוד אני מסוגל להחזיק את הרכב בנסיעה יומ-יומית (ה 8000 ק"מ שאני עושה בשנה (עם הרכב הזה) עולים הרבה כסף באחזקה - בייחוד הפאקינג פלסטיקה) - אני אשאיר אותו אצלי.

אחד חלומות שלי הוא לתת אותו מתנה לבן שלי בגיל 17 כשיוציא רישיון בעוד 14 שנים בערך (ביחד עם 109? 209? מוכנה למירוצי ראלי...:wink: )...

תודה על התשובות,

אלון

פורסם
טוב, שלחתי לוטו - אולי אני אוכל להחזיק עוד רכב.

:wink:

דיי החלטתי - שכל עוד אני מסוגל להחזיק את הרכב בנסיעה יומ-יומית (ה 8000 ק"מ שאני עושה בשנה (עם הרכב הזה) עולים הרבה כסף באחזקה - בייחוד הפאקינג פלסטיקה) - אני אשאיר אותו אצלי.

אחד חלומות שלי הוא לתת אותו מתנה לבן שלי בגיל 17 כשיוציא רישיון בעוד 14 שנים בערך (ביחד עם 109? 209? מוכנה למירוצי ראלי...:wink: )...

תודה על התשובות,

אלון

אלון,

שניינו בפלונטר.

גם אני צריך (ולא רוצה) למכור את האוטו ועוד למה...... כדי לקנות קנגו נוספת לעסק.

אני יודע שאני אבכה כל החיים על המכירה הזאת, אבל אולי למישהוא יש פה קנגו למסירה לבית חם ואוהב?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...