Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מכון לקרבורטורים ממש טוב. מכון שלא מכוון על פי שמיעה אלא ע"פ מיכון מתאים.

הייתי אצל משה זר - קרבורטורים, בסגולה\ פ"ת. עם כל הידע והניסיון שלו + חיבור למחשב הוא לא הצליח לכוון את הקרבורטור. במקום עשן יוצא לי דלק מהאגזוזים.

יותר מזה, איך שהוא ראה את הקרבורטור הוא אמר "אני לא נוגע בו". ואני מחפש בדיוק את ההיפך.

הקרבורטור שלי כפול Holly 600CFM 4V ואפשר לומר שהוא במצב חדש.

אם למישהו יש המלצה על מכון טוב של קרבורטורים, אחד שלא מפחד מ"לכוון" - בעל ידע וניסיון על קרבורטורים אמריקאים ,הרי שאני אשמח לקבל ולשמוע.

בברכה

מאיר

פורסם

נסה את מלכי ובניו מרחוב שניצלר בתל-אביב,בעלי מיקצוע מעולים ועובדים הרבה עם אמריקאיות.

לא הבנתי למה הוא היסתבך עם הקרבורטור-למרות גודלו המפחיד משהו,הוא די פשוט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שלום,

אני מחפש מכון לקרבורטורים ממש טוב. מכון שלא מכוון על פי שמיעה אלא ע"פ מיכון מתאים.

הייתי אצל משה זר - קרבורטורים, בסגולה\ פ"ת. עם כל הידע והניסיון שלו + חיבור למחשב הוא לא הצליח לכוון את הקרבורטור. במקום עשן יוצא לי דלק מהאגזוזים.

יותר מזה, איך שהוא ראה את הקרבורטור הוא אמר "אני לא נוגע בו". ואני מחפש בדיוק את ההיפך.

הקרבורטור שלי כפול Holly 600CFM 4V ואפשר לומר שהוא במצב חדש.

אם למישהו יש המלצה על מכון טוב של קרבורטורים, אחד שלא מפחד מ"לכוון" - בעל ידע וניסיון על קרבורטורים אמריקאים ,הרי שאני אשמח לקבל ולשמוע.

בברכה

מאיר

למאיר שלום רב!

ראשית אין צורך שיצא עשן מצינור הפליטה, ואין אפשרות שיצא דלק מהאגזוז. במקרה של הצפה , או תערובת עשירה, הדבר יתבטא, בעשן שחור תוצר לוואי של שרפת הדלק, אך לא דלק!

על איזה רכב מדובר" והאם יש באפשרותך אפשרות לצלם את הקרבורטור ולסרוק אותו למחשב?

לשם קבלת פרטים נוספים פנה אלי בה.פ או בטלפון!

הקרבורטור האחרון לרכב דומה , שטיפלתי היה לפורד TLD של נימרוד רחמימוב , חבר פורום אספנות, ולשביעות רצונו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האמת אני מאוד מופתע לשמע הדברים על משה זר.

מנסיון ביקור שלי אצל משה זר עם הב.מ.וו לשעבר,אני יכול לספר שהוא אחד

התותחים בתחום,ואני לא מכיר הרבה קרבורטוריסטים שיכולים לאכול כיוון

קרבורטור ב.מ.וו,הייתי אצל כמה שבלעו רוק.

נראה לי שפשוט או שאין לאיש זמן להתעסק עם זה,או שפשוט לא בא לו.

פורסם

לי נראה לפי התאור שלך שהקבורטור תקין ,אולי יש בעיה אחרת או חוסר התאמה בין גודל הקרבורטור לנפח המנוע.

פורסם
לי נראה לפי התאור שלך שהקבורטור תקין ,אולי יש בעיה אחרת או חוסר התאמה בין גודל הקרבורטור לנפח המנוע.
מה הקשר לבין גוד הקרבורטור,לביןהנפח המנוע, כשהקרבורטור במקרה זה הוא מקורי!

והשואל לא פרט מה הבעייה ברכב, " מלבד דלק שיוצא מהאגזוז" !

בברכה

צביקה

פורסם

נסה אצל חיים עגמי בת"א רחוב אנילביץ 38 (לייד אצטדיון יד אליהו\היכל נוקיה) 03-688-44-45

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

יש מישהו שיודע לכוון קרבורטורים WEBER IDF 44?

אני בשלבי קניה של קרבורטורים כאלה אבל אני בנתיים בודק אפשרות של לקנות הזרקת דלק רק בגלל שלא נראה לי שיש מי שיכוון לי את המפלצות האלה ביחוד שזה לא מנוע סטוק אלה משהו שמצריך הרבה משחק עם דיזות..

פורסם

ההמלצה שלי:

מעולם לא טיפלתי ברכבי אצל צביקה, אבל הוא תמיד ייעץ לי בטלפון במקצועיות, והקדיש לי זמן וסבלנות ללא כל תשלום, ובלי אפילו להכיר אותי. (עם הטויוטה שהייתה לי).

אם בחרת בעל מקצוע אמין, סבלן ונעים הליכות, עשית 1/3 בחירה טובה.

תהייה בקשר עם צביקה...

יום טוב לכולם...

פורסם

holley 4160

יש לי כזה ברכב. ולא מיזמן הוא ממש נדפק לי .. הוא היה מציף כמו משוגע (לא שהוא לא עושה את זה במצב תקין.) בכל מיקרה לאחר שהזמנתי קיט שיפוץ מארהב ופשוט עשיתי את זה לבד .

לאחר שהיגע שלב הכיוון פםשוט לקחתי שעון ואקום וחיברתי אותו ליצאת ואקום בקרבורטור.

(אין לי יצאה מהסעפת לואקום בגלל שהיא של קוברה).

עדיף מהסעפת.

בכלל מיקרה פשוט שיחקתי עם הכיוון ההצתה והברגי co עד שהגעתי לתוצאה שהרכב אבד חלק בטורים של סרק. ולאחר מכן בדקתי לאורך כל הסלד.. וזהו...

זאת לא תורה משמיים.

כל הרעיון בשעון ואקום זה להגיע למצב שההצתה והקארברוטור גורמים למחט לעמוד מתחת לסוף התחום הירוק .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אל תזכיר לי שעוני וואקם. בנינו שורה של 4 שעונים כדי לכוון את הדבר הזה:

norm_15D0067F98C642D8A54B68A922214FC7.JPG

לא הצלחנו :|

כשאני נכנס למכון קרב', שהמכוון יעשה את זה מצידי לפי הריח, רק שיצא לשביעות רצוני.

לא תמיד מי שעובד עם מכשור יודע מה הוא עושה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אל תזכיר לי שעוני וואקם. בנינו שורה של 4 שעונים כדי לכוון את הדבר הזה:

norm_15D0067F98C642D8A54B68A922214FC7.JPG

לא הצלחנו :|

כשאני נכנס למכון קרב', שהמכוון יעשה את זה מצידי לפי הריח, רק שיצא לשביעות רצוני.

לא תמיד מי שעובד עם מכשור יודע מה הוא עושה...

הוי גרשון כמה שאתה צודק!

צריך לדעת לעבוד עם שעוני וואקום!

בברכת חג שמח!

צביקה

• תוכן חדש...