Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מישהו שיש לו מכשיר ואקום לכיוון צמד קרבורטורים.

אם מישהו מכיר אדם כזה או אם למישהו יש אז אשמח לעזרה

בתודה מראש

יגאל

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

יגאל,

יש לי מכשיר כזה, אין לי מושג איך משתמשים בו וכמה הוא שווה אבל הוא חדש בקופסא, אתה יכול להעזר בו אם אתה יודע איך. 052-8800616

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

פעם אולי אתקין שני קרבורטורים בוולו 144 (יש לי סעפת ושני קרבורטורים)

אז אולי אפשר לפרסם תמונה של המכשיר ועיקרי השימוש??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
פעם אולי אתקין שני קרבורטורים בוולו 144 (יש לי סעפת ושני קרבורטורים)

אז אולי אפשר לפרסם תמונה של המכשיר ועיקרי השימוש??

בבוקר . . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

טוב, הנה זה.

Photos%20April%202005%20001.jpg

Photos%20April%202005%20002.jpg

Photos%20April%202005%20003.jpg

עקרון ההפעלה הוא די פשוט. בתוך הצינור יש כדור, והווקום שנוצר בקרבוראטור גורם לכדור לעלות בתוך הצינור. מצמידים את המכשיר ללוע של כל קרבוראטור, ומכוונים אותם. יודעים שהקרבוראטורים מאוזנים כשהכדור עולה לאותו הגובה בשני הקרבוראטורים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...