Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת לפיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי!!! ימי הזוהר שחלפו כנראה לבלי שוב :?

מה 850 נמכרו יותר, מה 124 פחות ועוד פחות שרדו למרות שמדובר במכוניות נהדרות באמת עם המון אופי וכיף של פעם.

האם יש לך עוד פרסומים או חומר מקורי שכזה לגבי פיאט,אלפא,לנצ'יה?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אחחח פיאט 850....

שנולדתי לאמא שלי הייתה 850 ספורט שנת 68 כחולה, עד היום היא מקללת את הרכב זה, שלמרות שטופל כמו שצריך , כל דבר אפשרי בו התקלקל.

אחריה הייתה עוד אחת לבנה שנת 70, שעשתה חוויה מתקנת, והייתה סוס עבודה לכמה שנים עד שהיא.... יום אחד פשוט נשרפה בגלל קצר במערכת החשמל.

פורסם

איזה דבר מוזר. גם שאני מסתכל ומתעמק בחזות של רכבים "חדשים" יחסית לתקופה של לפני 30 שנה, הם עדיין נראים לי ישנים ואני בטוח שגם אם הייתי חי בתקופה לפני 30 שנה , עדיין הייתי אומר שהצורה נראית לא מושכת כלל ונראית פשוט יבשה וחסרת כל טעם וחיים.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...