Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי כרגע רנו 5 אוטומטית שנת 81'.

אני חושב להחליף גיר לידני ואולי גם מנוע(שנוסע לא רע אבל לא 100%).

השאלה היא האם מנועים\גירים משנים מתקדמות יותר-86-7-8 וכדומה יתאימו, כי הייתה איזו מתיחת פנים מתישהו באמצע שנות ה-80'..אצלי הנפח המצוין הוא 1289 סמ"ק.

{נראה לי מתאים יותר לפורום אספנות בגלל היושן..}

כמו כן מי שמכיר רנו 5 לחלקים מוזמן להודיע לי!

תודה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ברנו 5 לא היתבצעה מתיחת פנים ב 85,אלה החלפת דגם.

אמנם המנועים הישנים נישארו ה 11108 סמ"ק ו 1397 סמ"ק,אולם ה 1289 סמ"ק,ששירת גם את ה 12 וה 15,יצא מהימבחר,המנועים הורכבו לרוחב,כשהגיר לצידם.

אתה יכול להחליף מנוע ל 1.4,כפי שאכן רנו עשתה ב 82,רק בדוק את כיוון הסיבוב שלו,כי חלק ממנועי רנו היסתובבו הפוך...עם הגיר אין הרבה מה לעשות,מאחר והרוב המוחלט של הרנו 5 הגיעו עם גיר 4 הילוכים,ורק ה GTL הגיעה עם גיר 5 הילוכים,שתכליתו היה חיסכון בדלק(בצירוף יחס דחיסה גבוה,שגרם להן לצלצל בטירוף...).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רגע רגע..אני יכול להחליף ל-1.4 משנים מתקדמות? או שבשנים שלי יש גם 1.4? אצלי המנוע אורכי..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

במיקרה יש לדוד שלי רנו 5 בהדור הישן, לא זוכר מודל

הוא כניראה יסכים להיפטר ממנה

אז צור איתי קשר בטלפון 0523608886 ואני אפנה אותך אליו

האם לאוטו שלך יש גנטים עם 3 חורים ??

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אליה ,תחפש את המנוע של הרנו 5 TS,זה מנוע השני בחוזקו אחרי ה1400 טורבו,יש לו ווברים כפולים הוא מפיק כ 70 כ"ס לעומת 107 כ"ס של ה1.4 טורבו,שים לב אני מדבר על המנועים שיוצרו עד שנת 85 (דגמים ראשונים של הרנו 5).

פורסם

איציק 901-תנוח עליך דעתך...הוא כבר מצא!

לרנו 5 האוטומטית היה מנוע כמו של ה 5 TS בדיוק,עם מאייד וובר כפול בודד.

סביר להניח שהתכוונת למנוע אלפיין שהיו לו 93 כ"ס,יחס דחיסה גבוה ,מאייד מוגדל וסעפות מיוחדות.

ספק גדול אם ניתן למצוא מנוע כזה.

פורסם

משום מה הייתי בטוח שהרנו 5 אלפין (מנוע קדמי) היא בעלת מנוע 1.4 טורבו (מנוע אורכי עם מגדש T3!),והיא בעצם הדור הקודם של הרנו 5 GT טורבו.

פורסם

אתה צודק,היו אלפיין עם מגדש וללא מגדש.גם הגירסה האטמוספרית הציעה ביצועים טובים(93 כ"ס)וסימן ההיכר שלה היו הספויילר האחורי וחישוקי "אלפיין".אחת כזו,אדומה שנת 79 היסתובבה שנים בבת-ים,הושבתה בתאונה ומנועה נמכר.

• תוכן חדש...