Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום סוף סוף לאחר תהליך ארוך ומייגע הבונבוניירה שלי הגיע לביתה החדש

ואני מדבר על: פיאט 850 ספיידר ספורט.

יש לבצע בה שיפוץ לא גדול ואז:"השקה לעוד רכב למועדון"

תודה לכול השותפים לסוד.

תודה גדולה לאבי "מגרר שור"(חבר מועדון) שהיום עזר לי עם הובלת הספיידר .על הזהירות שלו ועל הסבלנות שלו (יש לציין שהיה היום חמסין)

השקה בקרוב

להשתמע

ירון

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם

תודה לכול השותפים לסוד.

תודה גדולה לאבי "מגרר שור"(חבר מועדון) שהיום עזר לי עם הובלת הספיידר .על הזהירות שלו ועל הסבלנות שלו (יש לציין שהיה היום חמסין)

השקה בקרוב

להשתמע

ירון

ירון

תתחדששששששששששש שמעתי מאביקם שהיא יפיפייה ואני שמחה שלא צריך להשאיר זאת יותר בבטן אז קדימה מתה לראות אותה, בשעה טובה

אירית

פורסם

בהצלחה!

מזכיר נשכחות(הייתה לי אדומה לפני כ-10 שנים).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

:smilecolr תמונות, תמונות ,תמונות.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
שלום לכולם

תודה לכול השותפים לסוד.

השקה בקרוב

להשתמע

ירון

ברכות !

תגיד תודה שלא קניתי אותה בעצמי לפני כמה חודשים, והשארתי אותה לך :-P

יש לך טעם טוב במכוניות. זה בטוח.

פורסם

כחבר של ירון לסודו הפנתי אותו למוסך בן יהודה בת"א(שברחוב אנילביץ) הרכב הגיע לשם אתמול. והיום בבוקר השקמתי קום כדי לראות את הנסיכה במלא הדרה בשעת בוקר מוקדמת.

ירוני זכה להשקמה בהודעת SMS בשעה 7:00 שבה היה כתוב: "אני ליד הנסיכה שלך, היא פשוט מדהימה". תוך שניות קיבלתי טלפון והקול המתרגש בצד השני נשמע כמו ילד שזה הרגע כבל את הצעצוע החדש שלו.

אני יכול להמשיך לכתוב שעות על היום שעבר אבל...

בקיצור בסביבות שעה 3 ירון הגיע אלי לטסט. ולאחר ההכנה שהרכב עבר הוא עבר טסט בפעם הראשונה ללא הערות למקצה שיפורים.

אני מאחל לירון שיהנה מהרכב וברוך הבא למועדון הפיאט 850 ספיידר ומקוה להצטף אליו ואל ארנון ואל משה כץ עם הספיידר שלי בקרוב (שממתינה כבר שנתיים שיגיע הזמן שאוכל להשקיע בה.).

אם יש חברים בפורום שיש להם פיאט 850 ספידר הם מוזמנים ליצור איתי עם ארנון או עם ירון או עם משה כץ קשר ע"מ לקיים מפגש משותף.

משה אזולאי

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...