Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעוד זמן קצר אני מסיים לסגור לול ישן (באזור נתניה) לטובת מגרש חנייה למכוניות (עתיקות בעיקר).

המגרש אטום מכל הכיונים (ונעול) בעל ריצפת בטון.

לכשאסיים את הסגירה הזאת אני סוגר לול אחר לטובת "מוסך" שבוא בעל הרכב מתקן לעצמו את הרכב כלומר משכיר מקום, ליפט, כלים ובמקום יהיו מכונאים שישמחו לתת יד ולעזור בהתייעצות.

אז לפרטים נוספים

ירון גל

050-7256062

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי לקלקל קצת את החגיגה אבל אני מקווה שהכל סגור בנושא הביטוח והחוק...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום לכולם

בעוד זמן קצר אני מסיים לסגור לול ישן (באזור נתניה) לטובת מגרש חנייה למכוניות (עתיקות בעיקר).

המגרש אטום מכל הכיונים (ונעול) בעל ריצפת בטון.

לכשאסיים את הסגירה הזאת אני סוגר לול אחר לטובת "מוסך" שבוא בעל הרכב מתקן לעצמו את הרכב כלומר משכיר מקום, ליפט, כלים ובמקום יהיו מכונאים שישמחו לתת יד ולעזור בהתייעצות.

אז לפרטים נוספים

ירון גל

050-7256062

ובמידה ויש ביטוח והכל מאושר = כל הכבוד!! ובהצלחה!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
צר לי לקלקל קצת את החגיגה אבל אני מקווה שהכל סגור בנושא הביטוח והחוק...
מיצטרף...

אם אתה מוכן "לקחת את הכל" על הראש שלך, סבבה...

אבל זכור שאם קורה למישהו משהו והוא מחליט לתבוע אותך אתה תהיה מיסכן...

תחשוב על זה...

לתת למישהו לעבוד עם ליפט אצלך בלי לדעת איזו הכשרה יש לו, או אם הוא יודע מה הוא עושה?

בנוסף, אתה צריך ביטוח לדבר זה, איך???

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם בעניין אחריות על תיקון שאתה עשיתה לרכב שלך מן הסתם אין לי (זה חלק מהשחק).

הביטוח קיים וכבמובן זה לא ביטוח כמו של מוסך רגיל אלה שמתאים לקטגוריה

ולבסוף בעניין השימוש בכלים בשביל זה יש שם מכונאים אמיתיים שתפקידם לעזור ולהדריך ובמקרה שמישהו מנסה לבצע משהו חריג או מסוכן הם שם בשביל להזהיר ולעצור במקרה הצורך

ירון

פורסם

ירון, אני בכל זאת מציע שתתיעץ עם סוכן ביטוח ועם כיבוי אש וכו'...

בכל מקרה, בהצלחה!!!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

לא מספיק מכונאי אמיתי אלא צריך להיות מנהל מקצועי בעל כתב הסמכה לניהול מוסך ובמוסך צ"ל תנאי יסוד וציוד מוכתב ואז לקבל רשיון מפעל ממשרד התחבורה.

צר לי להוציא את הרוח מהמפרשים (שנפתחו מתוך כוונה טובה).

פורסם

האם תהיה שמירה כלשהיא על מכוניות חונות?

יה לודא מרחק בין מכוניות לאפשר פתיחת דלתות ללא גרימת נזק ועבודה על המכונית בסביבת ההקרובה.

כל הכבוד על היוזמה, ומה הצפי למחיר?

פורסם

תבדילו בין "מגרש החניה" ל"מוסך" אלה שני מקומות נפרדים אומנם במרחק קטן אבל סככות שונות. מערכת אחת "מגרש חניה" כמו שאמרתי נעול עם מערכת כיבוי אש ואזקות שבה אי אפשר לעבוד

מערכת שניה "מוסך" שבוא מתקיימים התיקונים ובדבר לניהול מוסך (במקרה יש לי תעודה כזאת). ושוב מן הסתם המקום לא יהיה מוסך מורשה מתאם משרד התחבורה כי לא זאת הכוונה (אפילו שנבדקת האפשרות עוד אין לי תשובות זה בברור) לכן גם המילה מוסך במרכאות המקום בה לענות לאנשים על צרכים שאני יודע שקיימים יש לא מעט אנשים שאוהבים את התחום אבל אינם יכולים לעסוק בוא בגלל מקום. אני מספק להם "חממה" שבא הם יכולים לעסוק בתחביבים שנקראה מכוניות ושוב אדם לא יוכל לבוא ולחתום לעצמו על טופס תיקינות לרכב (שזו בעצם הסיבה העיקרית שצריך להיות מוסך מורשה) כי לא זאת הכוונה. אבל הוא כן יוכל לבצע אוברול למנוע כי יהיה לו את הכלים ואני מקווה גם את הספרות.

פורסם

משום מה כולם מתרכזים (ומתרגזים) בנושא תיקוני הרכב.

ניתן לבצע את החלק של האחסנה ללא "שירותי מוסך בשירות עצמי" וזה עדיין יענה על צורך חשוב מאד שקיים לדעתי לרבים ממשתתפי הפורום ואספני הרכב.

תלוי כמובן בטיב המקום ובמחיר.

אם יתאפשר לייזם לפתוח בסמוך מוסך מורשה לתיקון הרכבים - מה טוב.

אם המחירים יהיו סבירים - עוד יותר טוב. . .

שירות עצמי ??????? לא ולא !!!!!!!!!!!

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני חושב שזה רעיון מצויין

לאחד כמוני שיודיע לעבוד על רכבים אין לי מקום לגדול לעבודה אני כול הזמן מוציא את האוטו למדרכה

ומטפל בו וחייב לסיים כי אני צריך להכניס אותו בחזרה לחניה סגורה עם מנעול.

ואני חושב שירון יכול לכתוב מסמך שבו האדם שבא ומזכיר מקום לעבוד בו מותר על ביטוח החיים שלו

בתמורה הוא מקבל.

אני מאמין שאנשים יגיעו ויבוא לטפל במכוניות שלהם ב"מוסך" הזה

העללות תהיה יותר זולה מלקחת את האוטו למכונאי מוסמך וגם יש הנאה של בעל הרכב לטפל ברכבו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

ירון גל פשוט רעיון אדיר. אתה פותר בעיה רצינית שיש להרבה אספנים בארץ.

בבקשה תתעלם מכל המקטרגים ותמשיך לקדם את היוזמה המבורכת שלך.

פורסם

לירון

אם העיניין חוקי ובטוח- רק איחולי הצלחה

אם תארגן "שולחנות/ פינות " לשיפוצים של תת מערכות/ מכללים בכלל נהיה אסירי תודה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מוטי, עם כל הכבוד, זה לא יפה להיות נדיב על חשבון כספם של אחרים.

לא מדובר במקטרגים אלא בדואגים. כולנו ואני בתוכם מברכים על היוזמה (וגם ביטאתי את זה קודם) אבל כל הענינים "השוליים" של ביטוח וכיבוי שריפות, אם הם לא מטופלים כמו שצריך, עלולים ליצור תקלות כמו שראינו כבר (וורסי, גשר שפירים, המכביה...ובטח עוד מיליון דברים קטנים נוספים) ואז נבכה על החפיפניקיות הישראלית...

אז נכון, שיקדם את היוזמה אבל חלק מהקידום זה סגירת נושאי הבטיחות והביטוח.

פורסם

לא ראיתי כאן אחד שקיטרג.

היוזמה של ירון מבורכת מאוד, ואני הראשון שיודה בזה, כיוון שלפני מספר חודשים בדקתי ברצינות את האפשרות להקים "מוסך לעבודה עצמית בהשכרה", בעקבות התסכול מכך שאין לי מקום נורמאלי לאחסן את המכונית ולעבוד עליה.

הרעיון היה זהה לזה של ירון, אבל די מהר הובהר לי שיש בעיה אמיתית בנושא ביטוח.

אם מכונית נופלת מליפט על מישהו, כל הרצון הטוב לא יעמוד אל מול חברת ביטוח שתנסה בכל כוחה להתנער מאחריות.

אם ירון הצליח למצוא לזה פתרון, אני מוריד את הכובע ומכין את הספיידר שלי לנסיעה אליו. :-)

• תוכן חדש...