Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים בחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים נכבדים,

בזמן האחרון אני מתעניין הרבה הרכישת חיפושית לצורך שיפוץ.

קראתי הרבה חומר באינטרנט לגבי סוגי החיפושיות נפחים ורמות גימור.

בתור אדם מוסיקלי מאוד, אני בטוח שאם תהיה לי חיפושית משופצת תהיה בה מערכת קול טובה,

מערכת קול טובה כוללת בין היתר מגברים וכמוסן הסאב וופר.

כמה שאלות יש לי:

1. האם בחיפושית יש הכנה לרמקול בדלתות? או אולי זה בדגם מסויים? אם כן איזה דגם?

2. האם מערכת החשמל המקורית של החיפושית יכולה להחזיק מגבר בינוני בכוחו (300 WRMS)?

3. איפה בחיפושית אני יכול למקם סאב 12"? או שעלי להתפשר בקוטר הסאב ולרדת ל10"?

4. האם לחיפושית ישנה הכנה מקורית לרדיו בגודל סטנדרתי? (1DIN)

תודה מראש לכל העונים.

אלון דרור.

פורסם

מנסיון אישי שלי , אין צורך בסאב בחיפושית,אבל אם כבר אתה בקטע אתה יכול להכניס בזוקה 8 או 10 מאחורי ספסל אחורי.

עדיף לך להביא חיפושית עם אלטרנטור כי דינמו לא ממש יחזיק עם עומס כזה , אבל בעיקרון תמיד אפשר לשדרג.

החור לרדיו הוא לא בגודל סטנדרטי אבל מקמבנים את זה אותו דבר לגבי הדלתות , למרות שאני לא ממליץ להתקין שם רמקול בגלל שבחורף יש מצב טוב שהרמקול ירטב , וגם כי אם אתה מתקין בהכנות בדלת אתה לא תוכל לסובב את הידית של החלון(פאק יחידי של הגרמנים האלה) ואם אתה תתקין בקרטון הפנימי של הדלת הוא עלול להתפרק.. יש קומבינה להביא לוחות פיבר עם הכנה לרמקול שיושבים במשולש שמתחת הדשבורד מהצדדים של הרגלים.

אני מעדיף לא לגלות באינטרנט מה מתחבא אצלי באוטו אבל בוא נגיד שבלי סאב שומעים אצלי פצצצה!!!

פורסם

אומרים שסאב מקדימה הוא הבחירה הי טובה, ובגלל "אילוצים" הוא יושב מאחורה במכונית "רגילות"...

אתה יכול לעשות לוח פיבר עם חיזוקי עץ לדפנות, תעשה את זה בצורה חכמה שלא יראו שיש לך שם רמקולים כי הרי "פירצה קוראת לגנב, וגנב כשקראים לו, בא!"

יש מספיק קישורים בפורום הזה איך לעשות דברים עם פיבר, חפש ותשכיל...

חשוב מאוד לעבוד על כפפות...

ולא להתיאש, בניסיו השלישי זה בטוח יראה טוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דווקא ראיתי ושמעתי פעם, בהזדמנות נדירה, מערכת מאוד מרשימה וכנראה מקצועית מאוד,

שבין היתר כללה סאב וופר עוצמתי שהותקן בתא ה"אין מנוע" מקדימה.

התא כולו כלל חומר בידוד והרמקול ישב בתוך מגרעת עגולה כשל צמיג.

זה נשמע נהדר, ממש אורנג'!! :smile:

טוב, אז זה לא היה בדיוק בחיפושית, אבל עדיין מדובר בבת-דודה רחוקה:

פורשה 911 טורבו (וכן- זה היה כאן בארץ).

לכן, יתכן מאוד שאפשר יהיה לבצע מהלך דומה בחיפושית.

• תוכן חדש...