Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לי רכב שיהיה לי כרכב יומ-יומי, ועד אתמול כלל לא חשבתי בכיוון של אספנות,

עד שחבר הציע לי לקנות מרצדס, ואפילו הוא הראה לי מודעה של אחת קופה נחמדה,

שיוצרה בסוף שנות השבעים, כלומר אוטוטו הופכת לאספנות.

לטענתו ניתן לנסוע עם כזה אוטו את המרחקים שאני עושה כל יום, שזה נע סביב סה"כ 100 ק"מ ביום,

וזאת לטענתו מאחר ואם הרכב עבד שיפוץ כהלכה, הוא אמין בצורה שלא תיאמן. האם הבחור צודק?

דרך אגב, מדובר בדגם 230CE מה שהוא הראה לי ספציפית, אך כל דגם אחר שתמליצו עליו

עד 30,000 ש"ח במצב משופץ להלכה יהיה מעולה.

תודה מראש,

יוגב

פורסם

לפני שתתחיל לנסוע, אני מקווה שאתה יודע שרכב אספנות לא יכול לנוע בכבישים בין 07:00 ל 09:00 בבוקר.

רכב כזה נחשב אמין, אך לא זול לאחזקה מבחינת טיפולים ודלק.

אגרת הטסט והיטוחים השנתיים אכן יהיו זולים משמעותית מאוד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני ממליץ לך שלא להקשיב לעצת האחיטופל של חברך - ואני אסביר.

המרצדס מהשנתונים שאתה מציין היא באמת מכונית הבנויה כהלכה והיא מאד אמינה - אבל אמינותה הגבוהה היא ביחס למתחרותיה מאותן שנים.

מעבר לכך מדובר ברכב בן כ-30 שנה - האם אתה חושב שאמינותו נמשכת לעד??

ב-30 K אתה בהחלט לא תמצא רכב כנ"ל אשר עבר שיפוץ כהלכה - ואני לא מחשיב פחחות בטירה ב-2500 ש"ח + 1500 ש"ח ריפודים כשיפוץ של רכב !!!

באם אתה נדרש למכונית ליום יום (ואני מבין שאתה "נוסע" כ-3000 ק"מ בחודש) - אני ממליץ לך לרכוש רכב חדש ככל האפשר (ככה יש לך גם חלפים זמינים בכל עת).

לידיעתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירון צודק.

אם אתה לא נהנה מעצם אחזקתו ותיקונו של הרכב, ואם אתה לא יכול להרשות "השבתה" של הרכב למספר ימים- זה לא בשבלך

ניתן גם להסתכל כלכלית: החסכון באגרות וביטוח כ4000 ש"ח (אין בדכ ביטוח מקיף)

אם רכב מודרני עושה כ11קמ לליטר והאספנות שלך 7.5 ק"מ ליטר.. בסדרי הגודל של 100 ק"מ ליום "תצא מופסד"

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
ב-30 K אתה בהחלט לא תמצא רכב כנ"ל אשר עבר שיפוץ כהלכה - ואני לא מחשיב פחחות בטירה ב-2500 ש"ח + 1500 ש"ח ריפודים כשיפוץ של רכב !!!
Never say Never....

אחד הפיספוסים הגדולים שהיו לי היה לפני 4 שנים בערך...:

280c w124 מודל 1978, יד שניה (או שלישית), קרבורטורים, זהובה (צבע אחד ולא שניים), אחרי שיפוץ מלא בגרמניה כמה שנים קודם - מ ה מ מ ת !!! (מי שמכיר את הרכב יודע על מה מדובר) - 28,000 ש"ח.

הייתי עם כסף מזומן בכיס... קבעתי להעביר בעלות.. הגעתי למקום.. ומישהו שהיה איתי בתיכון עומד לידה וסופר כסף לידי הבעלים... ויתרתי.. ועד היום אני מצטער.

לענייננו - 30,000 ש"ח יקנו לך מרצדס אספנות (לא אקזוטית מדי) יפה מאד בארץ (אם רק תמצא אחת).

וכל שאר מה שרשמו קודמי נכון ומדוייק.

HFturbo

פורסם
Never say Never....

אחד הפיספוסים הגדולים שהיו לי היה לפני 4 שנים בערך...:

280c w124 מודל 1978, יד שניה (או שלישית), קרבורטורים, זהובה (צבע אחד ולא שניים), אחרי שיפוץ מלא בגרמניה כמה שנים קודם - מ ה מ מ ת !!! (מי שמכיר את הרכב יודע על מה מדובר) - 28,000 ש"ח.

הייתי עם כסף מזומן בכיס... קבעתי להעביר בעלות.. הגעתי למקום.. ומישהו שהיה איתי בתיכון עומד לידה וסופר כסף לידי הבעלים... ויתרתי.. ועד היום אני מצטער.

לענייננו - 30,000 ש"ח יקנו לך מרצדס אספנות (לא אקזוטית מדי) יפה מאד בארץ (אם רק תמצא אחת).

וכל שאר מה שרשמו קודמי נכון ומדוייק.

W124 שנת 78? או שהתכוונת ל- W123?

בברכה,

גלעד

פורסם

אכן W123 ולא W124 כמו שרשמתי בטעות...

לא יודע מה קורה לי השבוע, אבל אני ממשיך לפספס ב-1 כל הזמן..

לפני יומיים (ותיכף מישהו יגלה שזה היה לפני שלושה ימים) החלטתי שהדלתא (דאצ'ה) הרומנית נמכרה בארץ ב-87 במקום ב-88.... אולי זה החמסין לך תדע...:wink:

HFturbo

פורסם
אכן W123 ולא W124 כמו שרשמתי בטעות...

לא יודע מה קורה לי השבוע, אבל אני ממשיך לפספס ב-1 כל הזמן..

לפני יומיים (ותיכף מישהו יגלה שזה היה לפני שלושה ימים) החלטתי שהדלתא (דאצ'ה) הרומנית נמכרה בארץ ב-87 במקום ב-88.... אולי זה החמסין לך תדע...:wink:

הדצ'יה הרומנית למיטב ידיעתי נמכרה בארץ גם ב-1987.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ככה גם אני זכרתי האמת (אפילו ש-SSC זוכר אחרת), אבל בכל מקרה סיסמת השיווק הייתה: "אתה יכול 88"

ושנה אח"כ (כשהיבואן פשט רגל) כתב עיתון אוטו: "אתה לא יכול 89":-D

HFturbo

• תוכן חדש...