Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע קצת פרטים על זה נפח כח סוס וכ"ל

תמונה 135.jpg

תמונה 136.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

זה במוזאון חיל האוויר?

אם כן היו צריכים לעשות תמונה עם המטוס מסרשמיט...מראשוני מטוסי הקרב של ישראל ואחד המענינים שבהם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם אינני טועה לעובדיה יש אחת כזו בצבע אדום שהוא מעוניין למכור. נסה לבדוק איתו בהצלחה.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
זה במוזאון חיל האוויר?

אם כן היו צריכים לעשות תמונה עם המטוס מסרשמיט...מראשוני מטוסי הקרב של ישראל ואחד המענינים שבהם.

אני זוכר מבחן חגיגי ל-1 באפריל שנערך לפני כמה וכמה שנים באחד מעיתוני הרכב הקלאסי בחו"ל בין מסרשמיט למוסטנג, כדי לשחזר את היריבות האווירית ממלחמת העולם השניה בין המסרשמיט Me109 לבין המוסטנג P-51.

המבחן נערך בין מכונית מסרשמיט לבין מטוס מוסטנג והיה די משעשע...

פורסם
זה במוזאון חיל האוויר?

אומי שלום

מועדון החמש ומוזיאון חיל האוויר ייסדו מסורת מלפני כ3 שנים של תצוגה משותפת בחוה"מ סוכות, בתצוגה הראשונה הגימיק היה להעמיד את המסרשמידט ליד המסרשמידט המטוס, התמונות שצורפו הן מאותו האירוע, כמובן החלטנו קצת להשתעשע והעמדנו את הפורד מוסטנג של בני ליד מוסטנג המטוס ואת הטריומף ספיטפייר ליד הספיטפייר האגדי כמובן לשני הרכבים הללו אין קשר ליצרני המטוסים, בכל מקרה האירוע הזה ולשאחריו היו פנטסטיים בתקווה שגם השנה נקיים אותו בכל מקרה האירוע פורסם כולל התמונות של המסרשמידט באחד מהאבטומובילים שלנו ניתן להתקשר למשרד בטלפון 03-7318818 לרותם ולרכוש אותו 10 ש"ח לחוברת(לא כולל דמי משלוח).

יום יפה

אירית

פורסם

אם כבר אז תחרות בין מסרשמיט(רכב)למסרשמיט(מטוס)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אירית ,

האם ידוע לך אם התמונות הופיעו בביטאון חיל האויר ?

אם כן באיזו שנה/חודש?

פשוט יש לי את כל הביטאונים בבית....

פורסם
אירית ,

האם ידוע לך אם התמונות הופיעו בביטאון חיל האויר ?

אם כן באיזו שנה/חודש?

פשוט יש לי את כל הביטאונים בבית....

לפני הכל כבוגרת ח"א וחברה גאה גם בעמותת חיל האויר אני שמחה לדעת שזה דבק גם בך, לדעתי זה לא הופיע עד כמה שזכור לי, בכל אופן אם כן זה אמור היה להיות בבטאון האחרון של שנת 2002, כמדומני הם לא סוקרים את התצוגה כי יש כאלו 2 מפורסמות בשנה (חוה"מ פסח וסוכות) אבל שוב אני לא ממש זוכרת.

אירית

פורסם

אחרי הכל כבוגר חה"ן אני כבר לא כזה "חולה"שמים וטייס ,אבל יש לי בבית את כל הבטאונים מהראשון שבהם כך שיש לי קצת חיידק מטוסים וח"א .......

אני אחפש ....

• תוכן חדש...