Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבר הז שווה 16000 במצב הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחקתי גם את הציטוט אבל השארתי את ההערה על הציטוט שנמחק...בני

תאמר לי אתה בדיוק מביט במראה כאשר אתה אומר את שאתה אומר??

לעניין המחיר - קשה לדעת בלי לבדוק מכל הכיוונים - האם היא שלמה לחלוטין מבחינה מכנית - בכל מקרה נראה על פניו כפרוייקט שניתן לשיקום - אבל נדרשת השקעה נכבדה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

רק שמשה לבד זה 3000 שח.

פחחות וצבע אני מעריך לפחות 15000 שקל

חשמל , ריפודים לכל הרכב בערך 6000 שקל .

בלמים - חידוש משאבות כללי כולל משאבה מרכזית ,

צמיגים , מיכל דלק , ועוד ועוד .

בקיצור ,

כל מה שתיגע יידרש שיפוץ .

שלא לדבר על ניקלים לפגושים , ידיות וכ' לפחות 4000 שקל .

אם תתחיל ב 16000 שקל תגיע רחוק מאוד מאוד מאוד .

אתה מגיע למחיר שכדאי לייבא רכב כזה מחו"ל ובמצב הרבה יותר טוב

ויותר מהר . לא שאני חסיד גדול של ייבוא , אני מעדיף את עבודת השיפוץ

כאן בארץ אבל מחיר הקניה חייב להיות נמוך בהתחשב בהשקעה הרבה והכבדה

שנדרשת לרכב הזה .

בברכה

דרור .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הציטוט האומלל נמחק גם כאן...בני

WTF????????:shock::loco::drinking: - דווקא האוטו מאד מעניין, ואם וכאשר ישופץ, יהיה מאד יפה. אבל נראה לי, שמי שרוצה עבורו 16K כרגע נחת מהירח, וחבל - האוטו ימשיך להיתרכב אצלו עוד הרבה זמן, לדעתי! אין כל הצדקה לשלם עבור גרוטאה (ועכשיו זה בדיוק מה שזה, לצערינו) כזה סכום, לדעתי בכל אופן! האוטו נראה מרחוק בר שיקום, אבל כפי שאמר כבר דרור, ההשקעה תהיה מאד רצינית!

כולי תיקווה, שהבעלים "יירד מהירח" כמה שיותר מהר, וימכור אותו במחיר הגעיוני, והאוטו המעניין הזה יישוקם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה מגיע למחיר שכדאי לייבא רכב כזה מחו"ל ובמצב הרבה יותר טוב

ויותר מהר . לא שאני חסיד גדול של ייבוא , אני מעדיף את עבודת השיפוץ

כאן בארץ אבל מחיר הקניה חייב להיות נמוך בהתחשב בהשקעה הרבה והכבדה

שנדרשת לרכב הזה .

בברכה

דרור .

אני מסכים עם כל מילה של דרור. תעקוב ביומיים הבאים אחרי הקישור הבא, ותראה בכמה נמכרת מכונית כזו במצב יפה בארה"ב. יהיה לך יותר קל לעשות השוואה בין החלופות שלך.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6160&item=4539537093&rd=1

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני דוקא יותר בעד לשפץ את הרכב, והסיבה היא שכאשר אתה משפץ אתה יודע במה השקעתה ואתה יודע מה איכות השיפוץ, לדעתי עדיף לשפץ ההנאה לנסוע במשהוא שאתה השקעתה בו לא רק כסף אלא גם זמן ועבודה מהנה יותר. כמובן שעל פי מצב התמונות שיפוץ ברמה גבוהה יתקרב לסכום של 100,000 שקלים חדשים!! בתנאי שהעבודה תיעשה אצל בעלי מקצוע שהם אמנים בתחום ולא אצל חובבנים (כמו זה שהרס לי את הפיאט) זכור: "הזול הוא היקר בסופו של דבר".

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

האוטו בתמונה נראה מיליון דולר ביחס למצב שהוא

נמצא. חוץ מטמבונים וגריל אין בו אף ניקל מה שיש הרבה

במקור ומבחינה מכנית הוא גמור וחייב הכל חדש!!!

ממממ... ולסיום להחליף את כל חלקי הפח.. מפני שהם רקובים בטירוף

וריפודים אין אז אין איך להסביר את מצבם..

פורסם

המחיר לא שווה!

וחבל שחלק בינינו המנומסים אמרו את זה רק ברמיזה...

גרוטאות שמה שיש להן זה ניירות ורעיון ( והשיפוץ הוא כמעט בנייה/הרכבה של רכב מן הייסוד

נמכרות ב1000-4000 ש"ח)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מצטער על הבורות...

איזה רכב זה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
תודה על התשובת בזק...
תמיד לשרותך. אתה יכול גם להיכנס לקישור שבהודעה מס' 6 למעלה, ותוכל לראות איך המכונית הזו אמורה להיראות כשהיא במיטבה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שלום לכולם

מניסיוני בשנים האחרונות קשה מאוד למצוא חלקים משומשים לרכבים משנות ה-50 במחיר סביר ובמצב טוב, גם לרכבים שיוצרו בכמויות רבות.

גם בהרשי שם חיפשתי חלקים משומשים לרכבים שלי נאלצתי להיפרד מהשטרות הירוקים בקצב די מהיר ולא תמיד מצאתי את שחיפשתי.

כמובן תמיד ישנה האופציה לקנות חלפים חדשים, עדיין ישנם מפעלים ויצרנים שמייצרים את חלקי הניקל ,הפחים, משאבות למינהן, שעונים, ריפודים וכו, אבל אז מתעוררת בעית המשלוח , מכס וכו.

בכל מקרה שיפוץ של רכב במצב כפי שהוצג בתמונה יעלה הרבה מאוד כסף,עצבים ושלא נדבר על משאב הזמן!!

לכל המעונינים יש ברשותי מס רב של כתובות בארה"ב לכל סוגי החלקים הן של חדשים והן של משומשים

ואשמח להעביר אותם לכל דורש.

נ.ב במועדון מספר לא מבוטל של רכבים שנקודת המוצא לשיפוץ הייתה גרועה משל השברולט הנ"ל

החלטה לא קלה!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...