Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

היה מדהים, במיוחד הקורטינה, עבודה פשוט נהדרת.

בכל מקרה.. לא נזיין לכם בשכל ונגיע לעיקר:

http://www.tomz.us/club5/

מצטער מראש על האיכות, לא הצלחתי להשיג את המצלמה שלי באותו היום, אז לקחתי של חבר שלי.

ניסיתי גם לצלם כמה שיותר מכוניות, אבל הכרטיס נגמר, לכן גם אין תמונות מפורטות יותר של הרכבים, בפעם הבאה נבוא עם ציוד מתאים.

מי שמעוניין בתמונות ברזולוציה המקורית: 1280 x 960 שירשום פה את שם הקובץ ואני יעלה

בכל מקרה.. תהנו.

(מצטער על הצילומים הרבים של הפורש החדשה, פשוט לא יכולתי להפסיק..) :inlove:

פורסם

תודה TOMZ, אחלה תמונות.

האירוע כל-כך גדול כל שבוע, או שזה היה משהו מיוחד?

בכל אופן עשית לי חשק להגיע לשם, ואני מקווה לעשות את זה בקרוב.

פורסם
תודה TOMZ, אחלה תמונות.

האירוע כל-כך גדול כל שבוע, או שזה היה משהו מיוחד?

בכל אופן עשית לי חשק להגיע לשם, ואני מקווה לעשות את זה בקרוב.

זהו המפגש של מועדוננו מועדון החמש שמתקיים כל שבוע בשני מוקדים אגף צפוני ואגף מרכז (זה שבתמונות) בין השעות 16:00 עד 19:00 בחניון בית הקפה קופי טו גו ברמת אביב פינת הרחובות איינשטיין ולבנון, הכניסה לחניון הנה בתשלום של 10 ש"ח למי שאיננו חבר המועדון, הנך מוזמן בשמחה אולם אם אתה מתכנן להגיע עם רכב שאינו אספנות אנא התחשב והחנה בחוץ או ליד הצפרדע

להתראות

אירית

פורסם

האירוע עצמו בהחלט הולך וגודל בשבועות האחרונים.

כבר הגענו למצב שלא היה מקום לרכבים שבאו בשעה 5 בערך.

אבל באירוע ההשקה היה באמת השיא מבחינת הכמות, מזמן כבר לא ראיתי כל כך אנשים במפגש.

אבל כל שבוע יש כמות רצינית מאד של כלי רכב שגודשים את המקום .

בהחלט כדאי להגיע , לא תפסיד מזה:wink: .

לירון

פורסם

אם אתה מתכנן להגיע עם רכב שאינו אספנות אנא התחשב והחנה בחוץ או ליד הצפרדע

לאור הדברים הנ"ל. והעירבוב הגדול של רכבים חדשים לבין האספנות במפגש האחרון:

אולי משהו יכול לתרום למועדון שלטים של אין כניסה שיכתב עליהם פרט לרכב אספנות (כדוגמת השלטים שמוצבים בחניות פרטיות) והם יוצבו במפגש על מנת לנסות ליצור שטח שייועד רק לרכבי אספנות במפגשים.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בנוגע לרכבים החדשים:

אתה לא יכול להגיד להם שלא יחנו במגרש, זהו חניון ציבורי והכניסה לרכבים חדשים היא בתשלום.

אי אפשר לרשום בכניסה שאין כניסה פרט לרכבי אספנות.

מה לעשות? גם אותי זה מעצבן אבל זה מה שיש.

לירון

פורסם

אפשר לבקש יפה ממי שעומד בדוכן שלוקח את הכסף להפנות את המכוניות החדשות לחניה ממול על הכביש או משהו כזה.. זה בידיוק דקה הליכה מהאירוע

אומנם בעל המכונית לא חייב להסכים לחנות במקום אחר, אך אני בספק אם הרבה "יעשו דווקא"

פורסם

כן זה באמת יכול להועיל למרות שבטח הרבה שם חונים עוד מלפני השעה של המפגש

אבל בכל מקרה ברוב המקרים לא הייתה בעיה של מקום כך שזה לא משמעותי עד כדי כך

פורסם
אפשר לבקש יפה ממי שעומד בדוכן שלוקח את הכסף להפנות את המכוניות החדשות לחניה ממול על הכביש או משהו כזה.. זה בידיוק דקה הליכה מהאירוע

אומנם בעל המכונית לא חייב להסכים לחנות במקום אחר, אך אני בספק אם הרבה "יעשו דווקא"

צריך לחשוב בהיגיון.

כל רכב שנכנס למגרש נותן עשרה שקלים ,למה נראה לך שיגידו לבעל הרכב להחנות במקום אחר?

לפי דעתי מועדון החמש צריך לדבר עם האחראים על המגרש ולקבוע שיום שישי מארבע אחרי הצהריים עד שבע בערב הכניסה למגרש לבעלי רכב אספנות שחברים במועדון החמש.

אני יודע שזה מגרש ציבורי , אבל זה לא יכול להימשך כך .

המפגש רק גודל וגודל מבחינת הכמות של האנשים ושל הרכבים וכבר אין מקום לרכבים שבאים בסביבות השעה 5.

לירון

פורסם

אפשר אולי לעבור למגרש אחר באיזור האוניברסיטה?

יש שם לא מעט.. וגם הרבה יותר גדולים..

זה לא שאנשים באמת הולכים ויושבים בבית קפה..(מצטער אם אני מכליל אבל פשוט לא ראיתי אנשים שעזבו את הרחבה על מנת לשבת בבית הקפה, גם אין סיבה להפסיד מראה כל כך יפה בשביל קפה זול) מה גם שהוא דיי עמוס ויקר

ובכלל, אולי למקום אחר לגמרי, אבל זה כבר נטחן בפורום.

אפשרות נוספת היא לנסות לארגן סכום סימלי, לשלם למי שזה לא יהיה שאחראי על החניון, כאילו על חשבון האנשים שלא במועדון ורוצים לחנות בפנים, ולבקש ממנו להגביל את הכניסה למכוניות אספנות בלבד,

הבעיה תיהיה, למשל כאשר מגיעות מכוניות שאינן אספנות אך מרשימות, ואפילו מרשימות מאוד.. יש כאלה גם משנות ה80, גם משנות ה90 ואפילו מהשנה, לדוגמא הפורש החדשה הלבנה..

תיהיה בעיה לגבי הסלקציה..

תום.

פורסם

אני גם לא בא לשם לראות את הפורש היפה וגם אם תבוא איזו מזרטי חדשה

אני בא לראות ענתיקות, אך כפי שציינת באמת יש מכוניות משנות ה75-80/90 שעדיין לא ענתיקות אבל ישנות ומעניינות ולכן זה גם יהווה בעיה.

רז זה לא נראה לי רעיון טוב להגביל, כי יש שאוהבים את המכוניות החדשות שבאות לשם אבל הן יכולות לחנות בחוץ כמו שאחרות עושות כי עדיין המפגש הוא בשביל הענתיקות ולא בשביל אלה

פורסם

ברור שהעיקר הוא המכינות הקלאסיות, ויש גם מספיק קלאסיות משנות ה80-90, שחבל לפספס אותן,

בקשר לפורש החדשה, היא אומנם לא המוקד של האירוע, אבל תמיד נחמד לראות שמביאים דברים כאלה לארץ, ואם היא באה לביקור והולכת, מה רע?

אבל למשל יונדאי גטס, לא צריכה ליהיות בחניון.

ואם כל הכבוד, לא משנה כמה המכונית תיהיה מרשימה, אם היא תחנה בחוץ, אני בספק אם אנשים ישימו לב אליה, אולי אלה שחונים לידה.

תום.

• תוכן חדש...