Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכר מי היה היבואן או נותן השרות למכוניות הילמן בשנות 70 אולי נשאר שם כמה חלקים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

היבואן של מכוניות הילמן בשנות ה-70 היו בני משה קרסו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לבני משה קרסו כבר שנים אין חלפים להילמן,ששנת יבואן האחרונה היתה 76.נסה לחפש הילמן כזו שלמה(פחות או יותר...)לפירוק,כי חלפים חדשים תוכל להשיג רק דרך האינטרנט,והמחירים בהתאם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לבני משה קרסו כבר שנים אין חלפים להילמן,ששנת יבואן האחרונה היתה 76.

76 היא שנת הייצור האחרונה של המותג הילמן. אחרי זה קראו להם "קרייזלר" (אוונג'ר וכו').

הביאו לארץ את ההנטר והאוונג'ר? לא ראיתי אפילו אחד, למיטב זכרוני.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

הילמן,ביחד עם האמבר סנבים וזינגר,היוו את קבוצת רוטס הבריטית,עד שבשנת 64 נימכרו כולן לקרייזלר אירופה.בשנת 76 הגיעו בהילמן והאמבר למסקנה שאין הרבה עתיד למכוניות המיושנות שלהם,ופשוט סגרו את המיפעלים,מה גם שממשלת בריטנייה לא ממש ששה לעזור להם כלכלית,על מנת שלא יהוו תחרות לבריטיש ליילנד הממשלתית.האוונג'ר המשיכה להיות מיצרת עד שנת 80,ואז נעלם גם השריד האחרון מכל הקבוצה.יחסית לבריטיות בנות זמנה,נחשבו ההילמנים למכוניות טובות יחסית,גם בשל העובדה שהיא היתה חברה פרטית.

פורסם
76

הביאו לארץ את ההנטר והאוונג'ר? לא ראיתי אפילו אחד, למיטב זכרוני.

הביאו לארץ את ההנטר, האוונג'ר וגם את המינקס, שהיא המכונית עבורה הבחור מחפש חלקים. למיטב ידיעתי ההבדל בין ההנטר למינקס היה בגימור בלבד - הגריל בהנטר היה עם פנסים מלבניים, ובמינקס עם פנסים עגולים.

לאבא שלי היה הנטר 1970, אוטומטי. די מקביל מבחינת הגודל והמנוע לקורטינה מאותן שנים (MK2)

אני אפילו הספקתי לנהוג עליה, אבל אני לא אומר באיזה גיל הייתי כדי לא להפליל את עצמי בפומבי...

בברכה,

קובי

hunter_01.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

גירסה נחמדה של האנטר היתה ה GT שהיו לה שני מאיידים כפולים(כמו באלפא רומיאו)והפיקה 95 כ"ס ממנוע בנפח 1725 סמ"ק.ההילמנים היו די פופולריים בארץ,בין היתר בשל העובדה שהן הציעו גיר אוטומטי כבר באמצע שנות ה 60,דבר שהיה נדיר למדי במכוניות אירופאיות(למעט וולבו).מכונית נחמדה באמת של הילמן היתה האימפ הקטנה בעלת המנוע האחורי שהוצגה ב 63 כמיתחרה לסימקה 1000 ופיאט 600/850.היה לה מנוע בנפח 875 סמ"ק עם 39 כ"ס,אך היתה גירסה בעלת מנוע 1.0,שני מאיידים כפולים,שסיפקה 60 כ"ס,והעניקה למכונית הקלה ביצועים מצויינים.

פורסם

הגרסה הכי נחמדה של משפחת ההנטר, היתה לדעתי הקופה-2 דלתות שכונתה סאנבים ראפיר (Sunbeam Rapier). המכניקה היתה זהה, אבל הבודי היה 2+2 יפה, בתצורת Hardtop.

היהלום שבכתר היה דגם H120, עם אותו מנוע 1725 סמ"ק, אבל עם שיפורים מקוריים מבית החרושת שהוציאו 120 כ"ס. לא רע בשביל שנת 1970. ה-H בא לסמל שהמנוע שופר ע"י סדנת Holbay, שהיתה סדנת השיפורים הרשמית של הילמן באותן שנים.

היתה ראפיר אחת ברחוב הלסינקי בת"א - מעניין איפה היא היום.

בברכה,

קובי

000000000-7.jpg

h120a.jpg

rapier.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שלום.

ומה עים ההילמן הימפ הקטנה המהוללת והמזורג-----ת.

היתה מכונית לא תותח כי עים תותח-------!!!!!!

בברכה בני ל.

פורסם
שלום.

ומה עים ההילמן הימפ הקטנה המהוללת והמזורג-----ת.

היתה מכונית לא תותח כי עים תותח-------!!!!!!

בברכה בני ל.

חן פרחי כתב עליה כמה הודעות למעלה, אבל לא ב-פונט אדום בגודל 5...

שבוע טוב,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
שלום.

תגיד לי מה איכפת לך באיזה פונט אני כותב ?

ואל תזכיר לי את חן פרחי!!!!!!! כי אני לא אוהב אותו ביכלל ביכלל הבנתה.

בברכה בני ל.

לפי הכללים המקובלים באינטרנט, כתיבה בפונט גדול נחשבת לצעקה ואפילו כעלבון. אני מעדיף דיון שקט ורגוע...

לגבי יחסי האהבה שלך עם חן פרחי, הם ממש לא עניני. אני רק ציינתי שהנושא של ההילמן אימפ הוזכר כבר על ידו קודם.

מקווה שלא פגעתי בך, ואם כן, הריני מתנצל.

בברכת שבוע טוב ורגוע,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לפי הכללים המקובלים באינטרנט, כתיבה בפונט גדול נחשבת לצעקה ואפילו כעלבון. אני מעדיף דיון שקט ורגוע...

לגבי יחסי האהבה שלך עם חן פרחי, הם ממש לא עניני. אני רק ציינתי שהנושא של ההילמן אימפ הוזכר כבר על ידו קודם.

מקווה שלא פגעתי בך, ואם כן, הריני מתנצל.

בברכת שבוע טוב ורגוע,

קובי

שלום.

לא ניפגעתי אני אוהב ליצעוק:-) וחן פרחי הנקניק חבר שלי:-P .

בברכה בני ל.

• תוכן חדש...