Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת הטיפול הנוכחי ב-MGB, נזקקתי לתיקון וניקוי של הרדיאטור. פניתי לשמיל, מ"גונגה", ברחוב תושיה 14, תל אביב, טל' 03-5621303. אמנם הבחור כבר הומלץ כאן בפורום בעבר, אבל מצאתי לנכון להוסיף:

ראשית, הבחור מייד זיהה את הרדיאטור ("זה של MG, נכון?"), היה אדיב, סבלני ומקצוען. כתוספת, הוא אוהב להתעסק בדברים מעניינים וישמח לבצע עבודות עבור רכבים ישנים ומיוחדים. גם המחיר היה סביר בהחלט.

מומלץ בחום (תרתי משמע...).

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בברכה,

קובי

אהבתי . . .:roflmao:

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

עוד בחור שמתעסק עם ראדיאטורים.

הבחור נקרא פטריק ("רדיאטורים רמלה"). בעבר הוא היה במכון איילון (קומפיוטסט היום) ברמלה וכעת הוא נמצא במוסך מרקו לייד הרכבת בלוד.

איש חביב מאוד וגם מומלץ.

הוא עזר לי לא פעם עם הרדיאטור של הסובארו וגם עם הראדיטור של הפיאט.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם,

במסגרת הטיפול הנוכחי ב-MGB, נזקקתי לתיקון וניקוי של הרדיאטור. פניתי לשמיל, מ"גונגה", ברחוב תושיה 14, תל אביב, טל' 03-5621303. אמנם הבחור כבר הומלץ כאן בפורום בעבר, אבל מצאתי לנכון להוסיף:

ראשית, הבחור מייד זיהה את הרדיאטור ("זה של MG, נכון?"), היה אדיב, סבלני ומקצוען. כתוספת, הוא אוהב להתעסק בדברים מעניינים וישמח לבצע עבודות עבור רכבים ישנים ומיוחדים. גם המחיר היה סביר בהחלט.

בברכה,

קובי

מקפיץ, לכבוד העובדה שהיום לקחתי משמיל ("גונגה") את הרדיאטור של הסימקה, אחרי ניקוי יסודי ו"השתלת" חלקים מרדיאטור אחר במקום חלקים חלודים.

כרגיל - השרות מקצועי, נעים ואדיב, והמחיר סביר לחלוטין.

מומלץ !!!

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מקפיץ שוב, כדי שהבדיחה על הפרינצים למעלה לא תסיט את השירשור מכוונתו המקורית:

שלום לכולם,

בברכה,

קובי

מקפיץ, לכבוד העובדה שהיום לקחתי משמיל ("גונגה") את הרדיאטור של הסימקה, אחרי ניקוי יסודי ו"השתלת" חלקים מרדיאטור אחר במקום חלקים חלודים.

כרגיל - השרות מקצועי, נעים ואדיב, והמחיר סביר לחלוטין.

מומלץ !!!

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מצטרף להמלצה בהקשר מעט אחר.

רפי לין, חבר הפורום, המליץ לי על שמוליק מ"גונגה" כמומחה לתיקון אגזוזים. היתה לי בעיה בממיר הקטליטי של הגולף שלי.

בצ'מפיון רצו כ- 7000 ש"ח עבור התיקון.

שמוליק החליף לי ממיר לממיר אמריקאי וביצע עבודה איכותית ביותר. המחיר הוגן (כרבע ממה שהוצע לי בצ'מפיון !!!), השירות מקצועי ואמין.

ממליץ בחום ! ותודה לרפי !

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

• תוכן חדש...