Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברכות לבני הספל- ושאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית איחולנו (שלי ושל ה144) על שנבחרת.

בהזדמנות זו רציתי לשאול כמה חברים (מספר) יש היום במועדון ה5

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כ-600 ומקווים להרבה יותר...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

המספר 600 הוא מצחיק ומשעשע.

רבותי אלפי רכבי אספנות מסתובבים בכבישים.

אלפי חברי מועדון פוטנציאלים.

אני מנסה לשכנע את כל החברים שלי להצטרף למועדון.

אם כל אחד מאיתנו שמכיר "מועמד" לחברות יביא בסופו של תהליך לרישום למועדון.

אז יהיה לנו הרבה יותר כוח.

כל הכבוד לאותם חברים שמנסים לגייס חברים חדשים (כמו בני לדוגמא שהשתתף בדיון בפורום החיפושיות בתפוז).

בהצלחה לכל המגייסים

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם
המספר 600 הוא מצחיק ומשעשע.

רבותי אלפי רכבי אספנות מסתובבים בכבישים.

אלפי חברי מועדון פוטנציאלים.

דבר אחד אתה צריך להבין:

הרבה אנשים מחזיקים רכב אספנות עקב סיבה כלכלית.

ביטוח זול,טסט זול ,ושאר העיניינים.

מעט מבעלי רכבי האספנות מחזיקים את הרכב כתחביב ולא כרכב העיקרי אצלם,

(כמובן שיש אנשים שמחזיקים רכב אספנות כרכב העיקרי שלהם והם רשומים במועדון החמש אבל כאלה אני מכיר בודדים.)

אנחנו שחובבים רכבי אספנות ,נרשמים למועדון החמש.

לירון

פורסם
דבר אחד אתה צריך להבין:

הרבה אנשים מחזיקים רכב אספנות עקב סיבה כלכלית.

ביטוח זול,טסט זול ,ושאר העיניינים.

מעט מבעלי רכבי האספנות מחזיקים את הרכב כתחביב ולא כרכב העיקרי אצלם,

(כמובן שיש אנשים שמחזיקים רכב אספנות כרכב העיקרי שלהם והם רשומים במועדון החמש אבל כאלה אני מכיר בודדים.)

אנחנו שחובבים רכבי אספנות ,נרשמים למועדון החמש.

לירון

ובנקודה זו התפספס משהו איפה שהוא, תקנות רכב אספנות נועדו מלכתחילה על מנת להוזיל עלויות למי שמעוניין לשפץ לשחזר ולשמור על מורשת הרכב העתיק כמו גם להגן על זכויות בעליו, לא עבור מי שתופס טרמפ ורוצה לנסוע בזול על "גרוטאה" שתשאר מצידו כך תמיד, תסכים איתי שלרכב כמו שלכן שהושקעה בו הנשמה ולא מעט כסף ושנושא לוחית רכב אספנות שמקנה לו מעמד מכובד!!! כמו גם אותה "גרוטאה" שלעולם לא תשופץ יש לזה טעם רע!!! אחרי צפיה לא מעט זמן בפורום זה "עושה טוב על הלב" להווכח כתה "משוגעים לדבר" יש ואיזה ידע ומקצועיות נשפכים פה שיכולים לתרום המון למועדון, ודבר נוסף שיש דור המשך, אמנם טחנו את הנושא הזה אבל כנראה לא מספיק , מועדון החמש הוא היחיד שפועל לשמור ולקדם על זכויות בעלי רכב אספנות וזאת בנוסף לפעילות רבת שנים בין היתר בהטמעת הנושא בבתי ספר מקצועיים וגבוהים בתחום, על מנת להשיג השגים נוספים אנחנו חייבים להיות גדולים ומושמעים חזק ובקול אחד מול הגורמים הרשמיים, אז למה לא מצטרפים???

להתראות במפגש ובהשקה ומי שבא עם רכב חדיש אנא - התחשבות

אירית

פורסם
ובנקודה זו התפספס משהו איפה שהוא, תקנות רכב אספנות נועדו מלכתחילה על מנת להוזיל עלויות למי שמעוניין לשפץ לשחזר ולשמור על מורשת הרכב העתיק כמו גם להגן על זכויות בעליו, לא עבור מי שתופס טרמפ ורוצה לנסוע בזול על "גרוטאה" שתשאר מצידו כך תמיד, תסכים איתי שלרכב כמו שלכן שהושקעה בו הנשמה ולא מעט כסף ושנושא לוחית רכב אספנות שמקנה לו מעמד מכובד!!! כמו גם אותה "גרוטאה" שלעולם לא תשופץ יש לזה טעם רע!!! אחרי צפיה לא מעט זמן בפורום זה "עושה טוב על הלב" להווכח כתה "משוגעים לדבר" יש ואיזה ידע ומקצועיות נשפכים פה שיכולים לתרום המון למועדון, ודבר נוסף שיש דור המשך, אמנם טחנו את הנושא הזה אבל כנראה לא מספיק , מועדון החמש הוא היחיד שפועל לשמור ולקדם על זכויות בעלי רכב אספנות וזאת בנוסף לפעילות רבת שנים בין היתר בהטמעת הנושא בבתי ספר מקצועיים וגבוהים בתחום, על מנת להשיג השגים נוספים אנחנו חייבים להיות גדולים ומושמעים חזק ובקול אחד מול הגורמים הרשמיים, אז למה לא מצטרפים???

להתראות במפגש ובהשקה ומי שבא עם רכב חדיש אנא - התחשבות

אירית

אני דווקא לא כל-כך מסכים!

מה איכפת לנו שיש אנשים שתופסים "טרמפ" על התחביב שלנו?

הרי בסופו של דבר הפועל היוצא הוא שיש עוד מכוניות שבבוא הזמן יכולות לעבור לבעלותו של מי שבאמת מעריך את הרכב!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לירן תרשום טלפון 054-6345623

תתקשר אלי ואני אסביר לך למה זה משתלם להרשם למועדון

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם
ברכות חמות לבני.

אשמח לדעת לאיזה תפקיד נבחרת ?

תודה!!!

חבר ועד.

התחומים שלי הם: האבטומוביל, ניהול הפורום.

והעיקר, המוסטנג...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...