Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים שלום,

להלן תוצאות הבחירות באסיפה השנתית שנערכה אתמול (30.3.05):

חברי הוועד הנבחר (לפי סדר א"ב): מתניה הלוי, בני הספל, זמי לוין, צביקה מרגלית, ניר מנחם, נחום קדמיאל ומשה שטיין. יו"ר הוועד ייבחר בישיבת הוועד הראשונה (כנהוג).

יו"ר ועדת ביקורת: משה מצא

חברי ועדת ביקורת: אסף בקר (עו"ד) ורוני רוזנברג

חברי בית-דין חברים: שלמה גדרון (עו"ד), גיל דבורה (עו"ד) ויורם סילבר

הפורום יעודכן בימים הקרובים בנושאי הדיון המרכזיים.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוכזב. בעיקר כי נבחרו אנשים שלא טרחו כלל לדבר בפני האסיפה ושתרומתם למועדון מעורפלת. אני עוד יותר מאוכזב מזה שחבר פעיל עם נסיון ויכולת מוכחים לא נבחר. למה? האם היה כאן "דיל" בסגנון מרכז הליכוד?

אם נחום או בני או זמי בוחרים לא לנאום לפני הבחירות זה ברור. החשיפה שלהם מקסימלית גם כך, ואם הם צריכים את הנאום כדי להבחר מצבם רע. אבל יש אחרים שאיש לא יודע מה עשו אם בכלל - ובכל זאת נבחרו. אני מצפה שהוועד החדש ירתום לעגלה גם את המועמד שלא נבחר, וינסה להפיק ממנו מה שיותר.

פורסם

נראה לי ש"רולס רויס " צודק בכך שכדאי לרתום למסימה את מי שלא נבחר ומעוניין לתרום .

במיוחד שיש לו רקורד של עשיה . לדעתי הדבר יכול להביא תרומה למועדון .

מקווה שהוא עדיין רוצה ומעוניין , כי , מבחינת יכולת הוא יכול !

לא , אינני חושב שנעשה כאן "דיל" , אבל אני לדוגמא קודם עשיתי בצפון ואח"כ נבחרתי לחבר וועד . לפעמים הדברים מתנהלים הפוך .

ביי לכולם ,

ובהצלחה לוועד הנבחר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אני מאוכזב. בעיקר כי נבחרו אנשים שלא טרחו כלל לדבר בפני האסיפה ושתרומתם למועדון מעורפלת. אני עוד יותר מאוכזב מזה שחבר פעיל עם נסיון ויכולת מוכחים לא נבחר. למה? האם היה כאן "דיל" בסגנון מרכז הליכוד?

אם נחום או בני או זמי בוחרים לא לנאום לפני הבחירות זה ברור. החשיפה שלהם מקסימלית גם כך, ואם הם צריכים את הנאום כדי להבחר מצבם רע. אבל יש אחרים שאיש לא יודע מה עשו אם בכלל - ובכל זאת נבחרו. אני מצפה שהוועד החדש ירתום לעגלה גם את המועמד שלא נבחר, וינסה להפיק ממנו מה שיותר.

כאשר אתה אומר "איש לא יודע מה עשו כלל", אני מניח (ומקווה) שאתה מדבר בשם עצמך בלבד. כנראה שחלק גדול מאותם 57 חברים שהיו באסיפה והצביעו, כן יודע מה הם עשו, ולא חושב שהתרומה של מועמדים אלו "מעורפלת". זכותך לא להצביע עבור מועמד שלא מעוניין להציג את עצמו, אבל מסתבר שהיו הרבה אחרים שבחרו דווקא כן לעשות זאת. אלו הכללים הדמוקרטיים, ואני סבור שליאור ברוך מבין אותם יותר טוב ממך. אני גם מאמין שהוועד החדש ידע לנצל את יכולותיו ונסיונו של ליאור, גם ללא חברות רשמית בוועד.

אם תעדכן אותנו מי מיסתתר מאחורי הכינוי "Rolss Royce", אולי אפשר יהיה להתיחס צורה יותר מפורשת. אני מניח שהיית שם אתמול - ראוי שתזדהה.

לגבי הרמיזות שלך לגבי "דיל" - סלח לי, אבל זה חסר-שחר.

בברכה,

קובי מילוא (שמי האמיתי, ולא מין כינוי שמאחוריו אני מסתתר).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי ,

כאן המקום לפחות להודות לך על ניהול האספה בצורה נאותה , מעניינת

זמן לתגובות בדיון הפתוח ושמירה על תרבות דיבור והתבטאות נאותה והולמת .

יישר כח ! ! !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
קובי ,

כאן המקום לפחות להודות לך על ניהול האספה בצורה נאותה , מעניינת

זמן לתגובות בדיון הפתוח ושמירה על תרבות דיבור והתבטאות נאותה והולמת .

יישר כח ! ! !

דרור .

מצטרף לכל מילה: קובי - תודה.

פורסם

ראשית- בהצלחה לנבחרים!

שנית- אכן קובי ניהל את הישיבה ביד רמה ובקריצה שנונה - כל הכבוד!:mm_yeah:

עם זאת אני חייב לציין שהחברים דיברו על הבאת "דם חדש" למועדון וחברים מהדור הצעיר ,אך לא השכילו לבחור בליאור שמתאים לפרופיל הנ"ל ויכול לעזור רבות בקידום הדור הצעיר!

זוהי רק דעתי האישית ואני מקבל את הבחירה ללא שום בעייה!

שוב בהצלחה וממתין ליישום רשימות מתנדבים!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני חושב שליאור מתאים מאד. בחור צעיר עם מוטיבציה ענקית עם קבלות הרבה יותר מכמה נבחרים אחרים.

ליאור אנחנו ה"דם הצעיר" מאחוריך, נקווה שבפעם הבאה נפיל את האליטות.

פורסם
אני חושב שליאור מתאים מאד. בחור צעיר עם מוטיבציה ענקית עם קבלות הרבה יותר מכמה נבחרים אחרים.

ליאור אנחנו ה"דם הצעיר" מאחוריך, נקווה שבפעם הבאה נפיל את האליטות.

אם הייתם מגיעים בהמוניכם אולי הייתם מפילים את האליטות, אבל מסתבר שרק ה"זקנים הסנובים והאליטיסטים" טרחו לצאת מהבית להצביע...

סתם בשביל הסקרנות שלי - חוץ מלומר שאתה "מאחורי ליאור", האם גם הגעת לאסיפה להצביע? (מצטער, אני לא מכיר את הפנים מאחורי השם "מוטי").

אני אחזור וארחיב על מה שכתבתי קודם: אני אישית מאד מעריך את ליאור ופועלו למען תרבות הרכב הקלאסי בישראל. אני בטוח שהוועד הנבחר ינצל את יכולותיו גם ללא חברות רשמית בוועד.

בברכה,

קובי

נ.ב.

כמה יצא צרפת-ישראל ? לא ראיתי את המשחק, כי הייתי באסיפה. איזה בעאסה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

עזבו אתכם משטויות, לא צריך את הטייטל, אפשר לעשות גם הרבה בלי "תואר".

מועדון החמש זקוק לשיפוץ, עם הרבה ספריי חלודה (וממש לא אכפת לי אם יש כאלו שחושבים אחרת).

כפי שהצהרתי באסיפה הכללית, אני מתכוון לעשות את כל מה שאני יכול בכדי לשנות ולעשות.

ברשותי "תוכניות הבראה" אשר הכנתי ואני אעלה אותן באסיפת הוועד הראשונה.

בהצלחה לכל נבחרי הוועד, בטוחני כי תעשו את מלאכתכם נאמנה ותובילו את המועדון קדימה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
עזבו אתכם משטויות, לא צריך את הטייטל, אפשר לעשות גם הרבה בלי "תואר".

מועדון החמש זקוק לשיפוץ, עם הרבה ספריי חלודה (וממש לא אכפת לי אם יש כאלו שחושבים אחרת).

כפי שהצהרתי באסיפה הכללית, אני מתכוון לעשות את כל מה שאני יכול בכדי לשנות ולעשות.

ברשותי "תוכניות הבראה" אשר הכנתי ואני אעלה אותן באסיפת הוועד הראשונה.

בהצלחה לכל נבחרי הוועד, בטוחני כי תעשו את מלאכתכם נאמנה ותובילו את המועדון קדימה.

ליאור.

איזה פוליטיקאי נהיית ליאור...

אתה בדרך להחליף את נחום.

פורסם

ליאור בוגד................:lol:

סתם ... כמו שאני מכיר אותו הוא יכול ליצור אוירה כזאת.. שיהיה מקום

גם לחברה הצעירים "והחוצפנים" שכמוני בין חברי מועדון ה5...

שכרגע אני לא מוצא את מקומי שם לא נפשית ולא מבחינת אוירה ויחס..

ישר כוח לנבחרים החדשים מקווה שיהיה משב רוח רענן בארגון ויצוג המועדון .אני חושב שרבות

מה אנשי הדור צעיר יותר שעכשיו פוסעים את הצעדים הראשונים בעולם הרכב הקלאסי

ימצאו בית קצת יותר חמים מבין ומפרגן...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
כאשר אתה אומר "איש לא יודע מה עשו כלל", אני מניח (ומקווה) שאתה מדבר בשם עצמך בלבד. כנראה שחלק גדול מאותם 57 חברים שהיו באסיפה והצביעו, כן יודע מה הם עשו, ולא חושב שהתרומה של מועמדים אלו "מעורפלת". זכותך לא להצביע עבור מועמד שלא מעוניין להציג את עצמו, אבל מסתבר שהיו הרבה אחרים שבחרו דווקא כן לעשות זאת. אלו הכללים הדמוקרטיים, ואני סבור שליאור ברוך מבין אותם יותר טוב ממך. אני גם מאמין שהוועד החדש ידע לנצל את יכולותיו ונסיונו של ליאור, גם ללא חברות רשמית בוועד.

לגבי הרמיזות שלך לגבי "דיל" - סלח לי, אבל זה חסר-שחר.

בברכה,

קובי מילוא (שמי האמיתי, ולא מין כינוי שמאחוריו אני מסתתר).

היי לכולם.

לצערי, הרושם שקיבלתי לאחר האסיפה היה שהרולס רויס מדבר אולי בשם עצמו אך קולע לדעת רבים.

אי אפשר לאמר אחרת מאשר "היה משהו תמוה ולא ברור בקטע". הדבר חזר ונשנה בפי כמות לא מבוטלת של נוכחים (באופן יחסי) כך שאי אפשר לבטלו "כאילו זו רק תחושת הרולס".

מאידך, כפי שכתב קובי - זו דמוקרטיה, כל עוד לא הוכח אחרת הישיבה התנהלה על פי החוק והבחירה מתקבלת ומקובלת.

בנוגע לידיעה איך לנצל את "היכולת והניסיון" של ליאור, זה לא נשמע רציני, כולל מה שכתב בדיפלומטיות ליאור (ויסלח לי שאני שם מילים בפיו). נראה לי שבכוונת ליאור היה לא רק לעזור בתחום טכני או אחר כלשהו, אלא לשנות כוון ודרך של המועדון. זה למעשה הפירוש של "דם חדש וצעיר". זה פוספס ולא ניתן לדעתי לביצוע כשאתה לא בפנים.

בינתיים נוכל להסתפק בתמונות של חלק מהקהל הקטן יחסית שטרח להגיע, ושל חלק מהנואמים והמשתתפים, של הקלפי ועוד.

בהזדמנות זו אני חייב להצטרף לדרור ומר עו"ד בקר בתשבחות לקובי. חן חן.

אבי נוף.

DSCN0573.JPG

DSCN0577.JPG

DSCN0576.JPG

DSCN0583.JPG

DSCN0584.JPG

DSCN0587.JPG

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

עוד קצת תמונות מהאסיפה,

קובי, משה שטיין, רוני, מר עו"ד בקר חבר ועדת ביקורת בודק את איכות הריצוף, ורגע האמת של ספירת הקולות.

לצערי, התמונה של ליאור עושה בעיות (ממאנת) לעלות לאתר.

DSCN0588.JPG

DSCN0580.JPG

DSCN0578.JPG

DSCN0581.JPG

DSCN0585.JPG

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...