Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לרם חובק עולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האים אתה מתעניין בחיפושיות בילבד או בכל vw מקורר אויר ואו מים ממודלים ישנים ואים במיקרה יש לך מידע לגבי מנוע קומפלט גיר ואקסים לטרנספורטר דבל קבינה 1600 סמק מודל 1970 . תודה כפיר

פורסם

בשביל שאלות פרטיות יש ה"פ (וסליחה שהתערבתי...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז באמת נכון סליחה שהיתערבת . מאחר ואין אפשרות לישלוח לרם הפ לפחות לפי הניסיון שלי דבר שני מאחר והשאלה לא הופנת אליך אין חובה שתגיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה כפיר

פורסם

למה ה"פ אם יש עוד אנשים שיכולים לענות?

אני למשל יכול להגיד לו שינסה לשאול בפורום חיפושיות בתפוז,שם יש הרבה חובבי VW שישמחו לעזור לו.

חוץ מזה יש רכב שאני מכיר זרוק שאולי יש עליו גיר לפרוק(לכל המתלהמים יש לי אישור לפרק ממנו מה שבא לי)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם כפיר78 היה רוצה שאחרים יגיבו הוא היה כותב כותרת "מחפש חלקים לטרנספורטר"

או כותב את ההודעה בפורום המתמחה (פורום חיפשיות בתפוז) בו "רם חובק עולם" ואחרים שמשוגעים למקוררי אוויר של פולקסווגן מצויים הרבה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי אז דבר ראשון אני כן קורא הודעות פרטיות ואתה מוזמן לפנות אלי דרך שם

וכן אני מתעניין בכל מה שקשור לפולקסווגן קירור אויר.

בקשר למה שאתה מחפש , אתה צריך גיר עם ציריות ומנוע ותושבת אחורית למיטב הבנתי.

מנוע - אתה יכול להשתמש בשל חיפושית 1600 אתה רק צריך מתאם לתושבת אחורית

בקשר לגיר אני צריך לבדוק יכול להיות שיש לי לארגן משהו.

• תוכן חדש...