Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכולם חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני חדשה כאן, וצריכה עזרה...

אני מחפשת משהו מיוחד...האמת שאני מחפשת מיאטה, אבל מתחילה להתייאש.

בינתיים, תוך כדי חיפושים, אני נתקלת בכל מיני דברים אחרים לגמרי, והתחלתי קצת להתעניין...

למשל, יש איזו מיני מיינור יפיפיה...אבל אני קצת חוששת להיכנס להוצאות...

וכאן אנחנו מגיעים לתקציב:

האמת, שיש לי תקציב של 60,000 שזה די גבולי בסקלת החלומות...(כגון מיאטה, או כל רודסטר אחרת...)

אני יודעת שזה די מבלבל...אבל כל עיצה תתקבל בברכה!

פורסם

היי ,ברוך הבא לפורום

הייתי ממליץ לך על אלפא רומיאו ספיידר 88' ,אם רודסטרים זה הכיוון שלך זה האוטו שלך

יותר חדשות כמו mgf יכולות גם להיכנס לתקציב ,אפילו כשאני חושב על זה גם אלפא ספיידר מהדגמי 96 יכולות להיכנס לתקציב שלך .

בהצלחה בחיפושים :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כל מה שאמרת נכון.

בדקתי כבר גם mgf vvc, ואלפא ספיידר, עוד לא מצאתי אבל אני מחפשת...(אפילו מ- 88 זה טוב)

בקשר לרובר- אמרו לי להתרחק! הפחידו אותי לאללה, שזה בור ללא תחתית (שאין חלקים, והכל נורא נורא יקר), ואם עוד לא אמרתי- אז אני ממש לא רוטשילד...

בכל מקרה, אשמח לשמוע חוות דעת אחרת על ה- mg, כי אהבתי את האוטו לאללה!

פורסם
כל מה שאמרת נכון.

בדקתי כבר גם mgf vvc, ואלפא ספיידר, עוד לא מצאתי אבל אני מחפשת...(אפילו מ- 88 זה טוב)

בקשר לרובר- אמרו לי להתרחק! הפחידו אותי לאללה, שזה בור ללא תחתית (שאין חלקים, והכל נורא נורא יקר), ואם עוד לא אמרתי- אז אני ממש לא רוטשילד...

בכל מקרה, אשמח לשמוע חוות דעת אחרת על ה- mg, כי אהבתי את האוטו לאללה!

רוניר,

היית בכיוון הנכון, ועכשיו את מתברברת למקומות אחרים, מוצלחים פחות.

את צריכה להגדיר מה הכי חשוב לך. עשית את זה כבר, החלטת על MX5, ועכשיו את נלחצת מנדירותן היחסית.

תמשיכי לחפש, אל תישברי, אל תחפשי חלופות מוצלחות פחות, ובעיקר, אל תתיעצי לגבי חלופות בפורום רכבי אספנות ...

פורסם

כנראה שאתה צודק...

פשוט הייתי צריכה לשמוע את זה.

והסיבה שאני מתייעצת בפורום לרכב אספנות , היא שגיליתי שרק "משוגעים" כאלה מבינים לליבי...

(קחו את זה כמחמאה כמובן....)

פורסם

בשביל מיאטה חדשה את צריכה "סך הכל" עוד 100 אלף שקל.. זה אוטו חמוד יש לאח שלי כזאת ,הבעיה איתה היא שהיא צפופה לאלללה ולא מביאים לארץ את הדגם עם הטורבו..

אם את בקטע של רכבי אספנות את יכולה להביא קארמן גיאה קבריולט פלוס שיפוץ כללי בתקציב שלך

פורסם

לא רוצה מיאטה חדשה...(כלומר, רוצה, אבל לא חולמת אפילו...)

אני מדברת על מיאטה שנת 93-98 וזה בהחלט בתקציב, השאלה רק באיזה מצב היא (או כמה הוא עגום)

פורסם

השאלה שלך באמת מתאימה לפורום הייעוץ ולא לאספנות. גם בשאר חלקי הפורום יש משוגעים לדבר שאולי יוכלו לעזור.

לעניין - מיאטה שנת 95 קשה מאוד למצוא במצב טוב, אני לא בטוח ש-98 נמצאת עדיין בתקציב (המחירון שלהן מאוד גבוה).

רובר MGF היא מכונית מאוד יקרה לתחזוקה, רק לידיעתך. היא גם נדירה מאוד בארץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לא מעט רכבים ישנים עם גג ניפתח, אבל לא נראה לי שאת רוצה להיכנס לזה...

חוץ אולי מכרמן גיה, שהיא חופפת מיכלולים עם החיפושית, הרכבים לא ממש מיועדים לכמות הק"מ של מכונית מודרנית וסביר להניח שללא טיפול מתמיד האוטו יתקלקל...

וזה אומר

1. ללמוד מכונאות
  2. לצאת עם מכונאי (חדור מוטיבציה)

כמו כן, במכוניות ישנות אין את כל "הPינורים" שיש במכוניות חדשות (מזגן, הגה כוח, חלונות חשמליים, מראות חשמיליות וכו')...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ב-60K ש"ח תוכלי לקנות מוסטאנג פתוחה יפה (יש אחת אדומה בלוח קלאסיקאר) או אלפא ספיידר.

בכל מקרה, עדיף למצוא מיאטה מודרנית, היא תהיה הרבה יותר קלה לטיפול, להשגת חלקים וכו'. רק אם באמת את מחפשת משהו מיוחד ולא אכפת לך לסבול טיפה עם רכב ישן יותר אז כדאי ללכת על רכב אספנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רק אם באמת את מחפשת משהו מיוחד ולא אכפת לך לסבול טיפה עם רכב ישן יותר אז כדאי ללכת על רכב אספנות.
:roll: יש לה איביזה טורבו. היא רוצה MX5.

במקום לרכוש רכב בן 10 אתה מציע לה לרכוש רכב בן 30+, עם זמינות חלקים מוטלת בספק, אמינות בקרשים, 0 פינוקים מודרניים, בטיחות לא קיימת, וכל זה רק כי היא נכנסה לפורום הלא נכון ?

תעזרו לה להתמקד. לא להתברבר.

תמשיכי לחפש MX5.

את כולה בעניין החיפושים חודש.

כמה זמן היית מחפשת אביר על סוס לבן ?

אז זה אותו דבר כמו האביר, רק בלי הלבן.

פורסם

למרות כל מה שאומרים על MG, אני בדעה אחרת. אני טוען שאם אתה שומר על הרכב, ומטפל בו כמו שצריך, לא תהיה לך בעיה איתו, והראיה לכך, היא 2 חברים שבבעלותם MG כזו [אחת למכירה, כפי שאולי שמת לב] לשניהם לא היו בעיות עם הרכב. מה שכן, חלקי חילוף אכן אין הרבה בארץ, אבל בסופו של דבר מוצאים הכל [אם את מכירה בנאדם או שניים שעוסקים בתחום].

אני גם לא מודע ליכולות הנהיגה שלך, אבל ה-MG יכולה לנשוך נהג לא מיומן, במיוחד בחורף. [לדעתי הMG מסוכנת הרבה יותר מהמיאטה].

אני אישית, הייתי ממליץ לך על מיאטה, אך עם תקציב של 60 אלף ש"ח, אני די בספק אם תמצאי מיאטה במצב טוב. [בגלל המחיר מחירון הגבוה שהיא נמצאת בו]. גם מודל 95 לא נכנס בתקציב שלך.

אגב, אם את טוענת שרוטשילד הוא לא אחד מהמשפחה שלך, אז רצוי שתביני שהחזקת רודסטאר זה לא זול, את צריכה לקחת בחשבון עלויות ביטוח שיחסית גבוהות ותיקונים של הגג, יכולים לעלות הרבה מאוד כסף.

אני לא יודע מהן הדרישות שלך מהרכב, כך שאני לא יודע לתת לך כיוון אחר.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...