Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל איפה אני משיג חלקים בארץ לדבר הזה כמו בקליות אחורה שמשות קדימה אחורה ודלתות צד ימין

???????????

הילמן 1.JPG

vhkni 4.JPG

הילמן 3.JPG

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אופטימיות תמיד חסר...

:wink:

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

המקום הטוב ביותר להשיג חלקים לדגם הזה הוא באירן בו הוא עדיין מיוצר.

עקב מגבלות מובנות הייתי מחפש בפורומים בריטיים המתמחים ברכב.

כמו כן, הייתי עושה מחקר מי נתן שירות וחלפים להילמן בעבר אולי במקרה יש לו מלאי מת, או שהוא יודע

למי עשוי להיות מלאי כזה.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנסה אצל "אלי שיטרית" ברחוב המסגר בת"א, הוא פרק בעבר הרבה רכבים ישנים, ויש לו עוד מלא חלקים ושמשות.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני לא רוצה להיצטייר כאחד שרוצה לרפות את ידיך,אבל לפני שתתחיל את השיפוץ,נסה להשיג את החלפים הדרושים,ובצע הערכת מחיר על עלותו הכוללת של השיפוץ.להשקיע עשרות אלפי שקלים במכונית לא מעניינת במיוחד(וגם לא נדירה או מהנה במיוחד)לא נשמע דבר חכם במיוחד,אלה אם יש לך סנטימנטים מיוחדים למכונית הזו ספציפית...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...