Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני חיפאי ומעוניין לאפסן את הרכב שלי לתקופה של 9 שנים - עד להיותו אספנות ...

ברחוב שלי זה לא כל כך אפשרי - וגם אין מקום אחר שאני חושב עליו שאפשר לאפסן בו רכב לתקופה כזאת

אולי אתם מכירים מקום כלשהו - בחיפה והסביבה ? (אין לי קשרים בקיבוץ כלשהו .. )

תודה תובל .

פורסם

לא מכיר לא בחיפה ולא במקום אחר

אבל אילו הייתי נאמר בעל משק יתכן שהייתי מסכים לאחסנה ארוכה תמורת 500-1000$ לשנה

לאורך 9 שנים זה לפחות 5000$

אתה בטוח שהרכב שווה את ההשקעה??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

זה נראה לי קצת רחוק בשבילך אבל בקיבוץ תר-קציר (על יד הכינרת) יש מקום לאחסון מכוניות ב-450$ לשנה! ואתה יכול לאחסן שם בשקט בלי שיקרה לה כלום (נראה לי שמחיפה זה חצי שעה נסיעה אבל אני לא בטוח)

פורסם

תשקיע 250 שקל, תביא אותה בגרר אליי לזכרון, שים במוסך בבית שלי, נעטוף אותה בגריז ונילונים, וניתן לה לישון כמה שנות חורף נעימות ושקטות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שלום!

תפתח ספר טלפונים או שתתקשר 144, תחפש תחת המילה "חניונים"!

יש די הרבה חניונים כאלה שאתה יכול לאפסן דברים שם, תרים טלפון ואני בטוח שתמצא כמה אפשרויות.

אבל זה עולה די הרבה כסף, אולי תמצא חבר שיוכל לאפסן לך..כמו מר דייהו רייסר!

פורסם
שלום!

אבל זה עולה די הרבה כסף, אולי תמצא חבר שיוכל לאפסן לך..כמו מר דייהו רייסר!

בן דוד...:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מחפש בחיפה או בצפון ... - ואין לי ממש תקציב להוציא 400 דולר כל שנה לצורך אפסון .

אולי יש לכם עוד רעיונות ?

אפשר להתארגן מס אנשים שרוצים לאפסן רכבים - ולעשות הסכם כלשהו עם אחד הקיבוצים (אין להם בעיות של שטח ...) ואולי לקבל מחיר סביר - שנתי .

תודה כפיר .. אבל בדקנו את האופציה (משפחה...) וזה לא כל כך אפשרי .

פורסם
מחפש בחיפה או בצפון ... - ואין לי ממש תקציב להוציא 400 דולר כל שנה לצורך אפסון .

אולי יש לכם עוד רעיונות ?

אפשר להתארגן מס אנשים שרוצים לאפסן רכבים - ולעשות הסכם כלשהו עם אחד הקיבוצים (אין להם בעיות של שטח ...) ואולי לקבל מחיר סביר - שנתי .

תודה כפיר .. אבל בדקנו את האופציה (משפחה...) וזה לא כל כך אפשרי .

אתה מוזמן להרים את הכפפה. אני כבר אומר לך מראש שהשטחים של הקיבוצים מיועדים לחלקלאות ואם אתה מעוניין להפוך חלק אדמה לאזור תעשייתי ולבנות עליו אתה תצטרך לשלם הרבה מאוד כסף.

אני בדקתי בעבר עלויות השכרה של מחסנים, זה מסתכם בעלויות מטורפות. אם תמצא מקום זול, מסודר וחוקי אני אשמח לתת יד ושים את המנטות שלי שם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נגיד שאני משיג מקום (אני קיבוצניק) באופן לא רישמי (אמרתי כבר קיבוצניק) בעלות סימלית .

מה תנאי המינימום שתרצו ממקום כזה ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אפרפו מנטות ראיתי אחת מסתובבת ליד הבית שלי... (הרצליה ) בצבע צהוב מקולף..

חוץ מיזה היא הייתה באחלה מצב ואני מניח שבעל הרכב נוסע עליה ביום יום...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
נגיד שאני משיג מקום (אני קיבוצניק) באופן לא רישמי (אמרתי כבר קיבוצניק) בעלות סימלית .

מה תנאי המינימום שתרצו ממקום כזה ?

יכול להיות שזה יתאים לחלק מהאנשים. לי זה לא מתאים כי במקרה שיתפסו אותך/אותנו אז לא יהיה טוב. מניסיון שלי, בטוח שאחד השכנים צרי העין יתלונן, יבוא פקח ויטען שאנחנו פותחים פה מוסך ללא ללא רישיון ועל אדמה לא חוקית (זה לא מצחיק, קרה לחבר שלי, במקרה שלו הוא הבטיח לפנות את כל הרכבים ועזבו אותו לנפשו אבל תמיד צריך לקחת את התסריט הכי גרוע שיכול להיות).

אל תשכח שהחניה צריכה להיות על רצפה בטון, במחסן מקורה ורצוי עם אוורור (אני מקווה שאתה מבין שלזרוק רכבים בתוך שטח עם גדר וללא גג לא יועיל לאף אחד).

מה המינימום? לכל בנאדם יש יכולות כספיות שונות, אני לדוגמא מוכן לשלם 100-300 ש"ח לחודש אבל בטוח יש פה אנשים שיכולים לשלם גם 1K ש"ח לחודש ...

קובי, אני אשמח לקבל בה"פ את המיקום שבו הרכב בד"כ חונה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש פה אנשים שיכולים לשלם גם 1K ש"ח לחודש ...

ב-1K לחודש תוכל להחנות את המנטה בעזריאלי...

אני לא מאמין שיש כאן משיהו שמשלם 1K לחודש לאחסון הרכב שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...