Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מנטה

DRIVEN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים!כמה הייתם משלמים על אופל מנטה GT שנת 87 יד ראשונה,עם פחות מ120 אלף קילומטר!מנוע 1800 סמ"ק?מייבוא אישי!

כי לדודה שלי יש אחת ואולי היא מוכרת!

פורסם

אוטומט!

ייבוא אישי,מזה הייתה בשימוש בחו"ל?מה פתאום חדשה הייתה בזמנו בניילונים!

כל החיים הייתה בחנייה סגורה ולא נסעה יותר מ2 קילומטר ביום.

צבע לבן!

פורסם

מדובר באופל מנטה B מהצורה האחרונה (נקראת בכמה מקומות גם מנטה C). הבעיה היא שאין בכלל חלקים להשיג בארץ (המנוע הזה לא היה בשום אופל אחרת בשנים האלה). אם הרכב באמת במצב טוב אני הייתי מתחיל מ-10K ש"ח ויורד בהתאם לדרישה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

10 אלף שקל?ויורד בהתאם?אתה מצחיק אותי REDROZE אתה יודע?זאת המכונית היחידה בארץ אני חושב מסוגה היחידה!10 אלף ופחות זה בדיחה!!

פורסם

אני לא מבין אותך DRIVEN.

שאלת, קיבלת תשובה.

לא אוהב?

אל תשאל שאלות שאתה לא רוצה לקבל עליהן תשובות.

רוצה למכור?

תחליט על מחיר ותפרסם ב http://www.classiccars.co.il

הכי טוב.

בהצלחה במכירה :)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ייבוא אישי,מזה הייתה בשימוש בחו"ל?מה פתאום חדשה הייתה בזמנו בניילונים!

ידידי,

איך אומרים- "סמוך על סמוך" יש קומבינות במדינה המוצלחת הזו,

ויש גם יש ייבוא אישי של מכוניות "חדשות מהניילון" כמו גם מכוניות קצת פחות חדשות.

הרבה פעמים המצב אינו ברור ושקוף לחלוטין ברכב שיובא לפני שנים שלא דרך סוכנות רשמית.

אגב, אפילו החוק מתיר יבוא של רכב שכבר ראה כבישים בחו"ל (אם כי תחת הגבלות).

לא שחס וחלילה אני רומז באיזשהו אופן שהאמור נכון לגבי הרכב של דודתך.

השאלה המקורית תמימה לחלוטין.

בהצלחה במכירה.

פורסם
הרכב יובא בזמנו דרך סוכנות ראשית של אופל!חדש!!
בא נסביר לך קצת את העניינים, כדי שתבין, אני אספן מנטות , יש לי 2 A ואיזה 5 B נכון לכרגע...

המנטה שאתה מדבר עליה היא מנטה CC. זאת מנטה 1.8 ליטר עם דלת אחורית גדולה (החלון מתרומם עם הדלת), מה שנקרא באנגליה מנטה האצ-בק (להבדיל מהקופה).

הבעיה שלך היא כזאת....

1. כל מי שמבין במנטות, לא יחפש לעולם את הדגם הזה, הוא לא הקלאסי.

2. נפח המנוע פה הוא בעייתי, אין לו חלקים או מנועים חליפיים בארץ.

3. אופל מנטה אינן נסחרות כלל היום ואין להן שום ערך כספי. את המנטה הראשונה שלי( דגם משופר ונדיר שיוצר ע"י אירמשר מנוע 2000 משופר,באדי קיט מקורי וג'אנטים 15 אינצ) קניתי ב 5000 ש"ח. את כל הבאות בטור קניתי ב 1500-3000 ש"ח ואני מדבר על מכוניות נוסעות עם רשיונות ובמצב לא רע לחלוטין. את המכוניות לחלפים קניתי ב 500-1000 ש"ח!

4. לפי כל האמור לעייל , לצערי, אין שום סיבה שהמנטה של דודה שלך תעלה יותר מאשר אודי 80 משנתון מקביל..... לפעמים הנדירות היא דווקא לרעתך,זאת דוגמא קלאסית.

מאחר והמנטה יד ראשונה והקילומטרג' נמוך ואני מאמין שהרכב עם גיר 5 הילוכים, יש סיכוי למכור אותו יחסית מהר...אבל אל תצפה לקבל מיליונים.

עריכה: ראיתי שהאוטו אוטומטי, קח בחשבון שזאת בעיה נוספת כי מי מחפש בדיוק רכב ספורטיבי עם גיר 3 הילוכים אוטומטי?

10 K ומטה כמו שכבר אמרו לך. בזה הרגע אני מציע 6K. אם לא תמצא קונים, אני פה.

בברכה,יניב

נ.ב. יש ברשותי מספר מנטות לחלפים אז אם אני יכול לעזור במשהוא.... בכיף!

נ.ב.נ. האוטו לא יחיד בארץ, יש לפחות 7 כאלה בארץ, כולן האצ-בק, כולן 1800, כולן 87,כולן שחורות, גם של דודה שלך שחורה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תקשיב BAGIRA האופל מנטה של דודה שלי היא לבנה,זה אחד.

ושתיים הבגז' שלה נפתח לבדו ולא עם החלון האחורי!

ושלוש זה אופל מנטה GT בפירוש?ככה כתוב על האוטו וגם ברשיונות!

וארבע היא מייבוא אישי!ואני לא ראיתי כמותה בכל הארץ!

פורסם

ידידי היקר, למה אתה מתעצבן?

1. אם היא לבנה, אז היא לבנה. כאילו שהעלבתי אותה כשאמרתי שהיא שחורה:-)

2.רק הבגז'? בדגם CC 1800? זה מעניין, לא מכיר כזאת חיה אבל מאחר ומדובר ביבבוא אישי מוסדר (של ליאו גולדברג) וביד ראשונה אז כנראה שיש כזאת חיה.

3. דגם CC הוא הדגם שמעיד על השנתון והצורה, היא יכולה להיות GT ואף אחד לא אמר שהיא לא.

4. אם היא דגם "רגיל" ולא האטצ-בק, אז מה בדיוק לא ראית בארץ? יש מאות כאלה.

דרך אגב, שנת 87,לבנה,1800.....הדודה במקרה מנתניה? כי אני מכיר כזאת מנתניה.

דרך אגב, כל דיגמי ה 1800 נקראים GT, זה לא שיש בה משהוא שקשור ל GRAND TOURISMO.

90 כ"ס ב 5400 סל"ד על רכב מעל טון זה בקושי רכב זריז, ושלא יהיו טעויות, אני מת על הרכבים האלה אבל אני רק מנסה לנפץ לך קצת את האשליות, בוכטות לא תביאו על האוטו הזה.

שים לב מה אומר מועדון מנטה אנגליה על הדגם שלך:

1.8S GTJ Manta

The 1.8S GTJ was the base model for the revitalised range. It featured the new 1.8 litre OHC engine with a basic level of trim. This model was only available for 12 months, after which time it was supersceeded by the standard 1.8S GT

1.8S GT Manta

The Base level model as from 1982. It had a slightly better level of trim than the previous GTJ model and again was powered by the new GM 1.8L OHC engine. It gave the Manta a respectable level of performance and good fuel economy

Manta Berlinetta (1981 onwards)

Following on from previous Opel ranges, the New facelifted Manta also sported the Berlinetta name. Once again it was the extra comfort model with better soundproofing and more luxuirous trim as standard.

Manta GT/E

The fuel injected GT/E become the model that most people associate with the Manta. It was a very well appointed model, the 2.0 litre engine gave superb performance and the stylish Recaro Interior that was introduced for this model gave the car an even sportier feel. Offered in 2 body styles and many colours, this model was very well received by the public.

Manta GT/E Exclusive

The GT/E Exclusive was the final incarnation of the Opel Manta. It was initially made as a special edition model by Irmscher, the Opel owned Styling and Tuning company. This model featured specially moulded Twin Headlamps, (the first car to sport such items) and a rear spoiler on the coupe, derived from the Manta 400 rally car. All the modifications were cosmetic, but it gave the final years of Manta production a new lease of life.

בברכה,יניב

פורסם

רק כדי שנהיה סגורים על העניין, האוטו של הדודה נראה ככה?:

manta.jpg

manta1.jpg

מנטה.jpg

פורסם

קודם כל לפני שאנחנו ממשיכים את הויכוח הזה אני רוצה לראות תמונות, משהו פה מסריח מאוד.

יניב, אני כבר ראיתי מנטה B (אדומה עם גג סקאי שחור) שרשום ברישיונות שנת 72, כאשר דברתי עם הבעלים ואמרתי לו שזה לא ייתכן כי המנטה B נמכרה רק מ-76 הוא אמר לי "הרכב הזה יבוא אישי". כנראה מדובר במנטה עם רישיונות מקומבנים ...

DRIVEN, עם כל הכבוד, לפני שאתה תוקף כדאי שתדע לפני מי אתה עומד. אני ויניב מחזיקים בלפחות 20% מהמנטות שיש כיום בארץ. אני לא מנסה להשוויץ או משהו אבל אם יש מישהו שיש לו ניסיון בקניית מנטה זה יניב או אני. עכשיו אתה בא לפה, ללא שום ניסיון קניה של מנטה ואומר שאני מצחיק אותך. אני מקווה שהבנת את האבסורד ...

ד"א, המילה שלי לא קובעת שום דבר. אתה מוזמן להזמין שמאי שהוא יוכל לתת הערכה יפה לרכב שלך ואז לנסות למכור את הרכב שלך. בכל מקרה, אני אשמח לשמוע בסופו של דבר כמה מכרת אותה (ומקווה בשבילך שזה יהיה מעל 10K ש"ח) ...

סיפורים יש לי מפה ועד עזה. את אלמוג עם הקליברה אתה בטוח מכיר. אם לא אז יש לו קליברה 94 יבוא אישי מנוע 2500 סמ"ק (זהה למנוע שבאומגה) ידנית (יחידה בארץ, יש עוד מספר קליברות בודדות 2000 סמ"ק אוטומט). שמאי העריך את הרכב איפשהו באיזור ה-90K ש"ח, לא מזמן חבר מועדון אופל קנה אותה. אני לא רוצה לפרסם פה את הסכום אבל אלמוג לא קבל אפילו שליש מהסכום שקבע השמאי ...

ושלא תבין אותי לא נכון, מדובר בקליברה הכי ספורטיבית שיש, ריפודי עור, מושבי ריקרו וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ולמה שלא יהיו לו חלקים?המנוע שלו הוא 1.8 זהה לחלוטין לזה ששימש את הרקורד והאומגה(קרבורטור)והגיר,אם הוא אוטומטי,הוא TH 125 כמו שהיה באסקונה או בקדט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...