Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קראתי בפורום שלעלות הייבוא מאיטליה יש להוסיף 130% מהערך שהשמאי של המכס העריך.

אשמח לשמוע האם מישהו כבר ייבא פיאט 500 מאיטליה ויוכל לספר איך היה.

לפני שנים אחדות ביקרתי ברומא. היא פשוט מפוצצת בפיאט 500 ובמיני מיינור.

רק לבחור אחת בדיוק שמתאימה לי ....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אעזור לך להקפיץ....

כנראה שאף אחד לא הביא 500 ביבוא אישי.

דע כי עלות הרכב הסופית תעמוד על לא פחות מ 22000 ש"ח והרבה יותר ריאלי יהיה להתכונן להוצאה בסדר גודל של כ 30000 ש"ח.

יש המון מידע בפורום,ברר במכס (ובמחירון קראוס),ברר עלויות יבוא (הובלה יבשתית וימית),כנס לאתרים כמו EBAY ו AUTO-SCAUT ותתרשם מהמחירים,קח בחשבון מיסי נמל ורישוי ותגיע להחלטה..

אין כמו עבודת הכנה רצינית

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בהרצליה פיתוח ברחוב האחרון שפונה ימינה לפני המרינה (כשמגיעים ממחלף הסירה) עמדה בשבוע שעבר 500 נחמדה עם מספר זר .....

פורסם

מסתובב הרבה באיטליה ומחירי הפיאט 500 בעליה מתמדת ונעים בממוצע בסביבות ה 3000 יורו.

תעשה חשבון של הובלה ו130 אחוז מכס

עם מעונין צור קשר יש אחת במצב מצוין ליד המשרד שבו אני עובד

פורסם
מסתובב הרבה באיטליה ומחירי הפיאט 500 בעליה מתמדת ונעים בממוצע בסביבות ה 3000 יורו.

תעשה חשבון של הובלה ו130 אחוז מכס

עם מעונין צור קשר יש אחת במצב מצוין ליד המשרד שבו אני עובד

אני לא חייב לקנות באירופה. אשמח לקנות אחת מישראל - רק שתהיה במחיר ריאלי.

המחירים שאני מכיר באיטליה מדברים על 800 יורו לרכב במצב 4.

• תוכן חדש...