Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור ושאלה בקשר לאופל GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר במצוד אחר כמה אופל GT. משמועות מוצלבות הגענו למסקנה על לפחות לאיזה 4-5 יחידות שזרוקות לאנשים בגרז' (שאנחנו לא יודעים עליהן, כי יש בטח עוד איזה 5-7 שאנחנו כן יודעים עליהן ואנחנו לא מדברים על הנוסעות שכולנו מכירים).

תוך כדי "מרדף" אחרי אחת מדרום הארץ (לא ערד :wink: ) הגענו בסופו של דבר לגבר מבוגר (50-60) שהאוטו ברשותו כבר 18 שנים וללא טסט או תנועה כל שהיא 5 שנים.

האוטו שלם לחלוטין, כל הכפתורים כל הפסי קישוט. הכל מכל בכל, שנת 70 צבע אדום, הצלחנו אפילו להתניע ולצאת לסיבוב קטן בשכונה ואני אומר "חביב, תשמע, המנוע גמור לחלוטין, האוטו לא סוחב "

אבל מה יש לצפות ממנוע שלא היה מותנע 5 שנים?

טוב, חזרנו מהסיבוב הקצר ביקשנו רשיונות כדי לבדוק מספרי שילדה ומנוע, הכל תואם ופתאום שוק חיינו...

נפח מנוע - 1100 סמ"ק !!! גרסת ה 60 כ"ס.

באסה נוראית כי המנוע פשוט קטן מדי על האוטו.

ולשאלה - האם הגירסה הזאת נחשבת יותר "נדירה ויוקרתית" (לאור זאת שבשנת 70 יוצר רק 38 יחידות של GT 1100 לעומת 24000 יחידות מה 1900)או שזה פשוט כמו שנראה... האחות הקטנה,הטיפשה,הזולה והחלשה של ה 1900?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין מה היתלבטות שלך, אני הייתי קונה את האוטו הזה גם אם היה לו מנוע 50 סמ"ק של אופנוע,

מה זה משנה הנדירות של הדגם אם הוא מדהים היופי שלו, ואם המנוע קטן אז תמיד אפשר להשתיל מנוע גדול יותר.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כמובן שזו פונקציה של מחיר הקניה , אבל דעתי באופן עקרוני - לקנות

לא ממש חשוב נפח המנוע היות ובדגם הזה יש מנועים גדולים יותר כך שאין

בעיה של אישו הרכבת מנוע בצורה מסודרת בנפח 1600 , 1900 .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אפשר תמונות אם יש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יניב, תחשוב על המנטה B שלך, עכשיו תחשוב על המנטה B שלך עם מנוע 1200/1300 סמ"ק, מה יותר יוקרתי?

אני גם מחזיק במנטה 1200 סמ"ק כאשר הגרסא המבוססת היא ה-1600 סמ"ק והחזקה היא 1900 סמ"ק. למרות שהגרסא שלי נמכרה במספרים יחסית קטנים (נמכרה בעיקר בגרמניה, טיפה באירופה, אין לי מושג איך היא יובאה לארץ, לא נמכרה באנגליה או ארה"ב) היא לא שווה יותר מהגרסאות ההמוניות ...

בכל זאת, אם אתה יורד ממנה, אני אשמח לקבל את הטלפון של הבעלים, אתה יודע שאצלי היא תקבל בית חם ואוהב (ולי ממש לא אכפת האם מדובר בגרסאת ה-1100 סמ"ק או 1900 סמ"ק, בגלל זה אני גם לוקח מנטות עם כל סוגי המנועים, אני לא אגע בה רק במקרה ויש לה גיר אוטומט) ...

אה, יניב, מצאתי עוד GT פה "ליד הבית" בקרית אונו. הוא חבר טרי במועדון אופל והרכב אצלו גם 20 שנה (טסט אחרון לפני 3 שנים), גם היא עומדת אצלו במחסן. תגיד יש מצב שאנחנו מדברים על אותו בחור? לי הוא אמר שבחיים הוא לא ימכור (ושהוא מקווה באפריל להעביר אותה טסט לקראת חגיגות השנה למועדון אופל) ...

איך קוראים לבעלים? חיים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבעיה שהוא דורש עשרת אלפים דולר.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

1. זה לא ה GT מקרית אונו.

2. הוא דורש 30K. יקר אבל סביר/סביל.

3. השאלה פה רק מסיבה אחת, זה לא אוטו לקומבינות והשתלות. אם זה בא עם 1100 ככה זה ישאר.

מנסיון שלי, קדט 1100 של אותם שנתונים בקושי זזה, מנטה של אותם שנתונים עם מנוע 1200 זזה, אבל לא הרבה יותר טוב.

GT עם המראה שלה, עם מנוע 1100 זה ללא ספק מבאס, אבל.... באין ביער ציפור שיר..... גם GT 1100 זה למבורגיני:-P .

4. עניין הרכישה עוד לא סופי, אם אנחנו נוותר עליו, אתם תהיו הראשונים לדעת.

5. לא עניתם לי על עניין המחיר. 1100 אמורה להיות האחות החורגת והמכוערת או משהוא שבדיעבד, נהפך לנדיר ומיוחד.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם סקרנות - מעניין כמה עולה לרכוש בגרמניה GT, עם מנוע 1100 או 1900.

לפני שקובעים חד משמעית אם מחיר הוא שווה, כדאי לבדוק כמה תעלה האופציה של ייבוא כולל המיסים וההובלה. אם מדובר בסכום שהוא לא גבוה משמעותית, אז טיול עם האשה לגרמניה, נהיגה על הרכב לאיטליה ומשם אוניה לארץ יכול להיות חוויה של פעם בחיים. שלא לדבר על כך שבגרמניה בטח יש מצאי גבוה הרבה יותר כך שאפשר לבחור אקזמפלר נוסע ותקין שטופל במוסך מתאים.

פורסם

האמת שלא שמעתי על GT עם מנוע 110 .

האם זה מנוע זהה לקדט ? בלוק כמו ה - 1200 ?

אם כך הדבר לעיניין הנדירות לא הייתי מחשיב את זה כנדיר ו , או בעל

ערך יותר מהרגיל . נהפוך הוא . אבל מלחתחילה המחיר קניה יקר כך

שזה מותיר אותך מראש עם רכב ששוביו (בקניה ) יקר .

לגבי החלפת מנוע ל 1600 , 1900 , לדעתי גם הפרונט שונה .

זה כמו במנטה 1200 ומנטה 1600 , הפרונט שונה ולא ניתן להחליף מנוע

של 1600 ברכב שבמקור 1200 .

כך , שהכי הרבה שיהיה ניתן לעשות עם הרכב הזה הוא להחליף מנוע

ל - S 1200 שהוא חזק יותר ומורגש , מהמנוע 1100 הקטן והחלש .

ומבחינת הבלוק , אותו גודל פיזי וזהה לחלוטין .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תגיד לו שב-30 אלף שישאיר את הרכב אצלו. תסביר לו גם על כל המנטה B שנגרטו בגלל שהבעלים חשבו שיש להם יין ביד (שמשתבח עם השנים).

יניב, תקרא שוב את התגובה שלי, עשיתי השוואה בין המנטה 1200 ל-GT 1100 שזה בדיוק אותו הדבר ...

דרור העלה פה נקודה חשובה, אכן ניתן להגדיל ל-1200 סמ"ק ואפילו להוסיף הצתה אלקטרונית (למנטה האדומה הקריות יש מנוע 1200 סמ"ק עם הצתה אלקטרונית) שתתן לך עוד כמה כ"ס.

שוב, אני לא הייתי עושה את זה (וגם לא עשיתי את זה במנטה שלי) כי זה לא רכב לשיפורים אלא רכב אספנות. אבל אתה, שרוצה לשפר אפילו דייהטסו, תוכל לעשות את זה.

לפחות התיאוריה שלי ממשיכה, לא תמצא בחיים בארץ GT במחיר הגיוני. עוד כמה שנים אני פשוט אייבא אחת מארה"ב ...

מצטער אבל על רכב שיש השקעה של לפחות 30K ש"ח לא משלמים 30K ש"ח ...

פורסם

לפני עשר שנים מכרתי אופל גי טי ,אפשר לראות אותו בספר העשור של מועדון החמש.

עד היום אני מצטער על הצעד הטיפשי הזה,מעניין איפה הוא היום.

גם אני חושב שיבוא מגרמניה זו הדרך הכי הגיונית,מישהוא עשה חישוב עלויות?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

רק לקחת בחשבון שאדם מעל 185 ס"מ פשוט לא יוכל לנהוג ברכב

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בהנחה שתמצא אופל GT בגרמניה במצב סביר מאד בכ-3-4 K יורו

והיא תקבל בארץ מחירון 5(1000$)

המחיר שלה בארץ יהיה כ-25-35 K ש"ח.

לדעתי שווה לייבא!

למשל:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9858&item=4537272793&rd=1

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
בהנחה שתמצא אופל GT בגרמניה במצב סביר מאד בכ-3-4 K יורו

והיא תקבל בארץ מחירון 5(1000$)

המחיר שלה בארץ יהיה כ-25-35 K ש"ח.

לדעתי שווה לייבא!

למשל:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9858&item=4537272793&rd=1

ג.

בדיוק החישוב שאני עשיתי. יוצא בין 30-40 אלף ש"ח ל-GT עד מצב 4. פה בארץ רוצים 50K ש"ח על רכב במצב פחות מ-5 שלא נסע הרבה שנים.

• תוכן חדש...