Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתחיל שיפוץ בשברולט סברבן 78.

לרכב יש בעיות פחחות רציניות (ראו תמונות).

השאלה היא איפו אני יכול להשיג חומר על איך משפצים, והיכן ניתן לקנות חומרים באזור הצפון (אני גר ליד עפולה)

תודה רבה מראש

ירון

חלודה.JPG

צד שמאל.JPG

אחורי.JPG

פורסם

רק תגיד מה הבעיה ואני אגיד לך לאן לפנות.

אני גר באזור וייצא לי להכיר בדיוק מי בסדר ומי לא בחור בקצה הסרגל.

** קורטינה XL 1973

** טראנו 2002

** BMX

פורסם

הבעיה העיקרית שלי כרגע היא פחחות כמו שראית לרכב יש המון חורי חלודה אני לא מעוניין לבצע ברכב תיקון לרמה מושלמת נכון להיום, אבל כן טיפול משמר שהמצב לא יהיה יותר גרוע.

פורסם

טיפול משמר למה, לחורים? :wink: (ברוח טובה כן?... תמיד צריך הבהרות בפורום הזה כדי שלא יתעצבנו)

שמע, פשוט תמשיך לסוע ככה ובבוא הזמן תשפץ כמו שצריך. המצב הזה דורש פירוק של כל הרכב ותיקונים מאסיביים. אני בטוח שהמפלצת תחזיק מעמד עד אז. מקסימום תשים ממיר חלודה. אם תתחיל עכשיו להוריד את כל השכבות לבדוק מה יש מתחת לא תסיים...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
טיפול משמר למה, לחורים? :wink: (ברוח טובה כן?... תמיד צריך הבהרות בפורום הזה כדי שלא יתעצבנו)

שמע, פשוט תמשיך לסוע ככה ובבוא הזמן תשפץ כמו שצריך. המצב הזה דורש פירוק של כל הרכב ותיקונים מאסיביים. אני בטוח שהמפלצת תחזיק מעמד עד אז. מקסימום תשים ממיר חלודה. אם תתחיל עכשיו להוריד את כל השכבות לבדוק מה יש מתחת לא תסיים...

:mm_yeah: מסכים, אם כבר מתחילים בשיפוץ, אז עד הסוף, אחרת לא שווה כלום, מניסיון! מקסימום, תשפשף קצת את מה שאתה יכול, ושים ממיר חלודה וצבע המרייט, אם לא ממש אכפת לך מראה החיצוני. רק שתדע, שללא ריתוכים רציניים, הרבה זה לא יחזיק. אבל האוטו יסע ככה עוד הרבה זמן, לדעתי...

חלודה... צרה של האמריקאיות המפלצות...:?:bigcry: באסה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...