Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא מיני מי לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמאסתי מרכבי הנוכחי (ג'אסטי) עד כדי גועל, ולאחר ששקלתי את העניין לגופו מס' פעמים, החלטתי למכור את הרכב לטובת מיני מיינור.

כיוון שבעוד כ-3 חודשיים איני אהיה אזרח יותר, הג'אסטי כל כך הנראה תימכר לפני הגיוס.

כאן נכנסת המיני לסיפור, אני שוקל לרכוש מיני בתקציב של עד כ-10 אלף ש"ח, אחת עם שילדה נקיה, מצב מכני סביר שזקוקה לשיפוץ קל עד בינוני.

את כל השיפוץ אני מתכוון לעשות בעצמי יחד עם ספר הינס מיהמן, ובמקרה הצורך קרובי משפחה מנוסים.

כל הנראה אני עומד להתגייס לקרבי, משמע שאני יהיה בבית פעם בשבועיים שזה יהיה הזמן היחיד שאוכל להקדיש למיני.

המשכורת הצבאית תיהיה מקור ההכנסה היחיד, אם כי במקרה הצורך אני מאמין כי אדאג גם להכנסה

צדדית.

הכוונה היא ללמוד מהמיני את פלאי המכונאות, להנות ממנה בזמן שאני לא בצבא, אך לא בהכרח להחזיר אותה למצבה המקורי.

כיוון שלא הצלחתי להגיע להחלטה בעצמי בנוגע לנושא, וכל שאר האנשים ששאלתי שללו אותו, וכיוון שאני לא מצליח לנטוש את הנושא, אני זקוק לעזרתכם בנוגע להחלטה.

האם אני יעמוד בפרוייקט מבחינה כספית? האם הפרויקט בכלל יתקדם כאשר אוכל להקדיש לו זמן פעם בשבועיים?

פורסם

תשמע לאחד שעושה את זה כרגע, רק שאני חוזר פעם בשבוע (אחרי צבא)

תמיד יהיו לך עוד ועוד דברים לתקן ולשפר (כואב בכיס).

ותמיד גם תרצה לצאת לבלות, דבר שלא ישאיר לך הרבה זמן לעבוד עליו.

** קורטינה XL 1973

** טראנו 2002

** BMX

פורסם

אם אני כבר מחליט ללכת על זה אני לא רוצה להתפשר, בהחלט לא על פיאסטה ואני רוצה ללכת אחרי הלב- מיני.

פורסם

אם תחזור הביתה פעם בשבועיים, הייתי מציע לך לנצל את הזמן למנוחה ולבילויים.

אם תיפול בשריון/תותחנים וכו', אני מניח שהדבר האחרון שיתחשק לך זה לגרז ולטפל"ש גם באזרחי....

בקיצור - דחה את נושא המיני לאחרי הצבא......

בברכה,

גלעד

פורסם

הבעיה הגדולה ביותר היום עם מיני היא חלקים, מאחר ואוטו מיני הודיעו שהם מפסיקים להתעסק עם חלפים של מיני ומאחר והם היו היחידים שייבאו, זאת בעיה.

נשארת עם מלאי חלפים מפירוק שהולך ונעלם וגם הוא לא תמיד מספק. חלק פשוט כמו ברז רדיאטור חימום (של תא הנוסעים) שסובל באופן קבוע מקורוזיה ונזילות, יכול להשבית לך את הרכב לאיזה שבוע עם שיגיע חלק חדש מחול, כנ"ל לגבי חלקים רבים אחרים(אעפ"י שאפשר במקרה הספציפי הזה לעשות מעקף, אבל זאת רק דוגמא).

לא שזה מונע מישהוא מאיתנו מלשפץ מיני או לרצות, אבל בקונסטלציה הנוכחית שלך, פיאסטה או איזה סובארו ישנה נשמע הרבה יותר מתאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אותן בעיות הן אלו שמונעות ממני לקבל החלטה.

אני לא רוצה להעביר 3 שנים בחיי ללא רכב שיחכה לי שאגיע, רכב שאוכל לטפל וללמוד ממנו.

כיוון שלהורי אין רכב, ברגע שהג'אסטי תימכר אהיה נטול גלגלים במשך 3 שנים.

בתקציב כמו שלי שום אוטו אחר לא ממש מעניין אותי, אולי מלבד החיפושית אך אני לא מוכן לוותר כל כך מהר על המיני. אני מבין את בעיית החלפים שממנה סובלת המיני, אך כיוון שאני לא מתכוון לשמור על מקוריות מלאה (חלקים זהים לשנתון הרכב), האם אותה בעיה תיהיה עדיין חמורה?

פורסם

ובנוגע לחיפושית, האם גם לה יש בעיית חלפים?

האם גם היא תמצה את מירב ההנאה שאוכל להפיק מאותו תקציב שברשותי ובנוסף אוכל לבצע את רוב הטיפולים בעצמי למרות שאני לא בעל ניסיון רב בנושא?

פורסם

תשמע ידידי היקר, אין רכב יותר זול לתחזוקה מהג'אסטי.

וכן, גם אני מאסתי בג'אסטי, אבל החלטתי שאין לי את הרצון לשלם דלק טיפולים וביטוחים יקרים על רכב אחר, ונשארתי עם הג'אסטי, כאשר הרכב מטופל, הוא רכב של 0 הוצאות ותקלות.

אם כ"כ נמאס לך, תמיד אפשר לעשות לה שינוים קלים כמו שראית שאני עשיתי, תאמין לי, זה מרגיש שונה !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ובנוגע לחיפושית, האם גם לה יש בעיית חלפים?

האם גם היא תמצה את מירב ההנאה שאוכל להפיק מאותו תקציב שברשותי ובנוסף אוכל לבצע את רוב הטיפולים בעצמי למרות שאני לא בעל ניסיון רב בנושא?

בתקציב של 10 K אתה בקושי קונה מיני, המחירים מטורפים וללא כל סיבה.

באותו תקציב אתה קונה אכלה חיפושית ב 7 K ועוד 3 חיפושיות בלי טסט (1K כ"א) לחלקים.

אני בטוח שזה עונה לך על השאלה...

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...