Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באירוע שאמור להתקיים ביום רביעי ה30 למרץ

כמה כלי רכב אתם מעריכים שיגיעו לפי מידע משנים קודמות?

ואיפה זה בדיוק מתקיים? בחוץ או בפנים, וכמה תאורה יש כי אני מתכנן לצלם

תודה

פורסם

זה לא אמור להיות מפגש עם מכוניות. מדובר באסיפה השנתית של מועדון החמש - אישור הדו"ח השנתי, בחירת ועד חדש וכו'.

האירוע מתקיים באולם סגור, ורוב החברה מגיעים ישר מהעבודה עם המכוניות ה"משעממות" שלהם.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
כל חבריי מועדון החמש יכולים להגיע?

לירון

בוודאי, הרי זאת אסיפה כללית - ומי שמגיע - משפיע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה לא אמור להיות מפגש עם מכוניות. מדובר באסיפה השנתית של מועדון החמש - אישור הדו"ח השנתי, בחירת ועד חדש וכו'.

האירוע מתקיים באולם סגור, ורוב החברה מגיעים ישר מהעבודה עם המכוניות ה"משעממות" שלהם.

בברכה,

קובי

איזו באסה

חשבתי שזה מפגש גדול

אבל לא נורא, תודה בכל מקרה

פורסם
כל חבריי מועדון החמש יכולים להגיע?

לירון

כל חבר יכול לבוא, לשמוע, ללמוד על המועדון פרטים שבדרך כלל לא עוסקים בהם (קובי פירט),

אך בכדי שיוכל להצביע בבחירות צריך ותק מסויים כחבר מועדון, נדמה לי שמדובר בוותק של חצי שנה.

עכ"פ כדאי להגיע.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
כל חבר יכול לבוא, לשמוע, ללמוד על המועדון פרטים שבדרך כלל לא עוסקים בהם (קובי פירט),

אך בכדי שיוכל להצביע בבחירות צריך ותק מסויים כחבר מועדון, נדמה לי שמדובר בוותק של חצי שנה.

עכ"פ כדאי להגיע.

אבי.

אבי אכן צדקת, חבר מעל גיל 18 וחצי שנה בעמותה יכול להצביע ולהשפיע ולכן לירון יקירי קצת סבלנות וגם זה יבוא, להתראות באסיפה

אירית

פורסם

שלום לכולם

אני חבר חדש במועדון ורציתי לדעת איפה בגבעתיים נמצא אורט טכניקום .

תודה

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם
שלום לכולם

אני חבר חדש במועדון ורציתי לדעת איפה בגבעתיים נמצא אורט טכניקום .

תודה

אבי שלום

קודם כל יש שרשור בנושא ואם תסתכל דרומה יותר הוא נקרא תזכורת לאסיפה הכללית, בכל מקרה זה ברחוב גולומב 15 בגבעתיים והכניסה אליו מרחוב הכנסת, אני מציעה שתעדכן את רותם מזכירת המועדון בכתובת הדוא"ל שלך על מנת שתקבל עידכונים ישירות לכתובת בכל הנוגע לענייני המועדון

אירית

• תוכן חדש...