Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכולם!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום הזה השם שלי הוא תומר (כמו בניק) ואני בן 14 אז אל תחשבו שיש לי מכונית אבל יום אחד ראיתי כתבה על מועדון החמש וממש אהבתי

אז מישהו מוכן לעזור לי ולהסביר לי קצת יותר ממה שאני יודע על מכוניות (ותאמינו לי חוץ משמות של מכוניות אני לא יודע הרבה)

אז מישהו מוכן לאחל לי בהצלחה

נ.ב

המכונית שאני הכי אוהב Chevrolet Monte Carlo שנת 72!!!

פורסם

היי תומר וברוך הבא!!!

מי שאוהב את השריריות האלה הוא ליאור ברוך שמפעיל אתר שלם על ענתיקות

www.classicar.co.il

בידידות

בני הספל

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום אני חדש בפורום הזה השם שלי הוא תומר (כמו בניק) ואני בן 14 אז אל תחשבו שיש לי מכונית אבל יום אחד ראיתי כתבה על מועדון החמש וממש אהבתי

אז מישהו מוכן לעזור לי ולהסביר לי קצת יותר ממה שאני יודע על מכוניות (ותאמינו לי חוץ משמות של מכוניות אני לא יודע הרבה)

אז מישהו מוכן לאחל לי בהצלחה

נ.ב

המכונית שאני הכי אוהב Chevrolet Monte Carlo שנת 72!!!

היי לך!!!

דבר ראשון ברוך הבא...

אתה מוזמן לקרוא כאן את התגובות של האנשים ולאט לאט "להיכנס לעניינים"...

קרא את חוקי הפורום וכבד אותם, וחייך כאן יראו טוב מאוד!!!

אגב, תתחדש על הסימלון...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...