Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי 80 עד 1986 וגולף דור ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל מתוך סקרנות כיוון שתמיד הייתה לי ולאבי אהבה למכוניות גרמניות והוא כמעט הזמין כזאת חדשה מהחברה ב83 .

חוץ מזה היו לנו גולף 1100 76 וטרנספורטר 82 שניהם היו יד 1 ואת הטרנספורטר דאבל קבינה ראיתי נוסע עד לפני שנה שנתיים.

למה אנשים משביתים וזורקים את האאודי 80 מהדגמים האלה? הכוונה לדגם 77-86 שזה הדגם המרובע עם מנוע 1600 בדרך כלל ולצערי רובן היו אוטומטיות ולא ידניות בארץ.

פעם היו המון מהדגם שלפני מתיחת הפנים ב85 ונותרו ממש בודדות.

העיצוב הזה היה ממש קלאסי לדעתי ויותר יפה מהצורה המנופחת של 87 שגם הייתה עגלה עם מנוע ה1600 בארץ.

הדגם הראשון של האאודי 80 73-76 לא היה יפה כלכך לדעתי.

אותו דבר אני לא מבין לגבי הגולף דור 1 74-83 -לא נשארו כאלה בארץ כמעט למרות שזה היה רכב נפוץ מאוד פעם וכמו האאודי 80 מאוד אהבו אותו.

הגולף 1100 לא הייתה מוצלחת ואכלה הרבה שמן אבל ה1300 וה1500 אוטומטי היו טובות ואפילו היה בחלקן מזגן מהתקנה מקומית.

בצורה הזאת יוצרה הגולף קבריולט עד שנת 92 אם אני לא טועה.

פורסם

למה סבתא של אמא שלי ניפטרה?היא היתה אשה נהדרת...אורך חיים של מכונית נע סביב 20-25 שנה,וככל שמיקדמות השנים,עך כדאיות שיפוץ מכללים ראשיים הולכת ופוחתת.בנוסף,חלק לא מבוטל מהאאודי הללו נימכר לבני דודינו בשטחים,שימשיכו לנסוע בהן עוד שנים ארוכות.רוב האודי 80 נימכרו דווקא בגירסת ה 1.3 שהתאימה למדיניות המיסוי של אותם שנים(מיסוי ארידור)עם גיר 3+E,שנבע מהאובססיה של היצרנים באותם שנים להשיג נתוני צריכת דלק טובים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למה סבתא של אמא שלי ניפטרה?היא היתה אשה נהדרת...אורך חיים של מכונית נע סביב 20-25 שנה,וככל שמיקדמות השנים,עך כדאיות שיפוץ מכללים ראשיים הולכת ופוחתת.בנוסף,חלק לא מבוטל מהאאודי הללו נימכר לבני דודינו בשטחים,שימשיכו לנסוע בהן עוד שנים ארוכות.רוב האודי 80 נימכרו דווקא בגירסת ה 1.3 שהתאימה למדיניות המיסוי של אותם שנים(מיסוי ארידור)עם גיר 3+E,שנבע מהאובססיה של היצרנים באותם שנים להשיג נתוני צריכת דלק טובים.

זכורתני, ועודני נער צעיר, אך זה קיבלתי את הרישיון, והאוטו בבית היה ג'טה 1.3 עם 4 הילוכים ותמיד הייתי מתחרה בפתיחות (לא יאמן הא?...) עם החברים שלי בעלי האאודי עם הגיר 3+E, ומנצח. פשוט הייתי אגרסיבי יותר...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

הג'טה,שהיתה גולף עם תא מטען,היתה קלה בהרבה מהאודי,ולמרות שהיה להן אותו מנוע,הגיר בג'טה היה "נורמלי",והתאוצה שלה היתה טובה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במשך 14 שנים, מ1979 ועד 1993 הרכב היחיד שלנו היה אאודי 80, עם מנוע 1300 בצבע תכלת "פלורידה בלאו" של בני דודינו.

יש לי הרבה זכרונות נעימים מהרכב הזה, שהיה כמובן הרכב הראשון בו הוסעתי , נהגתי ועשיתי עוד כל מיני דברים... מרווח פנימי מצויין, איכות בנייה מעולה וביצועים מחפירים :)

למרות שאבא שלי מאמין רק בתחזוקת שבר, האוטו החזיק מעמד יפה מאד ונמכר לבחור ערבי מלוד, שם הוא עדיין נוסע במלא הכוח, עטוי בשלל סטיקרים, ספויילרים ונצנצים. אם אתם רואים את 522-860, זה הסיפור שלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...