Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רותי (אשתי), הוזמנה לכנס באתונה. כנראה שהתנהגתי יפה, כי היא החליטה לקחת אותי איתה. בעוד שהיא נהנתה בכנס, ויתר בני הזוג טיילו למקומות כמו האקרופוליס או המוזיאון הביזאנטי, אני נאלצתי לעזוב את הסוויטה במלון דיבאני (חמישה כוכבים) לכתת את רגלי ברחובות אתונה אחרי דברים כמו חלפים לאסקורט ולוחיות רישוי. מה אומר? קשה.

אתונה מאוד התפתחה מהפעם האחרונה בה ביקרנו ב 1998. אז נראה היה שכרתה ברית ערים תאומות עם עזה. היום הכל נקי ומצוחצח, המטרו החדש עובד להפליא, ואפילו האתונאים הפכו חביבים ואדיבים. גם המחירים הפכו לצערי להיות נקובים ביורו אם כי לא ברמות של שאר אירופה. אחד הדברים המענינים, הוא כמות רכבי האספנות שנוסעים שם על הכבישים כרכב יומיומי. רכבים לא מטופחים אך גם לא גרוטאות - סתם רכב שממשיך לשרת את בעליו. צילמתי כמה דוגמאות:

זאת 126 קבריולט. אני לא יודע אם באה כך במקור, אבל התוצאה חמודה מאוד:

126.jpg

אם 126 זה לא טוב, יש גם 127:

127.jpg

וגם מאחור:

127amicoback.jpg

ו 404 אחד:

one404.jpg

ועוד אחד:

two404.jpg

ועוד אחד:

three404.jpg

זהו אליאס ג'יאנופולוס. אצלו רכשתי 8 לוחיות רישוי יווניות מסוגים שונים. עוד אחת מצאתי בשוק הפשפשים כך שחזרתי ברכוש גדול.

plates.jpg

מי שמחפש חלפים משומשים למכונית, מגיע לרחוב Frantzi . רחוב ארוך וכולו כמעט חנויות קטנות עם חלפים לרכבים ישנים. אני יצאתי משם עם סט בקליטים NOS לאסקורט, אותיות פורד לחזית לאחור, וערמה קטנה של חלקים חדשים לחיפושית. מחיר חלפי החיפושית די דומה למחירים באתרים מארה"ב, רק שיבוא עצמי חוסך משלוח ומכס.

frantsistreet.jpg

מישהו חיפש משהו למיני או MG? יש כאן הכל:

miniheaven.jpg

חוזרים למנוחה קצרה במלון. מה זה החירבה הזאת על הגבעה?

hirbaonhill.jpg

פולביה אחת:

fulviathree.jpg

ועוד אחת:

fulviaone.jpg

למועדון החמש היווני קוראים Philpa. לחברי המועדון יש לוחית מיוחדת עם שם המועדון וציון עובדת היות הרכב אספנות. האודי הזאת היא היחידה שראיתי עם לוחית כזו, ובניגוד להרבה אודי אחרות שמסתובבות שם עם הכבישים, זאת מושלמת:

niceAudi.jpg

philpa.jpg

ליוונים נטיה לקשט בעציצים כל דבר שלא יכול לזוז מהמקום:

twoplants.jpg

רנו 10 עצובה:

renault10.jpg

וולסלי:

wolseley2.jpg

לסיכום, מומלץ.

נמרוד

פורסם

ברוכים החוזרים!!!

נראה כמו גן עדן אמיתי וקרוב לחובבי האיטלקיות מבית פיאט/לנצ'יה,מעניין שדווקא את אלה צילמת יותר,כנראה שבכל זאת יש לך תקנה... :wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לנמרוד היקר:

לא רציתי שהדיון יגמר. בהחלט נראה כמו גן עדן!

מרוב 404 חשבתי שטעית ואולי צילמת את עזה :-P

מחר אני הולך לשדוד בנק וממן לי טיול באתונה עם המון חלפים לפרויקטים עתידים :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

והנה רכב אספנות נוסף, אמנם לא באתונה אלא בעיר פאטרס שבמערב יוון. את הסוסיתא טנדר צילמתי ב 25 ביוני 1997 בדרכי לסקנדינביה עם הסאאב 99 שלי. הגעתי לפאטרס מספר שעות לפני ההפלגה במעבורת לאיטליה ויצאתי עם חבר גרמני שהכרתי על המעבורת מישראל ליוון לקנות פירות וירקות. את הסוסיתא מצאתי ליד הירקן אצלו מילאתי את תא המטען של הסאאב באבטיחים.

שימו לב ל:

1. סמלי אוטוקארס עגולים בעברית על הכנפיים הקדמיות.

2. הארגז הוארך בכ 25 ס"מ.

3. ברשיון הרכב הנמצא על השמשה הקדמית מצויין השם "טריומף" כיצרן הרכב או המנוע.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

נימרוד תודה על התמונות המדהימות.

אני בטוח שתרמת הרבה ידע על מיקום חנויות לחלקים לחברים ובמיוחד לי.

תודה:

משה אזולאי.

ד.א.

יש לי 2 גרילים כמו של הפיאט 127 אם מישהו מעוניין שיצור איתי קשר.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לא כ"כ הבנתי למה קנית לוחיות רשוי באתונה...תוכל להסביר?

זה פסיכוזה נפרדת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=5399

מחר אני הולך לשדוד בנק וממן לי טיול באתונה עם המון חלפים לפרויקטים עתידים

לא צריך לשדוד בנק. עלות הטיסה 240 $ כולל כל ההיטלים, ונמשכת כשעתיים. אם אתה מגיע בבוקר עם מזוודה ריקה וחוזר בערב עם מלאה, גם חסכת בסה"כ במכס ומשלוח, גם נהנית, ואני גם יכול לתת לך כתובת של גירוס מצויין ברחוב ארמו שעולה יורו וחצי למנה (3 מנות שלהם זה בערך מנת שווארמה אחת שלנו).

כנראה שבכל זאת יש לך תקנה...

לא להגזים, צילמתי מתוך רחמנות על הבעלים :wink:

נמרוד

פורסם
למה לא הבאת לי ת'אודי ?

(אפילו לא הייתי צריך לצבוע ת'חילקים - הצבע כבר מתאים)

:-(

האאודי הלבנה שצילמתי במפגש ביום שישי היא שלך?

סחטיין עליאכ! רכב מדהים!

הוא גם יצא בפוזה סקסית שכזו עם ההטייה של הגלגל...:-P

IMAG0303.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
זה פסיכוזה נפרדת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=5399

לא צריך לשדוד בנק. עלות הטיסה 240 $ כולל כל ההיטלים, ונמשכת כשעתיים. אם אתה מגיע בבוקר עם מזוודה ריקה וחוזר בערב עם מלאה, גם חסכת בסה"כ במכס ומשלוח, גם נהנית, ואני גם יכול לתת לך כתובת של גירוס מצויין ברחוב ארמו שעולה יורו וחצי למנה (3 מנות שלהם זה בערך מנת שווארמה אחת שלנו).

לא להגזים, צילמתי מתוך רחמנות על הבעלים :wink:

נמרוד

אתה אומר שאם אני טס בבוקר ומגיע מוקדם מאוד וחוזר בלילה עם חלקי חילוף במזוודה אני לא משלם מכס

דוגמת חלקים 4 חישוקי מגנזיום למיני

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
אתה אומר שאם אני טס בבוקר ומגיע מוקדם מאוד וחוזר בלילה עם חלקי חילוף במזוודה אני לא משלם מכס

..?????????????

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

שאלה. האם אתה יכול לדעת פרטים על לוחית זיהוי אמריקאית?

תלוי מאיזה מדינה. לוחיות אמריקאיות מחולקות לסדרות לפי סוגי רכב, נכים, צבאי, ועוד. בתוך הסדרה המספור הוא רץ בד"כ ולא נותן פרטים.

אני אומר שהמכס מאפשר לך להביא מתנות בערך של עד 200 $ פטור ממס. כל היתר - על אחריותך.

נמרוד

פורסם
תלוי מאיזה מדינה. לוחיות אמריקאיות מחולקות לסדרות לפי סוגי רכב, נכים, צבאי, ועוד. בתוך הסדרה המספור הוא רץ בד"כ ולא נותן פרטים.

אני אומר שהמכס מאפשר לך להביא מתנות בערך של עד 200 $ פטור ממס. כל היתר - על אחריותך.

נמרוד

אז אתה אומר שאם אני נוסע עם עוד שלושה חברים וכול אחד מביא איתו במיזוודה ג'אנט אחד זה בסדר?

ואז יהיה אפשקי להביא עוד כמה חלקים

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

נמרוד,

בררת שם במקרה מחירים של מכוניות אספנות ?

נראה שיש שם יותר מכוניות ישנות מבישראל. אני לא זוכר מתי ראיתי לאחרונה 404.

• תוכן חדש...