Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליפי עופרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מאלו שהיו בהרצאה על הצורך בתחליפי עופרת,יוכל להעלות סיכום קצר ,תודת כל אלו שפיספסו

תהיה שלו.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי מאלו שהיו בהרצאה על הצורך בתחליפי עופרת,יוכל להעלות סיכום קצר ,תודת כל אלו שפיספסו

תהיה שלו.

בני הספל בוודאי יפתח שרשור בנושא, לטובת חברי הפורום שפיספסו את ההרצאה של נמרי!

ובוודאי יהפוך זאת ל"דביק"!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בני הספל לא יעשה חיים קלים לאלה שלא הופיעו ובוודאי לאלה שאינם חברי מועדון.(ההרצאה היתה פתוחה גם ללא חברים). אחרת מה הייחוד של להיות חבר? הרי הכל יכול להתפרסם בפורום.

בנוסף היו שאלות מעניינות ותשובות עוד יותר מעניינות ואין לי תקציר.

רק אומר שהיה מאלף ושינה לנו כמה תפיסות בעניין.

נשתדל לפרסם משהו ב"אבטומוביל" או ב"קלסיקון" המופץ לחברי המועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא כולם גרים קרוב לתל אביב,ויכלו להגיע להרצאה.

והתגובה של בני,כאילו איזה סודות כמוסים יצאו לאור מפי נמרי,

ואין לחלוק אותם עם אלו שלא התאמצו להגיע מתאימה לכתות איזוטריות.

וסליחה שלא היגעתי,בפעם הבאה אתאמץ מאד מאד.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

יפה אושרי, תתאמץ.

המרצה למשל, בא מהצפון...

ואם אתה חבר בכת האזוטרית הזאת, תקבל, אני מקווה, תקציר בקלסיקון או באבטומוביל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

יש כאן גם חברי מועדון שלא יכלו להגיע למרות רצונם להיות נוכחים,התגובה לעניות דעתי לא במקום ובטח לא מפתה אנשים שהם לא חברים להצטרף!

לתשומת ליבך!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ירון, התגובה שלך לא היתה ענינית לשירשור הזה. רוצה לפתוח דיון על אישיותו ופעליו של חבר מועדון או כל אדם אחר?, אתה מוזמן. אבל מנהגך להתעסק בנידון ולא בנדון והשרשור שמתעסק בעצם המפגש עובר על כלל שאולי אתה לא מודע לו כשאתה חושב על נמרי, "רוח טובה". וחוצמיזה ההגיון (שכנראה לא בדיוק מול עיניך כשהסדין האדום שעליו רקום השם "נמרי" מתנפנף מולך) אומר שעניין פנימי לא פותרים בפורום פתוח. וגם שכחת שהעניין הפנימי הזה כבר נסגר מזמן בגופים המתאימים של המועדון. אז תזכיר את זה שוב ושוב ואני אגיב כשאמצא לנכון.

יותר לא אגיב על כך.

ובעניין התשובה שלי, אמרתי שוב (פעמיים!!!) שחברי מועדון יקבלו את האינפורמציה. טרמפיסטים הוזמנו ואם לא באו, זבש"ם ומי שמאיים שלא יצטרף למועדון בגלל זה, זבש"ו. תפסיקו לאיים כל הזמן באי הצטרפות במיוחד כשהוזמנתם לארוע שאורגן על ידי המועדון.

פורסם
יש כאן גם חברי מועדון שלא יכלו להגיע למרות רצונם להיות נוכחים,התגובה לעניות דעתי לא במקום ובטח לא מפתה אנשים שהם לא חברים להצטרף!

לתשומת ליבך!

ג'ורג'

העם אתך :|

גם אני לא הייתי יכול להגיע מסיבות כאילו ואחרות, למרות הרצון...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בני!

אני חבר מועדון...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ירון, אמרתי מה שאמרתי, אמרת מה שאמרת, ואם אתה פועל בשם המועדון, אז גם גיבוי להחלטות שלא מוצאות חן בעניך, לא יזיק.

בוא נסכים (כרגיל...) שאנחנו חלוקים בדעתנו...

פורסם
בני הספל לא יעשה חיים קלים לאלה שלא הופיעו ובוודאי לאלה שאינם חברי מועדון.(ההרצאה היתה פתוחה גם ללא חברים). אחרת מה הייחוד של להיות חבר? הרי הכל יכול להתפרסם בפורום.

בנוסף היו שאלות מעניינות ותשובות עוד יותר מעניינות ואין לי תקציר.

רק אומר שהיה מאלף ושינה לנו כמה תפיסות בעניין.

נשתדל לפרסם ! אוקי בני הבנו את הרמז, אלה שלא חברי המועדון הם מוקצים מחמת מיאוס,

ולא מגיע להם לקבל אינפורמציה בנושא חשוב שהיה מיועד לחברי המועדון בלבד

ולאורחיו, ומי שלא הגיע או לא יכל להגיע מסיבות טכניות ואחרות, הסודות הכמוסים

ישמרו בארכיון המועדון בלבד, או בדפי האבטומיל, אוקי אז אני אנצל את

קשרי ואשיג עותק מאחד מחברי המועדון!

בברכה

צביקה

פורסם

או תצטרף למועדון, תחלוק איתנו את המאמץ לשאת בנטל קידום ההובי ותהנה מהצ'ופרים שמיועדים למי שמשלם דמי חבר.

פורסם
ירון, אמרתי מה שאמרתי, אמרת מה שאמרת, ואם אתה פועל בשם המועדון, אז גם גיבוי להחלטות שלא מוצאות חן בעניך, לא יזיק.

בוא נסכים (כרגיל...) שאנחנו חלוקים בדעתנו...

בני אני ממש לא צריך לתת גיבוי לפעולות שנעשות (עפ"י דעתי) בחוסר תום לב.. (ולראיה אתה מחקת עד כה 3-4 תגובות שלי הנוגעות לנושא זה בלבד!!!). מה גם שאני חושב שביקורת היא תפקידי (כן כן גם על הוועד ופעולותיו האדמיניסטרטיביות).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
או תצטרף למועדון, תחלוק איתנו את המאמץ לשאת בנטל קידום ההובי ותהנה מהצ'ופרים שמיועדים למי שמשלם דמי חבר.
אני ברשותך אבחר באופצייה השנייה אנצל את קשרי אצל חברי המועדון!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...