Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור לכם ממאמרו של נמרוד, שלב "הכרת" הרכב המיובא לרשות הרישוי הישראלית מתחיל בהנפקת רשיון זמני ל-30 יום במשרד הרישוי בחולון.

באמצעות רשיון זה ניתן לנהוג ברכב ולהתחיל את תהליך התקינה הישראלית.

התהליך מתחיל בעמדת משרד התחבורה, המאוישת אך ורק בימים ראשון ורביעי, בין 8 ל 10 בבוקר.

אני לא הצלחתי להגיע לעמדה במהלך שלושים הימים הראשונים (פעם ראשונה הגעתי ב 10:15, כי במוקד המידע של משרד הרישוי טענו שעובדים שם עד 12:30. בפעם השניה היתה לרכב נזילת דלק, בשלישית ירד גשם, ברביעית הייתי יום לפני החתונה..., בחמישית-שמינית בירח דבש...).

שאלתי כאן אם ניתן לבקש שוב רשיון ונעניתי בחיוב.

ובכן, לא כך הדבר.

ברגע שהרשיון הזה פג, אין הארכה.

התשובה שקיבלתי ממשרד הרישוי כשביקשתי הארכה היא "תביא את הרכב על גרר, תעביר תקינה, תגרור למכון טסטים" וכו'.

בסופו של דבר, ניאות מנהל משרד הרישוי להנפיק לי רשיון מיוחד, חד פעמי, ל- 48 שעות, ועכשיו אני במירוץ נגד הזמן להשלים את התהליך היום ומחר.

• תוכן חדש...