Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי המיטב כספי רנו 5 gt טורבו,הרכב זקוק להמון שיפוץ,המנוע שלו גמור לגמרי,הרכב זקוק לצביעה ותיקון חלודות,כמו כן לתיקון חלקים פנימיים כמו דשבורד סדוק וכו'.

הדגש שלי זה חזרה למקרויות,סמלים מדבקות חלקים מכאניים (למעט מערכת קירור המנוע),המטרה שלי שהרכב יהיה כמה שיותר מקורי.

הצעדים הבאים הם:

1.הזמנת מנוע GT מקורי מיבוא.

2.שיחזור מערכת החשמל.

3.תיקון קוסמטי חיצוני של הצבע החזרת החלקים המקוריים (אני עושה מאמץ להשיג את הג'אנטים המקוריים).

4. תיקון הריפוד והדיפונים הפנמיים.

5.סמלים מקוריים ומדבקות הצד.(מי שיכול לעזור לי בזה זה יהיה מצויין).

הוספתי תמונות להתרשמות החברים,מצטער על האיכות זה של פלאפון,בהמשך אני אצלם תמונות יותר איכותיות.

מי שחושב שהוא יכול לעזור לי בחלקים זה יהיה מצויין.

תודה.

תמונה001.jpg

תמונה002.jpg

תמונה003.jpg

תמונה004.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איציק תתחדש!!!

איזו פיסת הסטוריה יפה,המעלה זכרונות יפים מאותם שנים

בה כיכבה ה-5 טורבו על כבישינו.

אני מקווה שתצליח להחזירה למצבה המקורי-עם הרבה רצון

ושאפתנות אני מאמין כי אפשר לעשות את זה.

חבל שאינני יכול לתרום בנושא.

פורסם

מנוע אין לך צורך לייבא,מאחר ומנועה הוא 1397 סמ"ק סטנדרטי לחלוטין של רנו שהופיע בדגמים רבים.המתאים ביותר הוא מנוע של אקספרס עד שנת 92,מפני שיחס הדחיסה שלו נמוך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני יכול לנסות לעזור לך עם המדבקות. אם נשאר משהו מהמקוריות או אם אתה יכול להשיג תמונה ממש טובה של הרכב עם המדבקות, שלח לי ה"פ.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

תתחדש. :-D

במבחנים שבוצעו לו בזמנו האוטו הזה עשה לי את זה בתמונות.

אם היה לי סורק הייתי מעלה את הכתבה של ה-5 מול ה-205 במסלול בבלגיה (אם אני זוכר נכון).

אח"כ נהגתי על ה-205GTI (1.6 מקורית) והיא שבתה אותי. סופסוף הבנתי מה שנרשם עליה.

לצערי, לא יצא לי לנהוג על ה-5 וחבל.

בהצלחה בשיפוץ והחזרה למקור. צעד מבורך. :mm_yeah:

אגב, צירפתי שתי תמונות מהפרוספקט הרשמי של רנו.

הראשונה עם המפרט הטכני והאוטו מצולם מאחור. כבר אז ראו כי איכות ההרכבה

לא משהו, עם המרווחים הלא אחידים בהרכבת הפלסטיקה. :wink:

השניה עם הגריל החביב והתמונה הפנימית שמעלה תהיות האם כל היצרנים הצרפתיים

השתמשו באותו צלם שיצלם את דגמיהם מתוך הרכב בשנות ה-80'. :wink:

את הפרוספקט ניתן למצוא באתר: www.r5-turbo.co.uk

דניאל

1.jpg

page5.jpg

MCS 2008

פורסם
אשמח בפרטי....:-)

אתה יותר תשמח לדעת שזה רק חיקוי, ולא רנו אמיתית, אני מדבר על זו עם שני האגוזוים המפלצתיים מאחורה.

אין לה שום קשר לרנו 5 טוברו, שאל את איציק הוא ראה אותה...

שמו של הבחור שמוכר הוא מוניר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...