Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצל'ס או bsa טווין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לקנות את אחד האופנועים

מצל'ס 500 סמק

או bsa טווין

איזה כדי לקנות מבחינת אמינות וזמינות חלקים

פורסם

החיית את השאלה שנישאלה בארץ בשנות הארבעים, והיתה למוקד ויכוחים התנצחויות ותחריות רבות, אגב עד היום אין לאיש תשובה מה עדיף. אישית אני מעדיף את המצלס ללא סיבה הגיונית פשוט ככה-למרות שלילדים שלי אני אומר שככה זה לא תשובה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תוכל למצוא חלקים לשניהם וגם שירות תיקונים אצל בנצי קישון בת"א 0523- 973259

יש לי רושם שהיו יותר BSA מאשר MATCHLESS, אם זה נכון, יש יותר חלקים ל BSA.

מאידך כיום אין הרבה מבחר, כך שתיקח מה שאתה מוצא קודם

חוץ מזה, החל מסביבות שנות ה 30, MATCHLESS יצרו דגמים זהים/מקבילים ל AJS. יש בארץ כמה AJS נהדרים

פורסם

אם אתה רוצה דוקא אופנוע טווין הייתי ממליץ לך ללכת על טריומף-מגוון הדגמים יחסית גדול,הוא נפוץ יותר בארץ,אמין יותר,זמינות חלקים טובה יותר בארץ וגם בחו"ל.

פורסם

יש לי חבר עם שני bsa משופצים והוא נמצא כרגע בחו"ל - הוא אמור לחזור ומעוניין למכור אחד מהם מכיוון שכבר אין לו היכן לאחסן.

ברשותי אוסטין A-35 1957 יד שלישית עם ספר רכב מקורי.

M.G מידג'ט 1962 - דגם נדיר בשיפוץ.

היו ברשותי המון רכבים ישנים ועתיקים בעבר הרחוק שפרקתי והרכבתי לכשהייתי "זאטוט".

בסה"כ כולנו "זאטוטים" שמשחקים בצעצועים - כייצרן אבי טיפוס לצעצועים.

052-3341802

[email protected]

www.maymad.com

• תוכן חדש...