Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הכארמן ג'יה מכרתי לבסוף,

את ה MG מידג'ט אני משפץ כרגע.

ואת האוסטין A-35 1957 יד שלישית (כ-18 שנה אצלי) אני משאיר לזאטוט המתוק שלי לכשיגדל.

המידג'ט יצאה מושלמת מבחינת פח ויפהיפיה כאשר את הפיניש הסופי אני ביצעתי.

כל הפחים שהיו צריכים החלפה - הוחלפו.

כנ"ל ריצפה חדשה וכו.

מנוע וכלל האלמנטים פורקו.

צביעת מנוע + מכסה שסתומים ופילטר אויר כאשר הרכב נצבע בדו שיכבתי בגוון האדום המדוייק אותו מסר לי קובי ותודה מכל הלב.

הרכב נמצא כעת אצל החשמלאי המבצע את החשמל והבודק תוך כדי את כלל החלקים הניזונים מחשמל.

אודה מכל הלב באם תייעצו לי כיצד אוכל לארגן גריל , כיסאות תואמים הזהים לשנת 1962, גג, ופנסים שהם הדבר הדחוף לי יותר שכן עובדים על החשמל כעת.

הלוואי שאוכל לארגן את הפנסים בארץ.

כדרך אגב מצאתי אתמול משהו עתיק באיזו חצר בצפון שהיה מוסתר בשיחים וכו.

הרבה הצלחה לכל המשפצים,

ואודה לעצות ומידע בנדון,

בברכה,

אודי.

[email protected]

052-3341802

ברשותי אוסטין A-35 1957 יד שלישית עם ספר רכב מקורי.

M.G מידג'ט 1962 - דגם נדיר בשיפוץ.

היו ברשותי המון רכבים ישנים ועתיקים בעבר הרחוק שפרקתי והרכבתי לכשהייתי "זאטוט".

בסה"כ כולנו "זאטוטים" שמשחקים בצעצועים - כייצרן אבי טיפוס לצעצועים.

052-3341802

[email protected]

www.maymad.com

פורסם

הי אודי,

מברוק על ההתקדמות בעבודה.

אשלח עצות מפורטות בה"פ מאוחר יותר.

הגיע הזמן לעדכן את החתימה שלך...

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אודי שלום,

ראשית תרשה לי לברך אותך על המידג'ט שלך היא אכן נדירה בשנתון הזה אפילו במונחים אוניברסליים. אם כי בארץ יש עוד כמה כאלו עם הבודי היחודי שיוצר עד שנת 63 והופסק בצדק (אין חלונות עם מנגנונים בדלתות, בלמי תוף גם מקדמים מתלים בעייתיים וכד').

בארץ יש שתיים או שלוש שנת 63 : האחת (שהייתה שלי בעבר ) נמצאת כבר הרבה שנים בנהריה, את השניה ראיתי לפני מספר לא מועט של שנים באיזה התנחלות מוצעת למכירה, השלישית מופיעה בחתימתו של אחד מחברי הפורום כאן שכרגע אני לא זוכר את שמו.

כמו כן יש שתיים שלוש מודל 62 האחת הוצעה למכירה לפני כשנתיים על ידי בחור חצי סוחר בשם ניר, אין לי מושג מה עלה בגורלה היא הייתה לבנה עם ג'נטים שפיצים, את השניה ראיתי בגדרה אצל שני סוחרים היא הייתה גרוטאה במצב סופני שאפילו לפח אשפה לא הייתי לוקח אותה והשלישית מוצעת למכירה בלוח המועדון.

לגבי שאלתך על פנסים-

פנסים קדמיים הם פנסים מאד פשוטים ונמכרים בכל חנות לחלפים תחת המותג "רפלקטור אוניברסלי" שמשמש גם לטרקטורים, בגלל שהמידג'ט נמוכה הפנסים האלו היו נשברים לי חדשות לבקרים בגלל רוורסים של אנשים בחניה.

הבקליות האחוריות הן סטנדרטיות של מידג'ט מכל השנים, כאשר יש את הדגם המעוגל שהוא האירופאי והדגם במרובע שהוא האמריקאי.

שיהיה בהצלחה

רומים לראות תמונות בהקדם ,יחזקאל

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

ל-חזקל, ראשית, למידגט מרק 1 היו שתי ורסיות - האחת יוצרה מ-1961 ועד ל-1963 (לא כולל) והשנייה יוצרה ב-1963 עד 1964 (לא כולל) - ההבדלים העיקריים הם מנוע 1.1, גיר מחוזק ו-דיסקים קידמיים (הכוונה כמובן לדגם המאוחר יותר).

לעניין כמויות - המידגט שראית ב"בהתנחלות" כדבריך, שייכת לי כבר שנים רבות - על אחת נוספת עם ספקפיקציה כמו שלי (ראה לעיל) איני יודע - אשמח אם תאיר את עיני אם יש לך מידע בעניין.

המידגט של אודי - למיטב ידיעתי, היא אותה המידגט שראית בגדרה. המידגט ה"לבנה" עם גלגלי השפיצים שאתה מתאר - היא בכלל אוסטין הילי ספרייט - אבל המרכב הוא של 1964 ואילך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הבקליות האחוריות הן סטנדרטיות של מידג'ט מכל השנים, כאשר יש את הדגם המעוגל שהוא האירופאי והדגם במרובע שהוא האמריקאי.

תיקון קל בנושא הבקליות:

הדגם המעוגל היה עד 1969 כולל (גם באירופאיות וגם באמריקאיות).

הדגם המרובע משנת 1970 והלאה (שוב, גם באירופאיות וגם באמריקאיות).

אגב - הבקליות זהות לאלו של ה-MGB.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ירון וקובי כרגיל בכל הקשור ל - MG "אין עליכם", אתם האורים והתומים של כולנו.

שאפו.

יחזקאל.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

קח שמאלה לכיוון צפון מערב, בערך 2000 מייל, תמצא המון חלקים :wink:

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

תודה מכל הלב על התגובות והעיצות,

בהקשר למידג'ט הלבנה שנמכרת כעת - לדעתי היא "מולבשת" על ניירות אחרים (ומה זה משנה) שכן בשנת 1962 לא היו ידיות חיצוניות וג'אנטים שפיצים.

כדרך אגב - נראה לי שזו הייתה שלך ונמכרה בעבר ע"י ניר (את הגרוטאה במגרש החלפים אני מכיר- אין מה לעשות איתה והיא גם ללא ניירת).

052-3341802

[email protected]

www.maymad.com

פורסם

בהקשר "לשיחים בצפון" אבדוק ואיידע אותך,

אני פשוט מחפש דירה בנהריה על הים כבר כמה שבועות שאני מנסה לאתר בתים וראיתי משהו ישן מאוד בצבע כחול יתכן שמסחרי בבית פרטי בנהריה - רח' הגעתון וימינה בפינה ממש קרוב לים.

אינני בטוח שזה מי יודע שכן לא בדקתי והיה דיי חשוך.

הייתי עם אשה נודניקית וילד מתוק וזמן לא היה לי דאז.

אבל אבדוק.

052-3341802

[email protected]

www.maymad.com

פורסם

בקשר ל"הייתה שלך" יתכן וטעיתי אך זו המולבשת שהייתה של ניר מוצעת כעת למכירה והיא בצבע לבן.

את ה"צעצוע" שלי הבאתי מאיזה טמבל באיזה אזור שהוא חצי כפר - הבחור הוציא לה את הכיסאות המקוריים ורצה להפוך אותה לקרטינג - כנ"ל התעלל באיזו כארמן צהובה והסכים למכור לי רק באם אקח את שתיהן.

הכארמן הייתה ללא מנוע כאשר גם ממנה הוציא את הכיסאות ואת המנוע פרק וחתך את הכבלים עם קטר.

הייתי חייב לקחת את הרכבים כי הייתה לי MGB 1964 לפני הרבה מאוד שנים ולא הצלחתי לסלוח לעצמי שמכרתי אותה לכשהייתי חייל.

הרכב ההוא היה עם קיט של שני אגזוזי ניקל מהצד ונרכש ע"י מישהו מהדרום.

אין לי שמץ מה עלה בגורלו.

052-3341802

[email protected]

www.maymad.com

פורסם

המסגרות של הבקליות האחוריות של MGB אינן מתאימות למידג'ט שאצלי.

052-3341802

[email protected]

www.maymad.com

פורסם
כי הייתה לי MGB 1964 לפני הרבה מאוד שנים ולא הצלחתי לסלוח לעצמי שמכרתי אותה לכשהייתי חייל.

אודי הנושא מוכר לי היטב,

כשהייתי בן 8 בערך אבא שלי מכר את ה - MG שלו (שלנו) ולא הצלחתי לסלוח לו עד גיל 25 עת שרכשתי אותה בחזרה.

וכשהייתי בן 30 בערך מכרתי אותה (אגב מאותה סיבה שאבי מכר אותה - רכישת דירה חדשה) ואני לא סולח לעצמי עד היום על כך, למרות שהספקתי לרכוש מידג'ט אחרת טובה הרבה יותר שלא תמכר לעולם.

1965 MGB

פורסם

אלון - אתה לא תימכור אותה אפילו לי??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...